Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Η τιμές ήταν για την Παρασκευή.
Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον που δεν αντέχει να πουλάει κάτω από το κόστος (αυτό δεν χωράει αμφισβητηση) .
ΚΑΠΟΙΟΙ τις κράτησαν και το Σάββατο για τους δικούς τους λόγους και με δικό τους υπολογισμένο κόστος/κέρδος.

Η τιμή του ΜΜ πως σου φάνηκε σαν προσφορά BF ? ;)

Δεν είναι έτσι.
Έβγαλε ανακοίνωση ότι οι προσφορές ήταν και για σήμερα Σάββατο.
Δεν τον υποχρέωσε κανένας για τιμές κάτω του κόστους.
Προφανώς είναι κίνηση αντιπροσωπίας και πιθανότατα πουλάει σήμερα ακριβότερα ότι προμηθευτηκε χθες φθηνότερα.
Εκτός αν η Nikon προμηθευει και τα Σάββατα,που δεν νομίζω.

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Υπάρχει και η ενδοδιακινηση μεταξύ καταστημάτων, και οι τιμές δεν ανεβοκατεβαινουν έτσι απλά.
Αν κάνεις συμφωνία, παίρνεις πιστωτικό.

Ας μην το ξεχειλωσουμε όμως το νήμα.
Το θέμα του είναι άλλο.

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Σε όλη την Ευρώπη ισχύει για όλα τα προϊόντα, 15 μέρες όλο τον χρόνο, 30 μέρες (ή και παραπάνω) την περίοδο των εορτών. Αυτό αφορά όλα τα καταναλωτικά (συμπεριλαμβανομένων και των ρούχων - αρκεί να μην είναι φορεμένα) και ο λόγος είναι απλός: μπορεί να τα κάνεις δώρο και να μην αρέσουν. Οπότε κανονικά πρέπει να ισχύει και στην χώρα μας.

Για φωτογραφικά είδη υπάρχει κάποιος περιορισμός? Μπορούν δηλ. να δοκιμαστούν και να επιστραφούν αν δεν ικανοποιήσουν ή πρέπει να είναι κλειστή η συσκευασία?

Υπάρχει και η ενδοδιακινηση μεταξύ καταστημάτων, και οι τιμές δεν ανεβοκατεβαινουν έτσι απλά.
Αν κάνεις συμφωνία, παίρνεις πιστωτικό.

Ας μην το ξεχειλωσουμε όμως το νήμα.
Το θέμα του είναι άλλο.

Σιγά μην παίζει ενδοδιακινηση σε Black Friday.
Είναι προφανές τι έγινε.
Όντως μην το ξεχειλωνουμε.

Δεν είναι έτσι.
Έβγαλε ανακοίνωση ότι οι προσφορές ήταν και για σήμερα Σάββατο.
Δεν τον υποχρέωσε κανένας για τιμές κάτω του κόστους.
Προφανώς είναι κίνηση αντιπροσωπίας και πιθανότατα πουλάει σήμερα ακριβότερα ότι προμηθευτηκε χθες φθηνότερα.
Εκτός αν η Nikon προμηθευει και τα Σάββατα,που δεν νομίζω.

thanx για το (πιθανο) info.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Για φωτογραφικά είδη υπάρχει κάποιος περιορισμός? Μπορούν δηλ. να δοκιμαστούν και να επιστραφούν αν δεν ικανοποιήσουν ή πρέπει να είναι κλειστή η συσκευασία?

αν αναφέρεσαι στο amazon, μπορείς να δοκιμάσεις το προϊόν και αν δε σου κάνει να το επιστρέψεις - δε χρειάζεται να είναι κλειστή η συσκευασία

(από αυτές τις επιστροφές προκύπτουν τα warehouse deals που έχουν open-box & used προϊόντα)

Focus projects 3 Pro δωρεάν, είναι πρόγραμμα για focus stacking - δεν το έχω δουλέψει, οπότε ας μας πουν οι ειδικοί αν αξίζει: http://sharewareonsale.com/s/focus-projects-professional-giveaway-coupon-sale

Μπραβο Δημητρη θα το ειχα χασει...Το κατεβασα κ λιγο που επαιξα για να το δοκιμασω για καποιο λογο δεν μου φορτωνει τα jpg, ενω τα raw τα φορτωνει κανονικα

