Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Γνωστό, μιλάμε για μεταχειρισμένα πλέον μηχανήματα με ότι συναπάγεται αυτό και ότι έχει προκύψει από αυτήν την αγορά πώληση,

βέβαια οι αγορές είναι με τουλάχιστον 3 μήνες εγγύηση τουλάχιστον όσο αφορά το γαλλικό amazon, και εννοείτε έχει φτιαχτεί το πρόβλημα η το "πρόβλημα"...

Παιδιά, τελευταία στο eBay, στις αγορές εκτός Ε.Ε., κάτω από την τιμή της αποστολής μου βγάζει και έξοδα τελωνείου (import charges). Πληρώνοντας αυτό το ποσό, είναι βέβαιο ότι δε θα μου προκύψει νέο χαράτσι κατά την εισαγωγή του προϊόντος στο τελωνείο;

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Και εμενα τα ίδια στο λογαριασμό έχει λεπτομέρειες τι αγόρασα κωδικούς κτλ και λέει πίσω ΚΡΑΤΑΜΕ τον λογαριασμό ΑΝ
το χάσετε υπάρχει πάντα στο λογαριασμό σας στο site, ελάτε σε επαφή με την εταιρία μας προσκομίζοντας τα στοιχεία της αγοράς σας και παίρνετε κωδικό για υποστήριξη ανάλογα μάρκα χωρα κτλ...

3-4 εργάσιμες μέρες DHL είχε κάνει το δέμα καλά συσκευασμένο τι άλλο...

Επειδή κάποιος άλλος φίλος μου την "είπε" σε άλλο topic (λίγο πολύ για ανθέλληνα)ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν προτρέπω ΚΑΝΕΝΑΝ να ψωνίσει από πουθενά,
απλά είπα εγώ από που ψώνισα και δεν είμαι υπεύθυνος για ΚΑΝΕΝΑΝ και για ΤΙΠΟΤΑ να του προκύψει!

Προς Θεου !!!
Δεν θελω να νομισεις οτι αντιπαρατιθεμαι μαζι σου !!!!

Απλα, ολοι μας καταλαβαινουμε τι θα συμβει στο ΑΜΕΣΟ μελλον, αν ΟΛΟΙ μας ψωνιζουμε εκτος Ελλαδας, επειδη ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμη μας συμφερει κατα μερικα ...
Αυτο σου εγραψα στο νημα για την D610.
Aν παρολ'αυτα καταλαβες πως σε κατηγορησα για ανθελληνα, ζητω ΞΑΝΑ συγγνωμη !!

Παιδιά, τελευταία στο eBay, στις αγορές εκτός Ε.Ε., κάτω από την τιμή της αποστολής μου βγάζει και έξοδα τελωνείου (import charges). Πληρώνοντας αυτό το ποσό, είναι βέβαιο ότι δε θα μου προκύψει νέο χαράτσι κατά την εισαγωγή του προϊόντος στο τελωνείο;

Όλα σχεδόν τα αμερικάνικα καταστήματα χρεώνουν από το 2010 και προετιμώμενα import charges τα οποία, στην περίπτωση που το δέμα έρχεται με courier, δεσμεύουν την εταιρεία για να εκτελωνίσουν το δέμα χωρίς να ζητήσουν από τον αγοραστή επιπλέον χρήματα για αμοιβή εκτελωνιστή κλπ.

Από την άλλη, δεν δεσμεύουν τον τελωνειακό υπάλληλο, στην περίπτωση που θεωρεί ότι είτε το αντικείμενο έχει μεγαλύτερη αξία από αυτήν που αναγράφεται στο δέμα είτε δεν είναι δώρο κλπ.

Συνήθως, όμως, για αντικείμενα όχι ιδιαίτερα ακριβά, δεν έχει παρατηρηθεί επιπλέον χρέωση.

Δεν αναφέρομαι σε ψευδή/παραπλανητική αναφερόμενη αξία. Από τη στιγμή που θα πληρώσω import charges επί της ρεαλιστικής αξίας του αντικειμένου, αυτή θα αναγραφεί και στην ετικέτα αποστολής.

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Σας ευχαριστω πολυ παιδια μολις παραγγειλα την 7000 στα 558. Τα 100-150 διαφορα ειναι ο 35αρης φακος μου.
Εψαχνα μεταχειρο και οι τιμες ηταν στον θεο απο 550 εως 700.
Και παλι σας ευχαριστω πολυ.

