Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

σε αυτό δε μπορώ να εκφέρω γνώμη διότι δεν τον ξέρω το συγκεκριμένο φακό καθόλου - άλλα μέλη ίσως μπορούν να σου πουν κάτι σχετικό

επίσης στο link που έβαλες δεν υπάρχει κανένα warehouse deal - το used στις 460λίρες είναι κάποιου απατεώνα

υπόψη ότι σε αυτά τα deals του amazon μόλις ξεκινήσουν οι συγκεκριμένες εκπτώσεις γίνεται χαμός και επειδή μιλάμε για ελάχιστα κομμάτια ανά προϊόν (συνήθως 1), είναι πολύ πιθανό να φύγει κατευθείαν

άρα είναι για "όχι critical" αγορές όπου ψάχνεις την πραγματική ευκαιρία αλλά δε σε πολυνοιάζει και αν το χάσεις... όχι ότι υπάρχουν πραγματικές "critical" αγορές όταν μιλάμε για χόμπυ αλλά αυτό είναι μεγάλη συζήτηση

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Σχετικά καλές προσφορές υπάρχουν στο Ισπανικό amazon, αλλά δε στέλνει Ελλάδα

επίσης στο link που έβαλες δεν υπάρχει κανένα warehouse deal - το used στις 460λίρες είναι κάποιου απατεώνα

Για τον καινούριο ενδιαφέρομαι στις 739 λίρες
Από ότι καταλαβαίνω όμως, καθότι πολύ νέος στο amazon, αξίζει να περιμένω.

Δεν νομίζω ότι ισχύουν αυτές οι τιμές...ειναι από γνωστά scam.
Εδω εχει την Sony a6300. στα 450 ευρώ...no way!

Sent from my iPad using Tapatalk

Ωραία... Μιας και Black Friday πλησιάζει υπάρχει κάποια συμβουλή ωστε να μην την πατήσω. Να προτιμήσω προσφορές μόνο με την περιγραφή Amazon? Πως ξεχωριζω τα scam?

Δεν νομίζω ότι ισχύουν αυτές οι τιμές...ειναι από γνωστά scam.
Εδω εχει την Sony a6300. στα 450 ευρώ...no way!

Sent from my iPad using Tapatalk

Ηδη πρεπει να κατεβηκε..δεν την εμφανιζει

Πες τι θες και εδώ θα στο βρούμε, έχει ειδικούς το φόρουμ στην αναζήτηση προσφορών.

Εγω ψαχνω για d5500 και tamron 70-300 vc usd. Η ισως μια a7 σε αρκετά καλή τιμη.... Ζητω πολλά???

Όχι το θέμα είναι να ξέρεις τι θες, έτσι δεν πετάς χρήματα σε πράγματα που δεν σου χρειάζονται πραγματικά.
Παλιότερα και εγώ σαν πρόβατο έπαιρνα διάφορα που δεν είχα ανάγκη απλά επειδή ήταν σε προσφορά.
H D5500 είναι στα 700 ευρώ από Ελλάδα.
http://www.skroutz.gr/s/5980830/Nikon-D5500-Body.html
Στα 500 ευρώ από εξωτερικό
https://www.eglobalcentral.eu/nikon-d5500-body-only-digital-slr-cameras-black.html
και βλέπω και 5600 στα ίδια χρήματα χωρίς να έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.
https://www.eglobalcentral.eu/nikon-d5600-body-only-digital-slr-cameras.html
Οπότε στα 550-600 ευρώ από Ελλάδα ή Ευρώπη είναι μια καλή τιμή αν κάτσει.

Παναγιώτη σε ευχαριστώ. Το τι θελω και το τι χρειάζομαι είναι άλλο πράγμα. Σκέφτομαι να δώσω την a6000 μιας και δεν μου έκατσε καλά... Ετσι απλά. Σκέφτηκα την d5500 παρεα με την d7000 που έχω. Αλλα ισως έκανα μια σταση σε a7 σε καλή τιμή. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. Το καλύτερο ειναι να βρω απο Ελλάδα και παιδί για ανταλλαγή a6000 με d5500.... Αλλά ενόψει Black Friday με "ξυνονται" λίγο....

Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Εγω ψαχνω για d5500 και tamron 70-300 vc usd. Η ισως μια a7 σε αρκετά καλή τιμη.... Ζητω πολλά???

