Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Είσαι κορυφή.
Η επιστροφή γίνεται με ελτα ή με courier;
Πόσες μέρες μετά σου πιστώνονται τα χρήματα;
Άραγε ισχύει και στο Γερμανικό το τρίμηνο;

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Είχα επιστρέψει στο (αγγλικό) amazon φωτογραφική μηχανή μετά από 30 μέρες με πραγματική χρήση περίπου 6 μέρες. Δεν είχα μείνει ικανοποιημένος και την έστειλα πίσω μέσω σχετικής διαδικασίας χάνοντας περίπου 20 (15 από την αποστολή πίσω και 5 λόγω χρέωσης ή ισοτιμίας -δεν είμαι σίγουρος). Βάση οδηγίας (ευρωπαϊκής) είναι δικαίωμα του καθενός να μπορεί να επιστρέψει ένα προϊόν μέσα σε 14 μέρες στην αρχική συσκευασία και χωρίς φθορές, απλά το amazon έχει 30 μέρες ενώ τώρα λέτε για ένα μικρό διάστημα το πήγε στις 90 max.

Το δικαίωμα επιστροφής ισχύει μόνο για αγορές από απόσταση (online)

Παναγώτη εσύ επιλέγεις πως θα τους στείλεις το δέμα, τα ελτά με συστημένο είναι καλή λύση, αν θυμάμαι καλά πάει γυρω στα 8 ευρο για δέμα περίπου 1 κιλό. Τα χρήματα πιστώνονται λίγες μέρες αφού παραλάβουν το δέμα για να γίνει και ο έλεγχος του προϊόντος. Σημειωτέον το αγγλικό amazon έχει και live chat για άμεση εξυπηρέτηση.

η επιστροφή πάντα μέσω κούριερ (ή έστω ελτα registered με ασφάλιση)

τα χρήματα επιστρέφονται συνήθως εντός 3-4 εργάσιμων από την παραλαβή του προϊόντος

το ξαναγράφω ότι αν φερθείς σωστά χαμένος δε βγαίνεις, θα σε εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο - έχω επικοινωνήσει μαζί τους πάνω από 5 φορές και σε όλες τις περιπτώσεις έμεινα ενθουσιασμένος από την αντιμετώπιση που είχα

το live chat δεν το συνιστώ - καλύτερα email να έχεις το χρόνο να εκφραστείς καλύτερα και να εξετάσεις ο,τι εναλλακτικές σου δώσουν πιο προσεχτικά

Κάτι σε σταθεροποίηση ψάχνω να δοκιμάσω για ένα βίντεο του σχολείου που θα έχει αναγκαστικά κίνηση.
Η osmo ή ένα gimbal να βάλω την rx100.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες

To one year guarantee πως προκύπτει και ποια είναι η διαδικασία; 'Όταν το είχα ψάξει αρχές Σεπτέμβρη για την XT-1 δεν είχα βρει άκρη με το amazon.it και τελικά κατέληξα να την στείλω στην εδώ αντιπροσωπεία με απίστευτη ταλαιπωρία και ελπίζοντας να την παραλάβω την Παρασκευή που μας έρχεται. Μου έβγαζε μήνυμα ότι είχε περάσει ο μήνας για επιστροφή ή κάτι τέτοιο και δεν πολυασχολήθηκα. Πληροφοριακά ρωτάω καθώς τώρα πλέον έχει περάσει ο ένας χρόνος αγοράς οπότε μάλλον έπρεπε να το είχα ψάξει περισσότερο τότε.

Η δική μου απορία από την ιστορία σου είναι γιατί δεν επικοινώνησες με το ίδιο το Amazon.it μέσω e-mail στα αγγλικά.
Το περιγράφεις σαν να ήθελε τρελό ψάξιμο τότε να λύσεις τις απορίες σου.
Στέλνεις ένα e-mail και σου απαντάνε σε όλες σου τις απορίες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες

Ξεκίνησε το -20% σε επιλεγμένα προϊόντα στα amazon warehouse deals.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χα

Ξεκίνησε το -20% σε επιλεγμένα προϊόντα στα amazon warehouse deals.

Και χρονικά πότε θα ανέβει στο 30%; την Παρασκευή ? (Εφόσον υπάρχουν φυσικά σε διαθεσιμότητα)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές κα

Μπα εγώ τον Tamron πέρσι τον πήρα με -30% στις 18 Δεκεμβρίου!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές κα

Tέλη Δεκεμβρίου μέχρι τις 31 βγαίνει το -30%.

Πολύ καλό είναι ήδη το 20% που προσφέρεται αυτήν και την επόμενη βδομάδα. Τέτοια εποχή πέρσι στο -10% ήμασταν.

έπεσε τρελή σκούπα από χθες το βράδυ...

έπεσε τρελή σκούπα από χθες το βράδυ...

στάνταρ... είχα δει 2-3 πράγματα που άξιζαν, αλλά με πήρε ο ύπνος πάνω στο λάπτοπ :grandpa:

Τίποτα Lighting Deals με καλές τιμές θα παίζουν?? Θυμάμαι πρόπερσυ είχαν βγει πάρα πολλά πράγματα σε πολύ καλές τιμές...

κάθε χρόνο και χειρότερα είναι. παλία είχε χαβαλέ που έβγαζε κάθε 15 λεπτά άλλο deal χωρίς να ξέρεις από πριν τί είναι, και ήσουνα με το χέρι στο ποντίκι. χαθήκαν πολλές εργατοώρες τότε!

Ακριβώς!!! Που είναι αυτά τα Lighting που καθόμασταν πάνω από τον υπολογιστή όλη την ώρα???...θυμάμαι να μετράω δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί η προσφορά....γιατί τα έκοψαν...είχαν και την πλάκα τους...κόντεψαν να με διώξουν από την δουλειά για αυτά με τις ώρες που έτρωγα!!!χαχα

Σχετικα με επιστροφή στο αμαζον.
Είχα παρει το sin city ultimate killer edition deluxe box set blu-ray, αργησαν να το παραλαβω (ειχα φτάσει μηνας), τους καλώ το αναφέρω μου ζητούν συγνώμη κάπου θα χάθηκε και μου λένε θα το στείλουν express. Σε δύο μέρες έρχεται και μετα απο αλλες 5 έρχεται και το πρώτο. Ξανακάλω το αναφέρω και τόυς λέω να σας το στείλω πισω με έξοδα δίκα τους, παύση στο τηλέφωνο και μετά μου λένε οτι δεν πειράζει να το χαρίσω κάπου. το έχω άκομα κλειστώ στην κουτα.

τουλάχιστον έκανες το χρέος σου.. παλιά είχε και δωρεάν μεταφορικά το amazon για >25 λίρες παραγγελία και γινόταν μεγάλο πανηγύρι