Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Το adorama usa μου απαντησε πως για τα προιοντα του πουλαει εκτος Αμερικης προσφερει την new leaf warranty και οχι την official εγγυηση, δλδ αν χαλασει η fuji πχ δεν το στελνουν στην fuji για επισκευη αλλα το φτιαχνει αυτη η εταιρεια.. ξερει κανεις λεπτομερειες?

ναι η fuji hellas δεν τα "αναγνωριζει" γιατι τα τιμολογια τους ειναι χωρις δασμους και παραστατικα:twoguns:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

δεν αγοραζουμε ποτε απο adorama... μα ποτε!!!

ναι η fuji hellas δεν τα "αναγνωριζει" γιατι τα τιμολογια τους ειναι χωρις δασμους και παραστατικα:twoguns:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

δεν αγοραζουμε ποτε απο adorama... μα ποτε!!!

εχει εξαιρετικη προσφορα την χτ2 με το grip 1699usd!

Πριν αγοράσετε την υπερπροσφορά από Αμερική πηγαίνετε μια βόλτα από το θέμα Αγορές από το εξωτερικο για πληροφορίες.
η τιμή δεν μου μοιάζει κάτι ιδιαίτερο δεδομένου τι ρίσκο παίρνεις με την παραεισαγωγη σε ένα κτήνος λειτουργικότητας

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Toυς έκανα μια ερώτηση μέσω του "contact us" του purnimadigital.eu, που είναι η μόνη σελίδα που δεν κατέβηκε ακόμη.

Η απάντησή τους είναι ότι έχουν διακόψει κάθε δραστηριότητα.

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Τελευταία στα περισσότερα προϊόντα τους οι τιμές δεν ήταν ανταγωνιστικες οπότε δεν νομίζω να μας λείψει και πολύ.

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Αγορά καλωδίου από ιδιώτη από Καναδά τι πιθανότητες έχει να έρθει χωρίς να μπει στη διαδικασία τελωνείου και πρόσθετων Χρεώσεων; εννοείται ότι θα αναγράφεται ως gift.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εάν η δηλωμένη αξία με τα μεταφορικά είναι μέχρι 22 δεν θα έχεις πρόβλημα τελωνείου αλλά εάν είναι πάνω από την ατέλεια και το στείλει με το ταχυδρομείο πρέπει να έχεις στο μυαλό και τη στάση στο τελωνείο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Toυς έκανα μια ερώτηση μέσω του "contact us" του purnimadigital.eu, που είναι η μόνη σελίδα που δεν κατέβηκε ακόμη.

Η απάντησή τους είναι ότι έχουν διακόψει κάθε δραστηριότητα.

και όσοι ψώνισαν και τους προτρέπαν κατά περιόδους αρκετοί εδώ μέσα κάτσανε στον άξονα απο εγγύηση ? έστω και αυτή που υποτίθεται δίνανε?

μια απο τα ίδια θα γίνει σιγά σιγά με όλα τα ιντερνετομάγαζα παραεισαγωγής γιαυτό ας είναι υποψιασμένος ο κάθε χρήστης ότι ναι μεν αρχικά μπορεί να έχει κάποιο κέρδος αλλά αυτό εμπεριέχει και κινδύνους.

Εάν η δηλωμένη αξία με τα μεταφορικά είναι μέχρι 22 δεν θα έχεις πρόβλημα τελωνείου αλλά εάν είναι πάνω από την ατέλεια και το στείλει με το ταχυδρομείο πρέπει να έχεις στο μυαλό και τη στάση στο τελωνείο.
Δηλωμένη απ τον αποστολέα,έτσι ; τα μεταφορικά μόνο είναι καμιά 80αρια ευρώ. Αυτό βέβαια δεν ξέρω αν φαίνεται πουθενά..

Δηλωμένη απ τον αποστολέα,έτσι ; τα μεταφορικά μόνο είναι καμιά 80αρια ευρώ. Αυτό βέβαια δεν ξέρω αν φαίνεται πουθενά..

Ο πωλητής δηλώνει στο αυτοκόλλητο την αξία και τα μεταφορικά.
Αφού τα μεταφορικά μόνο είναι 80 , είναι μάλλον σίγουρο ότι το δέμα θα σταματήσει στο τελωνείο, ειδικά, αυτή την περίοδο που ελέγχουν πολλά δέματα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

και όσοι ψώνισαν και τους προτρέπαν κατά περιόδους αρκετοί εδώ μέσα κάτσανε στον άξονα απο εγγύηση ? έστω και αυτή που υποτίθεται δίνανε?
μια απο τα ίδια θα γίνει σιγά σιγά με όλα τα ιντερνετομάγαζα παραεισαγωγής γιαυτό ας είναι υποψιασμένος ο κάθε χρήστης ότι ναι μεν αρχικά μπορεί να έχει κάποιο κέρδος αλλά αυτό εμπεριέχει και κινδύνους.

Από το purnima έχουμε επωφεληθεί πολλοί εδώ μέσα. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Δεν νομίζω ότι εξαπατήθηκε κανείς, είτε από το purnima, είτε από όσους από μας το έχουν προτείνει ως επιλογή.

Όπως έχω ξαναγράψει, όταν εξετάζω την επιλογή αγοράς grey και γενικά εκτός Ευρώπης, το βάζω στο μυαλό μου σαν να αγοράζω καινούριο από ιδιώτη χωρίς εγγύηση. Όταν η διαφορά της τιμής δικαιολογεί το ρίσκο, προχωρώ στην αγορά.
Εξυπακούεται ότι όποιος δεν θέλει ρίσκο ψωνίζει από επίσημο έμπορο στην Ευρώπη/Ελλάδα για να είναι καλυμμένος.

Ο πωλητής δηλώνει στο αυτοκόλλητο την αξία και τα μεταφορικά.
Αφού τα μεταφορικά μόνο είναι 80 , είναι μάλλον σίγουρο ότι το δέμα θα σταματήσει στο τελωνείο, ειδικά, αυτή την περίοδο που ελέγχουν πολλά δέματα.
Τότε όλα περνάνε από τελωνείο γιατί για Αμερική και Καναδά δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωθείς μεταφορά κάτω κάτω από 30 ευρώ με τίποτα

Σωστό, αλλά ενώ μέχρι το ΝΟΕ 2016 περνούσαν τα περισσότερα δέματα χωρίς χρεώσεις για έξοδα εκτελωνισμού, στο τελευταίο διάστημα γίνεται έλεγχος με αποτέλεσμα να χρεώνονται έξοδα σε πολλά δέματα. Παράλληλα, παρατηρείται και σημαντική καθυστέρηση στην παράδοση των δεμάτων.