To αστείο είναι ότι ο Κινέζος ουσιαστικά είναι πιο ακριβώς απο τον Έλληνα!
Τί εννοώ...
558 απο τον κινέζο χωρίς ΦΠΑ 23%, αν το προσθέσουμε (+130 ) πάμε στα 685 την στιγμή που τα φωτογραφικά καταστήματα στην Ελλάδα δίνουν την D7000 στα 650

To κέρδος στον τελικό καταναλωτή υπάρχει εννοείται απλά ήθελα να τονίσω ότι και ο κινέζος έχω την εντύπωση ότι δεν χάνει, απλά δεν πληρώνει/χρεώνει φόρο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Αυτο σου εγραψα στο νημα για την D610.
Aν παρολ'αυτα καταλαβες πως σε κατηγορησα για ανθελληνα, ζητω ΞΑΝΑ συγγνωμη !!

Δεν είχα όρεξη να απαντήσω άλλωστε κουταμάρες μωρέ μην τρελαίνεσαι αλλα ok μου έκατσε άσχημα!

Kαι δεν μου αρέσει επίσης ότι σε αυτά τα QUOTE που έκανες δεν έβαλες και την απάντηση σου που με πείραξε...

ΑΠΛΑ μετά από ένα ling που σου έβαλα με μια τιμή, να μου την "πεις" καλός η κακός ότι εσύ ελληνάρας και έτσι και γκιουβέτσι
Επειδή θέλω να μην ερημωσει αυτή η χώρα, θα την πάρω ΟΤΑΝ μπορώ από ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ κατάστημα με ΦΥΣΙΚΗ υπόσταση.

Ίσως επειδή είμαι Έλληνας του εξωτερικού εδώ και 20 χρονια και οι "απλές λέξεις" καμια φορα με αγγίζουν περισσότερο από όσο θα έπρεπε!

Τέλος πάντων φιλε μου, όπως και ξανά ζήτησα συγγνώμη ζητάω και πάλι και αγόρασε από όπου θες και κανε ότι θες...

Kαι άσε εμενα να "τελειώσω" τα Ελληνικά καταστήματα και κατά επέκταση την Ελληνική οικονομία!

Από μένα Τέλος!

οσοι ψωνιζετε απο το κινεζο ή αλλο site εν δυναμει ''επιφοβο'' οπως το πχ το simply electronics και το οποιο γνωρισατε διαβαζοντας αυτο το θεμα καντε τον κοπο να πειτε τις εμπειριες σας εδω.
Στην αναγκη καντε μια εγγραφη στο φορουμ να προσφερετε κατι στη κοινοτητα. δουναι και λαβειν. Ειναι πολυτιμες οι εμπειριες γενικως οπως χρονος παραδοσης support κτλ.
Γιατι πλεον στα ξενα site με reviews τα πιο πολλα ειναι bot και ουτε τα θετικα αξιζει να παρεις σοβαρα ουτε τα αρνητικα reviews.
Να ειστε καλα

υ.γ makfil ευχαριστω και απο μερους μου για την απαντηση σου για τα προκαθαρισμενα import duties που εχουν οι αμερικανοι στο ebay. σου ετοιμαζα πμ στο ινσομνια αλλα τελικα δε χρειαστηκε:2thumb22sup:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Δεν είχα όρεξη να απαντήσω άλλωστε κουταμάρες μωρέ μην τρελαίνεσαι αλλα ok μου έκατσε άσχημα!

Kαι δεν μου αρέσει επίσης ότι σε αυτά τα QUOTE που έκανες δεν έβαλες και την απάντηση σου που με πείραξε...

ΑΠΛΑ μετά από ένα ling που σου έβαλα με μια τιμή, να μου την "πεις" καλός η κακός ότι εσύ ελληνάρας και έτσι και γκιουβέτσι

Ίσως επειδή είμαι Έλληνας του εξωτερικού εδώ και 20 χρονια και οι "απλές λέξεις" καμια φορα με αγγίζουν περισσότερο από όσο θα έπρεπε!

Τέλος πάντων φιλε μου, όπως και ξανά ζήτησα συγγνώμη ζητάω και πάλι και αγόρασε από όπου θες και κανε ότι θες...

Kαι άσε εμενα να "τελειώσω" τα Ελληνικά καταστήματα και κατά επέκταση την Ελληνική οικονομία!

Από μένα Τέλος!

Οταν εβαλα link με την τιμη της D600 απο το skroutz.gr (μιας και μενω στην Ελλαδα) μου απαντησες με link για την τιμη απο το digitaland.com (μιας και δεν μενεις στην Ελλαδα)
Τωρα τα "Ελληναρας" "ετσι και γιουβετσι" δεν τα σχολιαζω καν... Δεν μου το επιτρεπει, ΟΥΤΕ η ηλικια μου...
Για να τα λεμε ΟΛΑ ...

