Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Εννοείς ότι έχεις την american express συνδεδεμένη στο λογαριασμό του PayPal ή κάνεις απ' ευθείας αγορά χωρίς σύνδεση; Δώσε, αν θέλεις, περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο, μ' ενδιαφέρει...
Καλησπερα ακριβωσ ετσι. Και δουλεβη και με amazon

Εννοείς ότι έχεις την american express συνδεδεμένη στο λογαριασμό του PayPal ή κάνεις απ' ευθείας αγορά χωρίς σύνδεση; Δώσε, αν θέλεις, περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο, μ' ενδιαφέρει...

Καλησπερα ακριβωσ ετσι. Και δουλεβη και με amazon

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος σε παρακαλώ, μέσω Paypal ή απευθείας με την κάρτα χωρίς σύνδεση λογαριασμού, πιο από τα δύο έκανες;

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

απο τους ορους και προυποθεσεις μεταφερω τμημα τους : https://bonus.olympus.eu/gr/terms-and-conditions-promotion/?country_promotion=17

5.Αυτή η bonus-προώθηση περιορίζεται σε νέα προϊόντα που έχουν αγοραστεί και διεκδικηθεί σε μία από τις παρακάτω χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Ιρλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και κάτοικοι μίας από τις παραπάνω χώρες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν ισχύοντες λογαριασμούς τραπέζης στη χώρα από την οποία έκαναν την αγορά.

και οπως καταλαβαινεις δεν ειναι θεμα Αμαζον αλλά Ολυμπους, αυτοι βαζουν τα χρηματα στον λογαριασμο...

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος σε παρακαλώ, μέσω Paypal ή απευθείας με την κάρτα χωρίς σύνδεση λογαριασμού, πιο από τα δύο έκανες;
Απευθειασ με την καρτα χωρισ συνδεση λογαριασμου.

Μόλις αγόρασα με κάρτα american express μέσω ebay, συνδεμένη στο paypal.

Απευθειασ με την καρτα χωρισ συνδεση λογαριασμου.

Αυτόν τον τρόπο τον ξέρω και γίνεται με όλες τις πιστωτικές. Προϋπόθεση, να μην είναι η κάρτα σου συνδεδεμένη με το PayPal.

Μόλις αγόρασα με κάρτα american express μέσω ebay, συνδεμένη στο paypal.

Εγώ προσπαθώ μέρες τώρα και δεν μου επιτρέπει. Έχω συνδεδεμένη μια Master Card. Μάλλον θα ακολουθήσω την παραπάνω μέθοδο με μια άλλη πιστωτική κάρτα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Ήταν βέβαια πολύ μικρή αγορά επειδή την έκανα δοκιμαστικά, αλλά δεν νομίζω ότι έχει σημασία το ποσό.

Μα και εγώ μικρή αγορά προσπαθώ να κάνω και δεν μπορώ. Ένα lens hood και ένα καπάκι φακού δεν είνια μεγάλη αγορά...

Όντως παρόμοια αγορά με την δικιά μου, ένα wrist strap.. Ίσως να φταίει ο τύπος της κάρτας, δεν ξέρω..

Θα δοκιμάσω και με Visa και με American express. Έχω και μια diners αλλά και αυτήν την έχω συνδέσει στο λογαριασμό του PayPal.

Τις σχέση έχει αν την κάρτα σου την έχεις συνδεδεμένη με το paypal;

Την ίδια κάρτα που έχεις συνδεδεμένη με το Paypal μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε άλλη αγορά ξεχωριστά, άσχετα από το Paypal.

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

Τις σχέση έχει αν την κάρτα σου την έχεις συνδεδεμένη με το paypal;

Την ίδια κάρτα που έχεις συνδεδεμένη με το Paypal μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε άλλη αγορά ξεχωριστά, άσχετα από το Paypal.

Δεν υπάρχει όριο όμως λόγω capital; Δηλαδή, αν εξαντλήσεις το όριο με το PayPal, υποθέτω μετά δεν μπορείς να την ξαναχρησιμοποιήσεις (εντός ή εκτός PP) πριν παρέλθει ο μήνας, σωστά;

Το όριο εφαρμόζεται στην κάρτα. Δεν κατάλαβα τι σχέση έχει αν η κάρτα είναι συνδεδεμένη στο Paypal ή όχι.

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Ρε παιδιά, αυτό το όριο το ξέρεις κανείς; Ή είναι κρατικό μυστικό; Αγορά 600 ευρώ θα μπορώ να κάνω;
Ευχαριστώ.

Edit: Διαβάζω κάπου
"Εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κάρτες σας μέχρι το όριο που προβλέπει η σύμβασή σας με την τράπεζα, και εντός του ορίου ποσού το οποίο εγκρίνεται για κάθε τράπεζα ξεχωριστά από την Επιτροπή Εγκρίσεως Τραπεζικών Συναλλαγών."

Last edited:
Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Το πρώτο όριο είναι το όριο αγορών που έχει η κάρτα σου και το 2ο είναι αυτό που έχει εγκριθεί συνολικά για την τράπεζα από την επιτροπή.

Re: Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

Δεν υπάρχει όριο όμως λόγω capital; Δηλαδή, αν εξαντλήσεις το όριο με το PayPal, υποθέτω μετά δεν μπορείς να την ξαναχρησιμοποιήσεις (εντός ή εκτός PP) πριν παρέλθει ο μήνας, σωστά;

Υπάρχει μια σύγχυση στον κόσμο για το Paypal και στις συζητήσεις που κάνω κατά καιρούς.Άλλο πράγμα το Paypal ,άλλο οι τράπεζες ,άλλο οι κάρτες .Δεν υπάρχουν όρια στο Paypal ,ούτε καταργήθηκε τους 1ους μήνες των cc ποτέ για την Ελλάδα ,όπως μου έλεγαν κάποιοι φίλοι. Τα όρια εφαρμόζονται στην κάρτα που συνδέεις στο Paypal. Πχ αν κάποιος έχει 100 ευρώ στο Paypal balance μπορει να τα χρησιμοποιήσει όπου ,όποια στιγμή και όποτε θέλει ,αν έχει 1000 ευρώ ομοίως ,αν έχει 10.000 ευρώ ομοίως ,αν έχει 100.000 ευρώ (λέμε τώρα...) το ίδιο κοκ.

Re: Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

Δεν το ξέρει ο κόσμος γιατί το 99% των Ελλήνων υποψιάζομαι έχει μάθει μόνο να αγοράζει διαδικτυακά και όχι να πουλάει, ώστε να έχει πάντα κάποια λεφτά στο paypal balance για τις μικρές ή και μεγαλύτερες αγορές του.

Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Το amazon.de περνάει από ότι φαίνεται το cashback αυτόματα στο checkout, ούτε φόρμες στην Olympus ούτε τίποτα.