Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Στην αμερική θα βρεις καλές προσφορές σε Mac, όχι σε Apple Store αλλά σε μεγάλα πολυκαταστήματα. Πολλές φορές οι διαφορά στις τιμές και στους φόρους αγγίζουν το χιλιάρικο. Πάντως το MBP που έχω από το 2010 πάει μια χαρά, δεν έχω λόγο να το αλλάξω. Βέβαια δεν το χρησιμοποιώ επαγγελματικά.

πρωτον, δεν μενω στην αμερικη , αρα δε μπορω να ξερω τι κανουν σε καποια πολυκαταστηματα.
Εχω ψαξει στο παρελθον , online, και σπανια βρισκεις καποια καλη προσφορα.

Δευτερον, επειδη δουλευω επαγγλματικα και graphics - 3d animation - video editing & compositing, θελω οτι ταχυτερο και κυριως με τη καλυτερη καρτα γραφικων....

ειχα παντα macbook pro, παντα το μεγαλυτερο μοντελο , αλλα τωρα (λογω οικονομικων) πρεπει ν αλλαξω "στρατοπεδο" ...

πρωτον, δεν μενω στην αμερικη , αρα δε μπορω να ξερω τι κανουν σε καποια πολυκαταστηματα.
Εχω ψαξει στο παρελθον , online, και σπανια βρισκεις καποια καλη προσφορα.

Δευτερον, επειδη δουλευω επαγγλματικα και graphics - 3d animation - video editing & compositing, θελω οτι ταχυτερο και κυριως με τη καλυτερη καρτα γραφικων....

ειχα παντα macbook pro, παντα το μεγαλυτερο μοντελο , αλλα τωρα (λογω οικονομικων) πρεπει ν αλλαξω "στρατοπεδο" ...
Προς Windows μεριά;

nai... δεν υπαρχει κατι αλλο.
Χρειαζομαι κυριως adobe suite, avid media composer, Maya 3d , Davinci κλπ

Εχει καταφερει κανεις τελευταια να κανει αγορα απο ευρωπαικο amazon πανω απο 1000 ευρω ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επικοινωνησα με τη τραπεζα και μου ειπαν οτι υπηρχε οριο μεχρι 1000 ευρω εξ αρχης, ημερησιο.
Το αλλλαξα και θα δουμε... αν δε βρω ακρη απο αμερικη (ερχεται πιο φτηνα) , θα το προσπαθησω παλι το ΣΚ και θα ενημερωσω.

αν θελω να παραγγειλω απο καποιο amazon μεχρι 50-100 ευρω πιο να προτιμησω?Αγγλιας,Γερμανιας,Γαλλιας η το com?πρωτη φορα θα παραγγειλω...

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

αν θελω να παραγγειλω απο καποιο amazon μεχρι 50-100 ευρω πιο να προτιμησω?Αγγλιας,Γερμανιας,Γαλλιας η το com?πρωτη φορα θα παραγγειλω...

Στα εντός ΕΕ δεν θα έχεις πρόβλημα τελωνείου, όπως πιθανόν να έχεις με την αμερικάνικη αμαζόνα.

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Το mymemory είναι από τα πιο αξιόπιστα.
Το πρώτο δεν το γνωρίζω.

From m2 note with Tapatalk

Επίσης για το www.mymemory.co.uk αν έχει αγοράσει κανείς

Κόσμος και κοσμάκης. Απά τα πλέον αξιόπιστα..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Προσωπικά οχι αλλά φαινεται να έχει καλές κριτικες

https://www.trustpilot.com/review/e-infin.com

Πρεπει να εχουν αποθήκη στο UK για παραγγελίες προς Ευρώπη οπότε δεν βλέπω ρισκο τελωνειου. Paypal επισης υπάρχει

http://www.e-infin.com/eu/common/delivery_details

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Πήρε το μάτι κανενός καλή προσφορά γιά xpro-1;
Ποιά καταστήματα πρέπει να τσεκάρω γιατί έχουν καλές τιμές και συχνά βγάζουν προσφορές;

Χαιρετώ.
Υπάρχουν ευρωπαικά καταστήματα που να δέχονται δόσεις με πιστωτική;
Πολύ την λιγουρεύομαι την Χ-Pro 1.

η συγκεκριμένη (x-pro1) βγαίνει κατά καιρούς μεταχειρισμένη σε τιμές γύρω στις 250 λίρες από sites σαν το mpb και το ffordes

Κι απο Ελλαδα την ειδα σε αγγελια τι προαλλες σε τιμη super. Δεν εχει νοημα να μπλεκεις απο εξω οταν μπορεις να το βρεις στα ιδια περιπου χρηματα εδω.