Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

... οπως καταλαβαινεις δεν ειναι θεμα Αμαζον αλλά Ολυμπους, αυτοι βαζουν τα χρηματα στον λογαριασμο...[/B]

Το mail το είχα στείλει στην Olympus και όχι στο Amazon αλλά για ακόμη μια φορά δεν μπήκαν στην διαδικασία να μου απαντήσουν.
Το amazon.de περνάει από ότι φαίνεται το cashback αυτόματα στο checkout, ούτε φόρμες στην Olympus ούτε τίποτα.
Έφτασα την παραγγελία στο τελευταίο βήμα πριν την πληρωμή και όντως έτσι είναι.

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Καλησπέρα Παναγιώτη. Ένας πιτσιρικάς στην δουλειά ψάχνεται για να πάρει την πρώτη του μηχανή. Μέχρι στιγμής χαροπαλεύει με την Pentax k10d που του έχω δανείσει προσπαθώντας να μαζέψει χρήμα για fuji χτ10. Αξίζει να προχωρήσει στην αγορά της Nikon;

Και εγώ το ψάχνω εδώ και ώρα να δω αν αξίζει ή nikon j4 έναντι της rx100 που έχω προτείνει σε φίλο.
Τώρα μπροστά στην Χ-Τ10 δεν υπάρχει σύγκριση ούτε για την j4 ούτε για την rx100 ή fuji σε φωτογραφία είναι πολύ ανώτερη.

Βάζω και το οικονομικό στην μέση οπότε ψάχνει κάτι όσο πιο πολύ vfm. Δεν θέλει να ξεφύγει από τα 300-350 για αρχή. Για fuji μόνο με δόσεις το σκεφτόταν.
Από την άλλη βέβαια ας την πάρει και αν αποφασίσει να συνεχίσει μια μικρή πάντα θα είναι χρήσιμη, ίσως και με την προσθήκη ενός σταθερού φακού. Του το προώθησα και του έστειλα και κάποια λινκ. Θα πάει να την δει και ότι του φωτίσει ας κάνει. Έχει και δυο βδομάδες με την K10D + grip ώστε να έχει ένα μέτρο σύγκρισης με μια dslr και κιτ φακό σε ότι αφορά τον όγκο.

Re: Αγορές από το εξωτερικό

εχω αγορασει 2 φορες απο τον ILKER , δεν πληρωσα ποτε τελωνειο,
μπορεις να του στειλεις μνμ για καλυτερη τιμη, αν θες σου στελνω το προσωπικο του email

αλλ πως θα αγορασεις απο ebay αφου δεν δουλευουν οι καρτες τον τραπεζων.......

αστραπιαιο af πολυ καλο raw , αλλα δεν παυει να ειναι 1" αισθητηρας και χωρις επιλογες σε προγραμμα και εκθεση
για τα λεφτα της παντος ειναι αστερι

αν με ενδιεφερε το βιντεο, η rx100 παιζει μπαλα μονη της, μονο για φωτογραφια nikon 1

μπορεις να του στειλεις μνμ για καλυτερη τιμη, αν θες σου στελνω το προσωπικο του email

Δουλεύουν όποτε θέλουν αλλά εκτός αυτού μπορεί με το γνωστό κολπάκι με μία μικρή επιβάρυνση!

Ευχαριστώ αν και στα παζάρια δεν έιμαι καλός. Χτες πάντως έκανα donation μέσω pay pal στο pentax forum. Μικρό ποσό βέβαια. Το κόλπο με το pay pal δεν είχε λειτουργήσει με τις κάρτες μου τις Πειραιως.

εμενα δεν λειτουργει καμια με το pay pal , ουτε και οι χρεωστηκες

γενικος δεν γινετε καμια συναλαγη απο καρτες που εχω (εθνικη,αλφα, γιουρομπανκ)
μονο εμβασμα για αγορα με τιμολογιο:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

απο τους ορους και προυποθεσεις μεταφερω τμημα τους : https://bonus.olympus.eu/gr/terms-and-conditions-promotion/?country_promotion=17

5.Αυτή η bonus-προώθηση περιορίζεται σε νέα προϊόντα που έχουν αγοραστεί και διεκδικηθεί σε μία από τις παρακάτω χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Ιρλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και κάτοικοι μίας από τις παραπάνω χώρες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν ισχύοντες λογαριασμούς τραπέζης στη χώρα από την οποία έκαναν την αγορά.

και οπως καταλαβαινεις δεν ειναι θεμα Αμαζον αλλά Ολυμπους, αυτοι βαζουν τα χρηματα στον λογαριασμο...

απο οτι φαινεται το Αμαζον Γερμανιας - Αγγλιας αφαιρει αυτοματα το cashback της Ολυμπους οπως το ειπαν τα παιδια : http://www.43rumors.com/100-euro-off-on-the-omd-cameras-at-amaozn-europe/

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Ανεπιτυχής προσπάθεια αγοράς από Purnima, τόσο με πιστωτική όσο και με PayPal. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την τράπεζα, με ενημέρωσαν ότι η χρήση πιστωτικής στο εξωτερικό δεν επιτρέπεται για αγορές καταναλωτικών αγαθών, παρά μόνο για ταξίδια, διαμονές, ενοικιάσεις αυτοκινήτων κτλ.

Θα δοκιμάσω έμβασμα κατευθείαν από την τράπεζα (πρέπει να κάνω αίτηση), γιατί το κολπάκι με το Paypal μου κοστίζει αρκετά για αγορά 600 ευρώ (ως έσχατη λύση).

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

o γυιος μου εκανε αγορες με paypal (και μια δικη μου γυρω στα 20ευρω μιας και με τις αλλες καρτες δεν μπορω) με american express της Alpha

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

o γυιος μου εκανε αγορες με paypal (και μια δικη μου γυρω στα 20ευρω μιας και με τις αλλες καρτες δεν μπορω) με american express της Alpha
Με την ίδια κάρτα έκανα κι'εγώ αγορά με paypal και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Ανεπιτυχής προσπάθεια αγοράς από Purnima, τόσο με πιστωτική όσο και με PayPal. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την τράπεζα, με ενημέρωσαν ότι η χρήση πιστωτικής στο εξωτερικό δεν επιτρέπεται για αγορές καταναλωτικών αγαθών, παρά μόνο για ταξίδια, διαμονές, ενοικιάσεις αυτοκινήτων κτλ.

Θα δοκιμάσω έμβασμα κατευθείαν από την τράπεζα (πρέπει να κάνω αίτηση), γιατί το κολπάκι με το Paypal μου κοστίζει αρκετά για αγορά 600 ευρώ (ως έσχατη λύση).

X-t10?

εμενα δεν λειτουργει καμια με το pay pal , ουτε και οι χρεωστηκες

γενικος δεν γινετε καμια συναλαγη απο καρτες που εχω (εθνικη,αλφα, γιουρομπανκ)
μονο εμβασμα για αγορα με τιμολογιο:BDGBGDB55:

μεσω ποιας τραπεζας εκανες εμβασμα, σε ποια χωρα και μεχρι τι ποσο;