Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα συμφέρει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Μήπως να αναφέρουμε στο νήμα μόνο τις προσφορές που πραγματικά συμφέρουν και όχι απλά να αναμεταδίδουμε το ημερήσιο πρόγραμμα του amazon;

Δεν μπορείς να το ξέρεις από πριν. Απλά επισημαίνονται κάποιες - πιθανόν - ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Σε olympus ας πούμε δεν μπαίνω καν στον κόπο, έχουμε τις καλύτερες τιμές πανευρωπαϊκά - αλλά panasonic, fuji το εξωτερικό είναι (δυστυχώς) μονόδρομος...

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Εγώ έκανα παραγγελία από Purnima και περιμένω. Η παραγγελία έγινε 11/12/2014. Στις 16/12 πήρε shipping information από DHL. Έφυγε από Birmigham πήγε Gatwick και τώρα είναι Ουγγαρία. Ελπίζω να μην γυρίσει πάλι Αγγλία όπως ένος προλαλήσαντα.
παρήγγειλα Carl Zeiss 16-70 F4 OSS. Στην Ελλάδα σε όλους κυμαινόταν από 900 και πάνω, εκτός από ένα μαγαζί όπου αν το έβαζες cash και όχι με δόσεις πήγαινε 780 . Το παρήγγειλα με 643 , και τώρα το κατέβασε στα 633 απ' ότι είδα.
http://www.purnimadigital.com/sony-e-16-70mm-4-za-oss.html

απλα να ξερεις οτι τετοια εποχη ειναι η χειροτερη για τα κουριερ...γινεται χαμος. οποτε μην παραξενευτεις αν δεις μεγαλη καθυστερηση.
Εκτος και εισαι τυχερος.
Αν μπορεις ριξε ενα μηνυμα οταν σου ερθει τελικα το πακετο.

Κανένα πρόβλημα καθυστέρησης από DHL.

Το πρωί παραλαμβάνω στην ώρα του το δέμα από purnima, ακριβώς την 10η μέρα από την ημέρα παραγγελίας, όπως πάντα.

Κανένα πρόβλημα καθυστέρησης από DHL.

Το πρωί παραλαμβάνω στην ώρα του το δέμα από purnima, ακριβώς την 10η μέρα από την ημέρα παραγγελίας, όπως πάντα.

όπως πάντα; Δηλαδή έχεις ψωνίσει αρκετές φορές; Άρα είναι καλό το "μαγαζί"

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Από τα όσα γράφονται εδώ, και αλλού, φαίνεται να είναι αξιόπιστο στις παραδόσεις του. Το πόσο "καλό" είναι θα φανεί όταν υπάρξει περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή βλάβης μέσα στον χρόνο της εγγύησης.

Αριστο οπως παντα το purnima.
To πακετο στα χερια της dhl προς παραδοση...

Έφτασε το πρωί και το δικό μου πακέτο!
Δεν το έχω ανοίξει ακόμα.
ευτυχώς δεν καθυστερούν οι γιορτινές ημέρες την dhl

παιδιά κυνηγάω και παίζει να μου φέρουν ένα MacBook Pro retina από Αμερική και να κερδίσω από ισοτιμία.
Ρώτησα το σέρβις στην Ελλάδα και μου είπαν ότι καλύπτουν εγγύηση καθώς είναι global.

Επίσης σκοπεύω να τους πω να μου το φέρουν χωρίς κουτί ώστε να μην τους σταματήσουν στο τελωνείο.

Κάτι άλλο που να προσέξω?

Εάν αυτός που θα στο φέρει, ταξιδέψει με σταθμό σε ευρωπαική χώρα, κατά πάσα πιθανότητα, δεν γίνεται έλεγχος στο ΕΛΒΕΛ.

Και 5-10 χαμηλότερα να βρεις, καλύτερα από amazon, ώστε να είναι απροβλημάτιστη η επιστροφή σε περίπτωση βλάβης.

Το δικό μου Nissin i40 ζήτημα να έκανε 100 φλασιές πριν χαλάσει.

Εξάλλου τα 5-10 διαφορά ουσιαστικά εκμηδενίζονται με τα ως επί το πλείστον ακριβότερα μεταφορικά σε σύγκριση με το amazon.