Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

ΣΤΑΜΑΤΑ τους πειρασμούς!
Θα πω στη γριά να σε δαγκάσει. :flipout:

Re: Αγορές από το εξωτερικό

καλησπερα και απο εμενα σε ολους
η ερωτηση ειναι :
Να αγορασω
http://www.purnimadigital.com/canon-eos-70d-nu-kit-box.html
και
http://www.purnimadigital.com/canon-24-70mm-4-l-is-usm.html
http://www.purnimadigital.com/canon-ef-24-70mm-4-l-is-usm-bulk.html
και εαν καποιος ξερει να μου πει την διαφορα για τους 2 παραπανω φακους
απο τα post που εχουν γινει ολοι λενε ΝΑΙ στο παραπανω site , σωστα?
και εαν καποιος πρωτεινει καποιο αλλο .Ειναι το μονο που βρηκα με τετοιες τιμες αλλα οχι σε κιτ

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Ιδιος φακος ειναι, σε bulk συσκευασια στο 2ο λινκ. Ο 24-70 ειναι φακος για ff. Καλυτερα ο ef-s 17-55/2,8 για την 70D.

"Bulk" ή αλλιώς "white box" είναι οι φακοί που είναι σε ουδέτερη συσκευασία, όχι την εργοστασιακή.
Συνήθως είναι φακοί από σπασμένα κιτ.
Για μόνο 6 διαφορά προτίμησε τον άλλον θα έλεγα.

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Ιδιος φακος ειναι, σε bulk συσκευασια στο 2ο λινκ. Ο 24-70 ειναι φακος για ff. Καλυτερα ο ef-s 17-55/2,8 για την 70D.

σε ευχαριστω για την απαντηση, αλλα...
ηθελα να κανω και χρηση του macro που προσφερει καθως και οτι ειναι L series για πιο sharp φωτογραφιες.μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος για πιο λογο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

"Bulk" ή αλλιώς "white box" είναι οι φακοί που είναι σε ουδέτερη συσκευασία, όχι την εργοστασιακή.
Συνήθως είναι φακοί από σπασμένα κιτ.
Για μόνο 6 διαφορά προτίμησε τον άλλον θα έλεγα.

ευχαριστω . πεσ μου και την γνωμη σου γιατι θα επερπε να αποφυγω αυτον τον φακο με την 70d που λεει και ο φιλος SEND πιο πανω

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

"Mάκρο" λες το ότι επιτρέπεται στον φακό να εστιάσει πολύ κοντά (20 εκ.) στα 70mm. Φυσικά καμία σχέση δεν έχει αυτό με έναν πραγματικό μάκρο φακό, το μάκρο έχει να κάνει πρώτα με τη διόρθωση και βελτιστοποίηση για χρήση στα κοντινά.

Σαν φακός ο 24-70/4 είναι εξαιρετικός, δεν αντιλέγω... απλά καλύπτει πλήρες φορμά 35x24μμ, όχι μόνο τον APS αισθητήρα της 70D. Και το εστιακό του μήκος είναι άβολο για APS, καθώς δίνει κάδρο 38-112mm, και είναι και σχετικώς ογκώδης από πάνω.

O 17-55/2.8 της Canon είναι ο κορυφαίος της γρήγορος στάνταρ ζουμ για APS. Δεν ανήκει στη σειρά L, γιατί απλά η σειρά αυτή ως επαγγελματική περιλαμβάνει μόνο FF φακούς. Δίνει κάδρο 27-88mm, που είναι πολύ πιο χρήσιμο για στάνταρ ζουμ, καθώς έχεις έτσι ευρυγώνιο που σου λείπει εντελώς στον 24-70, και είναι και ένα στοπ ταχύτερος. Φυσικά υπάρχουν και άλλες καλές προτάσεις για στάνταρ ζουμ για APS, όπως ο 17-55/2.8 OS της Sigma. Όλοι οι παραπάνω έχουν σταθεροποίηση. Και φυσικά φθηνότεροι του 24-70.

νομιζα πως τα ειχα ξεκαθαρισει....τελικα φαινεται οτι εχω πολυ διαβασμα ακομα.

Στις 6 το απόγευμα ο Sony 16-70/f4 στο amazon.de με αρχική 800 και την ίδια ώρα ο 18-105 με αρχική 489.

Αν πάρει το μάτι σας πουθενά κανέναν μεταχειρισμένο Sony 70-200 f/4 (e-mount), πετάχτε μου ένα μήνυμα.
Προσπαθώ να τον βρω σε καλή τιμή με στόχο να τον έχω μέχρι το καλοκαίρι.

Για καινούργιο δεν το συζητώ...μόνο από gray market τον βρίσκω στο 1000άρικο και δεν θέλω. Για τόσο ακριβά θέλω εγγύηση ή μεταχειρισμένο αν είναι να κατέβω πιο κάτω στα λεφτά.

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

649,99 λίρες (περίπου 830 ευρώ) στο αγγλικό άμαζον αυτή τη στιγμή η Fuji XPRO1 σε διπλό κίτ με τους 18 και 27mm. Μόνο οι φακοί βγαίνουν στη χώρα μας γύρω στο χιλιάρικο!

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Ειμαι πολύ νέος στη φωτογραφία εχω ρίξει πολύ διάβασμα τον τελευταίο μηνα
και θέλω να αγοράσω από purnima ένα κιτ. Αν έχει καποιος χρόνο και έχει αγοράσει απο εκεί ασ μου στείλει κανα πμ
να με διαφωτίσει. Ευχαριστώ

πολυ καλη τιμη, αν σκεφτεις οτι μονο η pro1 μεταχειρισμενη δεν πεφτει κατω απο 450 ευρω.....

Το μαγαζί είναι ασφαλές και αξιόπιστο, έχουν ψωνίσει αρκετοί φίλοι από εκεί. Αλλά η εγγύηση είναι αμφίβολη, προσφέρουν μόνο εντός Γαλλίας...

Βασικά γλυκοκοιτάζω την D5300 me ton 18-140mm στα 720 . Ελλάδα δεν εχω βρει προσφορα περιπου στα ιδια λεφτα.
Αν ξερει καποιος βεβαια ασ μου πει. φυσικά προτιμω να το πάρω από εδω

κάποιος είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη Ricoh GR, αλλά δε θυμάμαι ποιος. Παίζει σήμερα στα 479 Ευρώ στο γαλλικό αμαζον (+10 μεταφορικά)

OLYMPUS XZ-2 στα 216 ευρω στο e-shop

Χαμηλότερη τιμη στο skroutz σημερα 265

Στις 3 το μεσημέρι panasonic GX7 + 14-42 με αρχική 699 , και στις 8 το βράδυ η sony 6000 + SEL-1670Z με αρχική 1399 .

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

ι στις 8 το βράδυ η sony 6000 + SEL-1670Z με αρχική 1399 .

Ήδη στη χώρα μας (όχι κιτ) μπορούν να βρεθούν χωριστά τα παραπάνω κάτω από τα 1300 ευρώ... πόσο να τη ρίξουν οι Γερμανοί ώστε να συμφέρει μια τέτοια αγορά από το εξωτερικό;