Tamron νομίζω παίζει απο warehouse στα 260

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Στο Γαλλικό amazon τρέχει Sony DSC-RX100 IV στα EUR 749,90 καινούργια για ~6,5 ώρες ακόμη
https://www.amazon.fr/Sony-DSC-RX100-Appareil-Capteur-Lumineuse/dp/B00ZUFRD4Q/ref=gbph_img_s-3_7c99_03758167?smid=A1X6FK5RDHNB96&pf_rd_p=fce87af2-cb1c-4f1c-80f9-8f141c1b7c99&pf_rd_s=slot-3&pf_rd_t=701&pf_rd_i=gb_main&pf_rd_m=A1X6FK5RDHNB96&pf_rd_r=779KWR05TAV626X6QJXE

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες

Eγω διαβασα τα παρακάτω για τα warehouse deals και το συμπέρανα (λανθασμένα απο ότι λέτε μιας μιας και δεν βρίσκω να το αναφέρει με σαφήνεια ότι εννοει επιστροφή χρημάτων μετα τον 1 μήνα αλλά δεν το αποκλείω κιόλας να περιέχεται στον όρο Amazon’s satisfaction guarantee ):

Are all purchases guaranteed?
All of our products are backed by Amazon's satisfaction guarantee. If you are unsatisfied with the product for any reason, you can return the item in accordance with Amazon's Returns Policy.
Due to the unique nature of each Amazon Warehouse Deals item, we unfortunately will be unable to replace any item.

Do products come with a warranty?
No. Used products generally do not come with a manufacturer's warranty but all of our items are backed by Amazon’s satisfaction guarantee.

Σαφές είναι αυτό που λέει. Το Amazon guarantee είναι ενός χρόνου από την ημερομηνία παραλαβής. Μπορείς να ρωτήσεις απευθείας το Amazon και θα στο επιβεβαιώσει.

Όλα τα προϊόντα που πουλάει το Amazon καλύπτονται από 1 χρόνο εγγύηση Amazon, είτε είναι καινούρια είτε από warehouse deals.
Τοπική εγγύηση έχουν μόνο τα καινούρια.
Αλλά τι να την κάνεις την τοπική εγγύηση και σέρβις, από τη στιγμή που το Amazon σου επιστρέφει το ποσό της αγοράς στο ακέραιο, μαζί και με τα μεταφορικά.

Παιδιά αν παίξει καμιά καλή προσφορά σε α) Fuji X-Pro 2 ή XT-2, XF 23 F2 και β) Sony RX100 iii, ριξτέ μια ενημέρωση εδώ αν έχετε την καλοσύνη. Ευχαριστώ.

Εσύ Νίκο θες τα πιο Hot Προϊόντα, αυτά δύσκολα τα βλέπω να βγαίνουν σε προσφορά.
Προβλέπω πολύ Sony a6000 και Panasonic να βγαίνει σε προσφορά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες

Σαφές είναι αυτό που λέει. Το Amazon guarantee είναι ενός χρόνου από την ημερομηνία παραλαβής. Μπορείς να ρωτήσεις απευθείας το Amazon και θα στο επιβεβαιώσει.

Όλα τα προϊόντα που πουλάει το Amazon καλύπτονται από 1 χρόνο εγγύηση Amazon, είτε είναι καινούρια είτε από warehouse deals.
Τοπική εγγύηση έχουν μόνο τα καινούρια.
Αλλά τι να την κάνεις την τοπική εγγύηση και σέρβις, από τη στιγμή που το Amazon σου επιστρέφει το ποσό της αγοράς στο ακέραιο, μαζί και με τα μεταφορικά.

To one year guarantee πως προκύπτει και ποια είναι η διαδικασία; 'Όταν το είχα ψάξει αρχές Σεπτέμβρη για την XT-1 δεν είχα βρει άκρη με το amazon.it και τελικά κατέληξα να την στείλω στην εδώ αντιπροσωπεία με απίστευτη ταλαιπωρία και ελπίζοντας να την παραλάβω την Παρασκευή που μας έρχεται. Μου έβγαζε μήνυμα ότι είχε περάσει ο μήνας για επιστροφή ή κάτι τέτοιο και δεν πολυασχολήθηκα. Πληροφοριακά ρωτάω καθώς τώρα πλέον έχει περάσει ο ένας χρόνος αγοράς οπότε μάλλον έπρεπε να το είχα ψάξει περισσότερο τότε.

Δυστυχως ψαχνω αποκλειστικά Fuji weather Sealed σωμα -φακο και για XT-1 δεν ψηνομαι πολυ. Οποτε...ειναι μονοδρομος.
Rx100 για δευτερη, γιατι η αγαπημενη XF1 μας αφησε χρόνους.

Γιατί όχι x-t1? Υπάρχει καλή πιθανότητα να παρουσιαστεί ευκαιρία στο amazon είτε για καινούρια είτε μέσω warehouse deals...

Λογω μεταπολιτικής αξίας περισσότερο.