Re: Το Φωτογραφικό chat

Συγνώμη που είμαι εκτός θέματος αλλά αδέλφια θέλω μια μεγάλη βοήθεια.
Ο κολλητός μου θέλει να φέρει από Κίνα παραγγελία 2000 ευρώ κάτι φωτορυθμικά σκηνής (εφέ κανπού κτλ) που ζυγίζουν περίπου 130 κιλά.
Ο κινέζος λέει:
As for your tax,we cannot know it clearly here.It only could be known when you receive the cargo.However,we will make another
lower amount invoice for your order.The total amount of that special invoice is about usd300 in all.Then the tax should be very less
when you receive the cargo.All of our regular customer always do it like this.So,please know it.
Θα περάσει λογικά τελωνείο, το ζητούμενο είναι πόσα θα πληρώσει;
Και ποια είναι η διαδικασία; θα έρθουν στην Τήνο ή πρέπει να πάει ο ίδιος Πειραιά να τα εκτελωνίσει;
Κάθε συμβουλή δεκτή.

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Εδώ είσαι εντός θέματος, και μάλλον θα βρείς περισσότερη βοήθεια.

Σε παρόμοια περίπτωση με εξοπλισμό για το μαγαζί μου. Πλήρωσα εκτελονιστη 100 ευρώ και 700 ευρω τελωνείο για 3,5 χιλιάρικα μηχάνημα.
Δεν χρειάστηκε να παω Αθήνα και τα μεταφορικά του κινεζου ήταν μέχρι την πόρτα μου...
Ισως σε βοηθήσει καπως αυτό.
Συνήθως έχει και η κουριερ εκτελονιστη αλλα βγαίνει ποιο ακριβά

Ψάξε λίγο στο ιντερνετ. Έχει σελίδες που τα λένε ακριβώς. Πάντως να ΜΗΝ τα στείλει με κούριερ. Απλό ταχυδρομείο με tracking.
Το πόσο θα πληρώσει είναι άγνωστο, αν δεν αφορά προϊόντα που εύκολα βρίσκονται οι τιμές τους. Δεν έχει πάντα σημασία πόσο γράφει ο κινέζος.

να ρωτησω....
σου επιστρεφουν χρηματα στο pay pal μετα απο επιστοφη προιοντος,
τα χρηματα φαινονται στο issue αλλα οχι στο balance
γιατι??
πρεπει να περιμενω μερικες ημερες, η οταν φτασει το προιον στον παραληπτη θα γινει η 'αποδεσμευση'
Περίπου 3μερεσ θέλει.

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχει περίπτωση να έρθει σήμερα το -30% στα warehouse deals μιας και τελειώνουν τα Black Friday deals;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Καλησπέρα παιδιά,να ρωτήσω;

Εκτός απο το αγγλικό και το γερμανικό Amazon,τα υπόλοιπα δεν εχουν το -20% στα warehouse deals;

Γιατί βρίσκω ενα φακό στο ισπανικό και δε βλεπω κάτι σε έκπτωση!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:
Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Το Ισπανικό όσες φορές προσπάθησα να πάρω κάτι από το warehouse δεν στέλνει Ελλάδα αλλά ούτε και Αγγλία!
και είμαι και prime member

Ναι, υπάρχουν διαφορές μεταξύ amazon διαφορετικών χωρών.

Τώρα π.χ. στο ισπανικό προωθούν πάλι την έκπτωση 30 ευρώ για αγορές πάνω από 100 ευρώ.

Υπόψιν ότι σε αυτού του τύπου προσφοράς, τα 100 ευρώ μπορεί να είναι και το συνολικό ποσό από μικροαγορές.
Δηλαδή αν πάρεις ένα προϊόν (από αυτά που είναι σε προσφορά) 30 ευρώ, ένα άλλο 35 κι ένα τρίτο 35 (σύνολο 100), θα πληρώσεις 100-30, σύνολο 70, οπότε για μικροαγορές συμφέρει. Εϊναι σαν να λέμε 30%.

Για αποστολή από Ισπανία, μπορείς να αποκτήσεις ισπανική διεύθυνση στη spainbox.

πηγα να παρω μια sony a7 στα 645,00 ευρα απο το amazon de
ο πωλητης ειχαι 92% βαθμολογηση ,οταν τελειωσα την φορμα παραγγελιας και πατησα οκ για πληρωμη.... παπαλα
μου γραφει οτι αυτο το αντικειμενο δεν υπαρχει πλεον....

οτι νανε..
εχουν βαλει κραχτες φεικ,
μαλλον δεν πουλανε οσο πρεπει...
:violent-smiley-030: