Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Σε συνέχεια της συζήτησης στα τρίποδα έχει ψωνίσει κανείς από Γερμανία με αντικαταβολή;

Η δυνατότητα αντικαταβολής ισχύει μόνο για αποστολές εντός Γερμανίας.
Επειδή αναφέρει την αντικαταβολή, δεν σημαίνει ότι συμπεριλαμβάνει και το εξωτερικό.
Bei Lieferungen ins Ausland stehen nicht alle Zahlungsarten zur Verfuegung.

Η δυνατότητα αντικαταβολής ισχύει μόνο για αποστολές εντός Γερμανίας.
Επειδή αναφέρει την αντικαταβολή, δεν σημαίνει ότι συμπεριλαμβάνει και το εξωτερικό.
Bei Lieferungen ins Ausland stehen nicht alle Zahlungsarten zur Verfuegung.

ok tzo Ευχαριστώ για την διευκρίνηση, αν και την ώρα που έγραφες δεν άντεξα και τελικά έδωσα την παραγγελία, νεότερα από δευτέρα λοιπόν που θα φάμε το άκυρο :slapface:

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

νεότερα από δευτέρα λοιπόν που θα φάμε το άκυρο :slapface:

Μη το χαλάς τώρα , αν και δεν δέχθηκε την παραγγελία μου παρά μόνο όταν κλικάρισα στο ................αποδέχομαι την ακύρωση !!!

Re: Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

Μη το χαλάς τώρα , αν και δεν δέχθηκε την παραγγελία μου παρά μόνο όταν κλικάρισα στο ................αποδέχομαι την ακύρωση !!!

Κώστα εμένα την έφτασε μέχρι το τέλος πήρε αριθμό και μετά από καμιά ώρα μου ήρθε και mail ότι η παραγγελία είναι υπό επεξεργασία και θα ενημερωθώ για τυχόν εξελίξεις, ίδωμεν λοιπόν

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Και σε μένα έτσι έγινε, απλά την πρώτη φορά πριν υποβάλω την παραγγελία έκανα κλικ μόνο εκεί που λέει αποδέχομαι τους όρους κλπ κλπ, εσκεμμένα δεν έκανα και στο δεύτερο κουτάκι που έλεγε αποδέχομαι την ακύρωση και δεν την προχωρούσε.

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Και σε μένα έτσι έγινε, απλά την πρώτη φορά πριν υποβάλω την παραγγελία έκανα κλικ μόνο εκεί που λέει αποδέχομαι τους όρους κλπ κλπ, εσκεμμένα δεν έκανα και στο δεύτερο κουτάκι που έλεγε αποδέχομαι την ακύρωση και δεν την προχωρούσε.

Και στα δύο κουτάκια έκανα τσεκ που μου την προχώρησε. Λες να μου ξέφυγε τίποτε άλλο και να μην το πήρα χαμπάρι;

Πάντως εάν τελικά ρίξουν άκυρο ας είμαστε σε επαφή αύριο να φουλάρω PayPal και να παραγγείλω και για τους δυο μας.

Πάει και η μαύρη Παρασκευή και καμία φωτογραφική αγορά δεν έγινε.
Ήξερα τι ήθελα και δεν βγήκε σε προσφορά οπότε αναμένουμε.
Τo paypal μου δεν δέχεται απευθείας τις κάρτες μου και το eglobal επίσης δεν δεχόταν τις χρεωστικές μου οπότε η Χ-Τ10 μπορεί να περιμένει.
Οφείλω όμως να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Γιάννη (tzo) που με βοήθησε άμεσα και ουκ ολίγες φορές σε p.m.
Κατά καιρούς έχω ράψει πολλά ράμματα για τη γούνα του αλλά θα ήταν άδικο να μην αναφερθώ στη βοήθεια του προς το πρόσωπο μου.

Καινούριο μοντέλο όπως ήταν η X-T10 λογικό ήταν να μη βγει σε προσφορά.

Οι μέρες αυτές είναι για παλιότερες μηχανές όπως η α6000/α5100 που στα 449 και 335 αντίστοιχα (με φακό) ήταν καλή περίπτωση για κάποιον που προγραμμάτιζε αγορά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Και στα δύο κουτάκια έκανα τσεκ που μου την προχώρησε. Λες να μου ξέφυγε τίποτε άλλο και να μην το πήρα χαμπάρι;

Πάντως εάν τελικά ρίξουν άκυρο ας είμαστε σε επαφή αύριο να φουλάρω PayPal και να παραγγείλω και για τους δυο μας.

Όχι εντάξει το έκανες .
Μόλις έλεγξα τα mail μου από paypal :
You sent a payment of 78.71 EUR to Wolfgang Oehlmann
([email protected])

Γενικά η sony και η panasonic έπαιξαν σε πολλές προσφορές.

στο amazon οι α7 πήραν την ανηφόρα πάντως...

η τιμή των 913 αν δε θυμάμαι καλά για την α7 πήγε περίπατο, όπως και οι τιμή των 899 λιρών για την α7r...

περίμενα ότι αυτές οι δύο ειδικά, που είναι και μηχανές του 2013, θα τις έδιναν με γενναίες εκπτώσεις

ίσως έχουν πέσει τόσο οι τιμές τους που πλέον να μην έχει (πολύ) παρακάτω

www.eglobalcentral.eu

Καλημμέρα, από εδώ έχετε ψωνίσει, είναι αξιόπιστο?? Η εγγυηση ισχύει στην ελλαδα ή μο με αυτούς έχουμε να κάνουμε??

Ευχαριστώ

Δική τους είναι η εγγύηση, αφού πρόκεται για grey market.
Πρόσφατα έχουν δημιουργήσει αποθήκη στην Αγγλία, ώστε να μη χρειάζεται να στείλεις τη μηχανή πίσω στο Hong Kong.
Γενικά να εύχεσαι να μην πάθει κάτι η μηχανή, αφού υπάρχουν αρκετές αναφορές για κακή εξυπηρέτηση στα δύσκολα.
Τα πακέτα δεν έρχονται μέσω Αγγλίας, αλλά κατ' ευθείαν από Hong Kong, με χαμηλότερη δηλωμένη αξία (15 ευρώ, "computer parts").
Σε περίπτωση που σταματήσει το πακέτο στο τελωνείο, αναλαμβάνουν τα έξοδα εκείνοι.

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

4 κιλα .... κουβαλαω τρια μαζι:slapface:

4 κιλά σηκώνει.

1,4 έχει συνολικό βάρος μαζί με την κεφαλή.

40εκ. μαζεμένο.
Τα πόδια γυρίζουν 180 μοίρες και σκεπάζουν στη μέση την κεφαλή κατά τη μεταφορά.

σορυ, λαθος ειδα....:hmmmm:

ε τοτε μια χαρα ειναι..τζαμπα