Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Κάνουμε και συλλογή από αντάπτορες ρεύματος, αφού η purnima ρίχνει έναν σε κάθε συσκευασία, είτε είναι κάμερα είτε φακός.

Η συσκευασία με άφθονο αεροπλάστ.

mlihz.jpg

6dnk.jpg

Πως τα βλεπετε αυτα τα 2 listings 1 2 ?

Υψηλος ο κινδυνος για τελωνειο με EMS Express? Εχει παρει κανεις αντιστοιχο ρισκο?

Θα του στείλεις mail να στο στείλει μα ems registered απλο... και θα κάνεις και τον σταυρό σου. Πρόσφατα δεν πλήρωσα τίποτα...

Για οποιον πιστευει πως τα σωματα δεν απαξιωνονται, :ears: και ψαχνουν value for money, βγηκε αυτη η προσφορα...

Capture.JPG

Καλημέρα

Αυτούς απο Hong Kong τους γνωρίζει κανείς ;

Στο ebay σκοτώνουν τους sel 55-210 γύρω στα 150 με free shipping

Citiwide-online.com

Καλημέρα

Αυτούς απο Hong Kong τους γνωρίζει κανείς ;

Στο ebay σκοτώνουν τους sel 55-210 γύρω στα 150 με free shipping

Citiwide-online.com

Τους βγαζουν απο τα κιτ και τους πουλανε ξεχωριστά.. Αυτο ισως εξηγει τη χαμηλη τιμη.. Και γω σκεφτομαι για αγορα λογω χαμηλης τιμης, αλλα δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο μου χρειαζεται 100%

εμενα (νομιζω) οτι μου χρειαζεται , καλοι οι vintage φακοι αλλα που και που θελεις την βολικοτητα που σου προσφερουν οι AF

βασικα κολαω (και εξου η ερωτηση) με τι μπορει να στελνει ο τυπος , μη κατσει κανα τελωνειο και τον πληρωσουμε τιμες ελλαδος

αλλο ενα μαγαζι που ειδα ειναι και το t-dimension (οχι τοσο για τον συγκεκριμενο φακο)

Σκέφτομαι να αγοράσω την EOS 70D από το rhinocamera.com. Είναι στα 819 με παράδοση, ενώ είναι απο Γιβραλτάρ (ΕΕ) άρα δεν θα έχω θέμα με τελωνεία.
Ξέρει κανένας κάτι για το συγκεκριμένο κατάστημα; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Μακριά από rhinocamera. Αρνητικά σχόλια παντού.

Δεν βλέπω τον λόγο να μην προτιμήσεις τη mydigitaland, που είναι και δοκιμασμένη και δίνει μάλιστα φτηνότερα την 70D, στα 778 με μεταφορικά.

http://www.mydigitaland.com/canon-eos-70d-body.html

Καλησπέρα σε όλους στο forum!!
Βρίσκομαι σε αναζήτηση online αγοράς της Nikon D610 και τη βρίσκω εδώ: http://www.slrhut.co.uk/product/ID1458C5/d610-_Nikon-D610-DSLR-Camera-_Body-Only_-/

Γνωρίζετε κάτι γι αυτό το site; Απ' ότι είδα στο trustpilot.co.uk έχει καλά reviews σε γενικές γραμμές, απλά ρωτάω και σε περίπτωση που έχει πραγματοποιήσει κάποιος αγορά από εκεί.

Οι τιμές του, με μία πρόχειρη ματιά, είναι πολύ καλές.

Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα σε όλους στο forum!!
Βρίσκομαι σε αναζήτηση online αγοράς της Nikon D610 και τη βρίσκω εδώ: http://www.slrhut.co.uk/product/ID1458C5/d610-_Nikon-D610-DSLR-Camera-_Body-Only_-/

Γνωρίζετε κάτι γι αυτό το site; Απ' ότι είδα στο trustpilot.co.uk έχει καλά reviews σε γενικές γραμμές, απλά ρωτάω και σε περίπτωση που έχει πραγματοποιήσει κάποιος αγορά από εκεί.

Οι τιμές του, με μία πρόχειρη ματιά, είναι πολύ καλές.

Ευχαριστώ πολύ.
έχουμε ψωνίσει από εκεί...

Δεν τους ξέρω είναι κανονικό μαγαζί με ευρωπαϊκή εγγύηση ή Κινέζοι? Ρωτάω γιατί βλέπω σώμα GX7 στα 480 ας πούμε...

Κινέζοι έχω μιλήσει μαζί τους στο παρελθόν και ισχύουν τα γνωστά,δική τους εγγύηση,παράλληλη εισαγωγή,σούπερ τιμές.

Οι τιμές είναι σε λίρα Αγγλίας...δεν πιστεύω σε περίπτωση που ψωνίσω να παίξει κανένα τελωνείο και να τρέχουμε ε;;;
Να εμπιστευθώ την εμπειρία του φίλου ΒΛΑΣΙΔΗ; Και δεν εννοώ την αγοραστική βεβαίως βεβαίως!!!!:-)

Οι τιμές είναι σε λίρα Αγγλίας...δεν πιστεύω σε περίπτωση που ψωνίσω να παίξει κανένα τελωνείο και να τρέχουμε ε;;;
Να εμπιστευθώ την εμπειρία του φίλου ΒΛΑΣΙΔΗ; Και δεν εννοώ την αγοραστική βεβαίως βεβαίως!!!!:-)

θα τους στείλεις μήνυμα πριν κάνεις παραγγελία και θα ρωτήσεις από πού θα κάνουν την αποστολή.

καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω την D5300 απο mydigitaland.com αλλα αποτι καταλαβα δεν ισχύει εδώ η εγγύηση της ΝΙΚΟΝ σωστά?
Γενικά αν αγοράσω απο εξωτερικό την D5300 απο καποιο online store με ευρωπαϊκή εγγύηση θα ισχύει εδώ στην ελληνική αντιπροσωπία?

Χρειάστηκε κάποιος εγγύηση σε προϊόν που αγόρασε από Purnima Digital? Υπάρχει κάλυψη και συνεργασία με κατά τόπους κέντρα επισκευών-αντιπροσωπειών όπως κάνει πχ το Amazon?

Επιστρέφεται το προϊόν στην ίδια την εταιρία για οποιαδήποτε επισκευή εντός εγγύησης.