Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

...διάβασα για κάτι θεματάκια με σκόνη στον αισθητήρα...

Γυμνή στην τσέπη αν τη βάζει κανείς και με άνοιξε-κλείσε τον φακό οι κίνδυνοι να διεισδύσει σκόνη αυξάνονται.
Ένας ακόμη λόγος για τη Limited με την πρακτική κατακόρυφη θήκη ζώνης/ώμου, και, όταν οι συνθήκες το απαιτούν, τον αντάπτορα+hood+φίλτρο, κι έτσι προφυλάσσεται πλήρως ο φακός.

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

φύγανε μέσα σε 5 λεπτά,

παρατρίχα να την είχα πάρει το Σάββατο από εδώ, αλλά τελευταία στιγμή διάβασα για κάτι θεματάκια με σκόνη στον αισθητήρα + κάποιες αμφιβολίες που είχα για το σταθερό εστιακό μήκος των 28 και έκανα πίσω προς το παρόν

68% claimed βγάζει πάντως αυτή τη στιγμή. Προφανώς έπεσες στην αρχή που "κλείνουν" πολλοί μέχρι να σκεφτούν εάν θα προχωρήσουν.

Να προσθέσω κατι;; 476 λίρες με την μετατροπή βγαίνει 600 κάτι ευρώ.Δεν νομίζω οτι είναι και η προσφορά...

495 ευρώ μου βγάζει εμένα τελική τιμή με μεταφορικά, αφήνοντας το amazon να επωφεληθεί από τη μετατροπή σε ευρώ.

Μην το κάνεις, άσε την μετατροπή στην τράπεζά σου - θα σου βγεί τουλάχιστον 10-15 φθηνότερη...

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Μικρή διαφορά. Η διαφορά από τα 475 ανάγεται κυρίως στον υπολογισμό ελληνικού και όχι αγγλικού ΦΠΑ.

(λέω να πάρω μια στήλη ντους που βρίσκω στο γαλλικό άμαζον στα 2/5 της τιμής της εδώ. Να προσθέσω τπτ άλλο μια και έχω τα μεταφορικά; Δεν ενδιαφέρομαι για κάτι φωτογραφικό προς το παρόν, βλέπω έχουν πολύ φθηνά τις 64ρες micro sd).

α) Στις 13.00' στο amazon.co.uk έχει την "απλή" με τιμή εκκίνησης 130 κάτω, οπότε λογικά θα πάει γύρω στα 450 .

που ειναι αυτο ακριβως, Δημητρη?

παιδια αν δει κανεις προσφορα/πολυ καλη τιμη για Panasonic GX7 σκετο σωμα εδω ειμαι ! ευχαριστω

Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

68% claimed βγάζει πάντως αυτή τη στιγμή. Προφανώς έπεσες στην αρχή που "κλείνουν" πολλοί μέχρι να σκεφτούν εάν θα προχωρήσουν.

ΟΚ! δεν το ήξερα αυτό, δεν έχω ξαναασχοληθεί, νόμιζα ότι μιας και πήγε στο 100% μετά τέλος

Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Έχετε δίκιο είχα μπεί πριν την προσφορά.Πρέπει να ξεπούλησε χθες...

Στις 12.00' canon 7D σώμα μόνο στο amazon.co.uk.

Η κανονική τιμή είναι 700 λίρες (περί τα 900 ευρώ εάν υπολογίσεις και τη διαφορά φπα). Δεν νομίζω να αξίζει να την αγοράσει κανείς εάν δεν τη ρίξουν στις 500. Κάπου εκεί (μέχρι 650 ευρώ δλδ) νομίζω ότι αξίζει

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Έχει κανείς εμπειρία από παραλαβή πακέτου μέσω i-parcel;

Διαβάζω τα χειρότερα στο δίκτυο για την υπηρεσία αυτή (καθυστερήσεις κτλ.)
http://www.amazon.com/forum/frustra...JZBS33&cdSort=newest&cdThread=Tx31B1J0EMVML11

Περιμένω ένα φλας από amazon.fr και το έστειλαν μέσω i-parcel.
Παραγγελία πριν 11 μέρες και το tracking σταματά στη χώρα αποστολής χωρίς ενημέρωση μετά.
Και υποτίθεται το i-parcel είναι υπηρεσία της UPS.

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Έχει κανείς εμπειρία από παραλαβή πακέτου μέσω i-parcel;

Διαβάζω τα χειρότερα στο δίκτυο για την υπηρεσία αυτή (καθυστερήσεις κτλ.)
http://www.amazon.com/forum/frustra...JZBS33&cdSort=newest&cdThread=Tx31B1J0EMVML11

Περιμένω ένα φλας από amazon.fr και το έστειλαν μέσω i-parcel.
Παραγγελία πριν 11 μέρες και το tracking σταματά στη χώρα αποστολής χωρίς ενημέρωση μετά.
Και υποτίθεται το i-parcel είναι υπηρεσία της UPS.

Πακέτο από Amazon.de το έστειλαν με I-Parcel και το παρέλαβα από τα ΕΛΤΑ με τέσσερεις μέρες καθυστέρηση σε σχέση με την προβλεπόμενη/υπολογιζόμενη που ήταν το νωρίτερο στις 11/10 και το αργότερο στις 18/10.

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Διάβασα ότι το amazon επιστρέφει τα έξοδα αποστολής σε όποιον διαμαρτυρηθεί δυο μέρες μετά την προβλεπόμενη ημέρα παραλαβής.

Και επιστρέφει ολόκληρο το ποσό ή κάνει νέα παραγγελία (ό,τι ζητήσει ο αγοραστής) αφού περάσουν περισσότερες μέρες, και αν στο μεταξύ παραληφθεί το αρχικό πακέτο, η οδηγία του amazon είναι να το κρατήσει ο αγοραστής.

Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι το συμφέρει το amazon να χρησιμοποιεί φτηνή και αναξιόπιστη υπηρεσία, και να κάνει επιστροφές χρημάτων σε χαμένα πακέτα. Βράζει ο τόπος από διαμαρτυρίες απανταχού στα φόρα τα τελευταία χρόνια για το i-parcel και το amazon εξακολουθεί να το χρησιμοποιεί.

Αύριο στις 13.00' το amzon.co.uk έχει προσφορά το διπλό κιτ Fuji xm1 με 16-50+27/2,8 με αρχική βέβαια 700 λίρες... Λέει τίποτα ο 27/2,8?

Αύριο στις 13.00' το amzon.co.uk έχει προσφορά το διπλό κιτ Fuji xm1 με 16-50+27/2,8 με αρχική βέβαια 700 λίρες... Λέει τίποτα ο 27/2,8?

http://www.purnimadigital.com/fujifilm-x-m1-kit-16-50-mm-27-mm-noir.html

o 27mm ειναι ο φακος που μετανιωσα που τον εδωσα... πολυ καλος, αλλα και πολυ φασαριοζικος