Καληνυχτα

Φιλικα
Ηλιας

Last edited:

Ηλία Φιλε μου δεν σου το επιτρέπει η ηλικία σου και κτλ και εγώ δεν είμαι παιδάκι!

Άστo φιλαράκι τέλος αυτές τις μ@λ@κίες τώρα παπ@ριές!

Φιλαράκια εδώ για πάντα!

Νίκος

Δεν αναφέρομαι σε ψευδή/παραπλανητική αναφερόμενη αξία. Από τη στιγμή που θα πληρώσω import charges επί της ρεαλιστικής αξίας του αντικειμένου, αυτή θα αναγραφεί και στην ετικέτα αποστολής.

Στο δηλωτικό, που συνοδεύει το δέμα, ο πωλητής αναγράφει όλα τα αναγκαία στοιχεία (αξία, μεταφορικά, έξοδα εκτελωνισμού κλπ)

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

οσοι ψωνιζετε απο το κινεζο ή αλλο site εν δυναμει ''επιφοβο'' οπως το πχ το simply electronics και το οποιο γνωρισατε διαβαζοντας αυτο το θεμα καντε τον κοπο να πειτε τις εμπειριες σας εδω.
Στην αναγκη καντε μια εγγραφη στο φορουμ να προσφερετε κατι στη κοινοτητα. δουναι και λαβειν. Ειναι πολυτιμες οι εμπειριες γενικως οπως χρονος παραδοσης support κτλ.
Γιατι πλεον στα ξενα site με reviews τα πιο πολλα ειναι bot και ουτε τα θετικα αξιζει να παρεις σοβαρα ουτε τα αρνητικα reviews.
Να ειστε καλα

υ.γ makfil ευχαριστω και απο μερους μου για την απαντηση σου για τα προκαθαρισμενα import duties που εχουν οι αμερικανοι στο ebay. σου ετοιμαζα πμ στο ινσομνια αλλα τελικα δε χρειαστηκε:2thumb22sup:

Πριν από μερικά χρόνια, μάλλον το 2009, ήθελα να αγοράσω μια καλή (και ακριβή) βιντεοκάμερα και ψάχνοντας στο δίκτυο βρήκα τη φτηνότερη τιμή (1100 περίπου) στο συγκεκριμένο μαγαζί. Διάβασα τις όπως πάντα αντικρουόμενες γνώμες και τελικά πήρα την απόφαση να την παραγγείλω. Όλα εξελίχθηκαν κανονικά, χωρίς απρόοπτα, μιας και το δέμα ήρθε, μέσω courier, από την αποθήκη τους στην Αγγλία.

Η περίπτωση αυτή, βέβαια, δεν εγγυάται ότι και κάθε άλλη θα εξελιχθεί με τον ίδιο τρόπο.

Εχουν paypal όμως.... θα σας πω σε λίγες ημέρες, Κυριακή βράδυ έκανα παραγγελία (όχι πολύ υψηλή) πάντως ακόμη δεν μου έχουν στείλει mail ότι έχει αποσταλεί.... processing μου βγάζει ακόμη. Δεν πρέπει να τα έχουν όλα στις αποθήκες της Αγγλίας, φαίνεται.

τι εννοούν "gray goods"? Παίζει δηλαδή η 7100 που παρέλαβα και λειτουργεί άψογα, να είναι μαϊμού ?????

Παραεισαγωγή.

Μια ερώτηση μόνο, όταν έκανες την παραγγελία, σε πόσο καιρό σου έστειλαν μέιλ ότι την έστειλαν?

Γιατί παρήγγειλα Κυριακή και ακόμη μέιλ δεν έχω λάβει.

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Παραεισαγωγή.

Μια ερώτηση μόνο, όταν έκανες την παραγγελία, σε πόσο καιρό σου έστειλαν μέιλ ότι την έστειλαν?

Γιατί παρήγγειλα Κυριακή και ακόμη μέιλ δεν έχω λάβει.

Εγώ τους έστειλα Mail να την παραλάβω το συντομότερο δυνατόν και μέσα σε 24 ώρες μου απάντησαν ότι το βράδυ θα φύγει και όντως άλλαξε το status σε αποστολή...

Αααα. Να μην ανησυχώ δλδ. Δεν βιάζομαι, αλλά σε 10 μέρες από την παραγγελία δεν θα ήταν και άσχημα να την είχα.

http://www.valuebasket.fr/fr_FR/

http://www.mydigitaland.com/

Eχω κάνει 4 παραγγελίες τους τελευταίους μήνες από τα 2 sites 2 και 2 αντίστοιχα,

τα 2 αποστολή από Γαλλία (valuebasket) 1 από Aγγλία και 1 από Γερμανία σύνολο 4 :p

Για την ιστορία...

Last edited: