Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

υπάρχουν και για άλλα προϊόντα Discount Codes?

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

εχει, οχι πολλα ομως
καθημερινα βγαζει κατι αλλο...

κανε εγγραφη για να σου στελνουνε εμαιλ

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Είναι πανάκριβος στις κάρτες ο φινλανδός ή είναι ιδέα μου;
Πχ

η 32άρα Sandisk SDHC UHS-I EXTREME PRO 32GB στον ρατζάλα 69 και στην Ελλάδα 30 ....!!:hmmmm2:

https://www.rajalacamera.fi/sandisk-sdhc-32gb-extreme-95gb-s-muistik.html
και στην Ελλάδα
http://www.galaiosphoto.gr/product_info.php?cPath=4_105_31&products_id=2892

Ομοίως και οι άλλες.

Καλό είναι να τα λέμε όλα.
Κάποιος που θα αγοράσει π.χ. μια καμερα από το rajalacamera , μπορεί να παρασυρθεί και να πει : "βάλε και μια κάρτα μνήμης να μην ψάχνω αλλου" .

Καλό είναι να τα λέμε όλα.
Κάποιος που θα αγοράσει π.χ. μια καμερα από το rajalacamera , μπορεί να παρασυρθεί και να πει : "βάλε και μια κάρτα μνήμης να μην ψάχνω αλλου" .

Κάποιος που αγοράζει από το rajalacamera είναι ψαγμένος, αναζητά προσφορές και κοιτά να εξοικονομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο, οπότε το να βάλει έτσι απλά μια κάρτα στο καλάθι δεν υπάρχει περίπτωση....αυτά τα κάνουν άτομα που πάνε και ψωνίζουν φωτογραφικά ήδη από Κωτσόβολο, Mediamarket κλπ...

Κάποιος που αγοράζει από το rajalacamera είναι ψαγμένος, αναζητά προσφορές και κοιτά να εξοικονομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο, οπότε το να βάλει έτσι απλά μια κάρτα στο καλάθι δεν υπάρχει περίπτωση....αυτά τα κάνουν άτομα που πάνε και ψωνίζουν φωτογραφικά ήδη από Κωτσόβολο, Mediamarket κλπ...

+1

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Επίσης το forum δεν είναι απλά πίνακας ανακοινώσεων.

Όσον αφορά εμένα, τα 232 ποστ μου στο παρόν νήμα με άπειρες ενημερώσεις και βοήθεια σε κάθε μέλος μόνο αυτό που λες δεν δείχνουν.

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

.αυτά τα κάνουν άτομα που πάνε και ψωνίζουν φωτογραφικά ήδη από Κωτσόβολο, Mediamarket κλπ...

Μια χαρά τιμές έχουν και άτοκες δόσεις και προσφορές ενίοτε. γιατί όχι λοιπόν αν συμφέρει?

Όσον αφορά εμένα, τα 232 ποστ μου στο παρόν νήμα με άπειρες ενημερώσεις και βοήθεια σε κάθε μέλος μόνο αυτό που λες δεν δείχνουν.

Προφανώς απάντησα σε αυτόν που σχολίασε.
Το "+1" δεν το θεωρώ σχόλιο, αλλά υπερθεματισμο.

Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Μια χαρά τιμές έχουν και άτοκες δόσεις και προσφορές ενίοτε. γιατί όχι λοιπόν αν συμφέρει?

Δεν τα κατηγορώ και εγώ αγοράζω φωτογραφικά από εκει, απλά το σύνηθες κοινό τους είναι αυτό που δεν έχει ιδέα και απλά πάει εκει και φεύγει με μια Nikon D3300 και 1-2 κάρτες μνήμης που τους φορτώσανε ...!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμέ

Δεν τα κατηγορώ και εγώ αγοράζω φωτογραφικά από εκει, απλά το σύνηθες κοινό τους είναι αυτό που δεν έχει ιδέα και απλά πάει εκει και φεύγει με μια Nikon D3300 και 1-2 κάρτες μνήμης που τους φορτώσανε ...!!!

Eντάξει, έτσι κατανοητό ;)

Προφανώς απάντησα σε αυτόν που σχολίασε.
Το "+1" δεν το θεωρώ σχόλιο, αλλά υπερθεματισμο.

Εγώ ήμουν ο πρώτος που σχολίασε το ποστ περί ακριβών καρτών, αλλά το ποστ μου σβήστηκε από τη διαχείριση.

Δεν επιτρέπεται να διαφωνούμε με το περιεχόμενο ενός ποστ, μόνο και μόνο επειδή το έγραψε διαχειριστής;

Επειδή δεν θα βγάλουμε άκρη, κι επειδη δεν έχω καμία διάθεση αντιπαραθεσης για τα προφανη, εγώ το σταματώ εδώ.

Προτείνω να συνεχίσουμε στο θέμα του νήματος.

Οποιαδήποτε περαιτερω αναφορά στο θέμα αυτό θα θεωρηθεί offtopic και θα αντιμετωπιστει ανάλογα.

Λοιπόν, τον νου σας, ξεκινά κατά πάσα πιθανότητα το Σάββατο το -30% στα amazon warehouse deals!

Last edited by a moderator: