Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Προφανως και δεν προσπαθω (!!!) να προστατευσω (!!!) κανεναν.

Σε καθε περιπτωση θα πρεπει να σταλει στο HKG. Και αφου η αποδειξη που εχεις στα χερια σου γραφει Ελλαδα, ΔΕΝ σε καλυπτει η εγγυηση του προιοντος αφου εχει πωληθει απο το HKG. & _
Ειναι LIMITED WORLDWIDE WARRANTY

Btw το αυτοκολλητο γραφει για DIGITAL VIDEO CAMERA / DIGITAL STILL CAMERA ONLY. Τιποτε για φακους δλδ :BDGBGDB55:

Aythorized Dealer in Hong Kong δεν πιστευω πως ειναι ουτε ο Εγγλεζος, ουτε ο Γαλλος του Παναγιωτη.

Κοντολογις. Δεν υπαρχει εγγυηση.

Τελος, πιστευω, ειναι πως ειναι προιοντα grey μαρκετ, ουτε στο HKG δεν καλυπτονται απο εγγυηση.

Μην το ξαναλεμε, αυτα για ΟΠΟΙΟΝ τον ενδιαφερει η εγγυση.

Last edited:

Νομίζω ότι το ποστ του Ντίνου δεν χρειάζοταν ειρωνεία ήταν πολύ σωστά όσα έγραψε.

sy7n.jpg

Νομίζω ότι το ποστ του Ντίνου δεν χρειάζοταν ειρωνεία ήταν πολύ σωστά όσα έγραψε.

Παναγιωτη δεν με ειρωνευτηκε ο Γιαννης. Απλα με "πειραζει" (και εγω "τσιμπαω") :ernaehrung004:

Πείραγμα ήταν, όχι ειρωνεία βέβαια.
Τον πειράζω επειδή ξέρω πόσο πολύ προτιμά να έχει επίσημη υποστήριξη/εγγύηση.

Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου η έλλειψη εγγύησης. Το προδιαγράφω στο μυαλό μου το προϊόν σαν να το πήρα μεταχειρισμένο εκτός εγγύησης.

Απλά επισήμανα ότι ο φακός από mydigitaland συνοδευόταν από έγγραφα, ενώ από purnima όχι. Κατά πόσο είναι το ίδιο και το αυτό, άλλο καπέλο.

Για μένα είναι το ίδιο και το αυτό, δηλ. αδιάφορο. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Πείραγμα ήταν, όχι ειρωνεία βέβαια.
Τον πειράζω επειδή ξέρω πόσο πολύ προτιμά να έχει επίσημη υποστήριξη/εγγύηση.

Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου η έλλειψη εγγύησης. Το προδιαγράφω στο μυαλό μου το προϊόν σαν να το πήρα μεταχειρισμένο εκτός εγγύησης.

Απλά επισήμανα ότι ο φακός από mydigitaland συνοδευόταν από έγγραφα, ενώ από purnima όχι. Κατά πόσο είναι το ίδιο και το αυτό, άλλο καπέλο.

Για μένα είναι το ίδιο και το αυτό, δηλ. αδιάφορο. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Ωπα: Μυθος. Εχω αγορασει απο εξωτερικο πολλακις...

Ωπα: Μυθος. Εχω αγορασει απο εξωτερικο πολλακις...

Σόρι τότε, αυτό είχα συμπεράνει από το νήμα της RX100II, ότι προτιμάς να πληρώσεις τη διαφορά και να έχεις εγγύηση από το να αγοράσεις από purnima/mydigitaland, οπότε άκυρο και το πείραγμα.

Πάμε για powerbuy από purnima; :music-smiley-005:

Last edited:

Σόρι τότε, αυτό είχα συμπεράνει από το νήμα της RX100II, τουλάχιστον όσον αφορά τις purnima/mydigitaland, οπότε άκυρο και το πείραγμα.

Πάμε για powerbuy από purnima; :music-smiley-005:

Εξαρταται απο το τι (εναν sigma εγω θελω), και το ποιος θα το αναλαβει (δεν μπορω εγω) :D

O purnima ειναι ινδος, οχι κινεζος ομως. Θα τον καταφερουμε ? Ζορικοι εμποροι οι ινδοι :p

Και με την εγγύηση τι θα κάνεις για τον Sigma;

Θα σε βάζω να κάνεις online registration μετά, να δούμε αν πιάνει. :p

To purnima έχει το αρνητικό ότι είναι ασανσέρ τιμών σε καθημερινή βάση.
Το θετικό του είναι ότι στέλνει γρήγορα τα προϊόντα.
Από το mydigitland δεν έχω εμπειρία μόνο από αυτά που γράφει ο Γιάννης και νομίζω ο Τάσος που πήρε την canon eos m από εκεί.

To mydigitaland από εχτές έχει πρόβλημα, είναι αδύνατο να συνδεθώ στη σελίδα του.
Συμβαίνει και σε εσάς?

Η μονη "εγνοια" μου ειναι μην βγει λεμονι, και τοτε τρεχαγυρευοπουλος

Μεταξύ των δύο (mydigitaland/purnimadigital) θα προτιμούσες purnima; Έχεις κάποιο λόγο γι' αυτό ή διαισθητικά;

Αστειευομενος :p

Εχω καβατζα και plan ... C απο αμερικη, αλλα ετουτοι εδω οι ευρωπεη εχουν ιδιες τιμες με us..

Last edited:

Και οι δυο τα στέλνουν γρήγορα. Η διαφορά είναι από πού τα στέλνουν.

Απλά από mydigitaland τα προϊόντα έχουν και το ταξίδι από το HK, ενώ η purnima απ' ό,τι διασταυρώνουμε με τις πληροφορίες μας, τα έχει στοκ στις αποθήκες της στην Αγγλία.

To mydigitaland από εχτές έχει πρόβλημα, είναι αδύνατο να συνδεθώ στη σελίδα του.
Συμβαίνει και σε εσάς?

Καταλαβαν πως ησουν ετοιμος να τιναξεις την μπαγκα στον αερα, οποτε και κανουν μια αναδιαρθρωση στις τιμες :D

Η μονη "εγνοια" μου ειναι μην βγει λεμονι, και τοτε τρεχαγυρευοπουλος

Σίγουρα, αλλά πολύ μικρότερη η πιθανότητα αυτή από το να αγοράσεις το ίδιο προϊόν (στην ίδια τιμή) μεταχειρισμένο από ebay.de για παράδειγμα, όπου ο πωλητής μπορεί να το δοκίμασε, να είδε ότι είναι λεμόνι ή έστω με θεματάκι, και να το πουλάει μετά.

Εννοειται. Δεν θα αγοραζα απο ebay κατι τετοιο (ειδους/αξιας)

Προτιμω ομως να τον παρει ο κουμπαρος μου που μενει μονιμα NYC απο το bhphoto, να τον δοκιμασει και να μου τον στειλει. Και παλι αν δεν μου κανει, πισω σε ενα κουτι...