Re: Αγορές από το εξωτερικό
νομιζω οτι αυτο ειναι πολυ σοβαρο γεγονος και μαλιστα οταν γραφετε απο μελος της διαχειρισης
θα ηθελα ενα δυο τετοια συμβαντα που ελαβαν χωρα εδω στο φορουμ και αν υπηρξε καποιο
θεμα με μελος που "παρασυρθηκε" και αγορασε απο τετοιο λινκ και την "πατησε"
βρισκω ολο αυτο το "κατηγορω" το λιγοτερο δυσφημηση για μελη του φορουμ και ζητω απο την διαχειριση να ενεργηση καταλληλα
και μαλιστα οταν το ιδιο μελος ουκ ολιγες φορες εχει προσβαλη και δημοσια μελη με την συμπεριφορα του
- ποιό είναι το σοβαρό γεγονός;
- το purnima νομίζω και στο παρελθόν είχε διακόψει εργασίες. Μάλιστα είχε και ανακοίνωση του στυλ λυπουμαστε για την αναστάτωση για τους πελάτες μας κλπ κλπ αλλά δεν εξυπηρετούμε.
- κατ αρχήν δεν μπορούμε να ξέρουμε αν την "πάτησε" ή όχι κανείς. Το forum το διαβάζουν και απλοί αναγνώστες όχι μόνο μέλη.
- επίσης δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν θα την πατήσει στο μέλλον μιας και η όποια εγγύηση έχει μια χρονική διάρκεια.
- αντε και πες δεν την πάτησε όντως κανείς. Ε και; Δεν θα πρέπει να προφυλλάσουμε τους συμφορουμίτες μας αναφέροντας έστω τα όποια ρίσκα; ειδικά αν τα γνωρίζουμε.
- ποιό κατηγορώ βλέπεις που δεν βλέπω εγώ; συμβουλή βλέπω προς τα παλιότερα μέλη επειδή καλώς ή κακώς νεότερα μέλη ίσως εκλάβουν την παλαιότητα ενός μέλους ως ένδειξη αξιοπιστίας στις προτάσεις του για αγορά, ειδικά μάλιστα όταν υποστηρίζονται με θέρμη. Παραδείγματα πολλά.
- Πράγματι κάποιοι απλά έβαζαν ένα link της προσφοράς. Αυτό είναι ένα γεγονός. Γιατί σε θίγει ένα γεγονός;
Διαφωνώ ότι ο kbouk προσβάλει δημόσια είτε πριν είτε μετά που ανέλαβε συντονιστής. Το αντίθετο θα έλεγα. Εξέφρασε μια προσωπική άποψη. Όποιος είναι συντονιστής δεν σημαίνει ότι παύει να έχει τα δικαιώματα του χρήστη φαντάζομαι. Αντίθετα το κάνεις εσύ τώρα, προσβάλλεις ανοικτά τον kbouk και μάλιστα απαξιωτικά σε 3ο πρόσωπο, καλώντας τη διαχείρηση να "ενεργήσει κατάλληλα" εναντίον αυτού του κακού μέλους.... μήπως γίνεσαι υπερβολικός το λιγότερο; Στο κάτω - κάτω στέλνεις και ένα pm ή κάνεις μια αναφορά στη διαχείρηση.
Παρέθεσες και "προσβλητικό" post του 1 μήνα πριν - που αμφιβάλλω ότι στόχευε κάποιον συγκεκριμένα. Εγώ δεν θυμάμαι συχνά τι έφαγα την προηγούμενη μέρα αν έχω σκοτούρες. Είναι προφανές σε εμένα ότι του τη "φύλαγες" για κάτι, τα δημόσια ξεκατινιάσματα δεν αφορούν τους αναγνώστες δεν νομίζεις;
Ως συντονιστής έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει με δημόσιες τοποθετήσεις και συμβουλές αν κρίνει ότι είναι για το καλό της λειτουργίας του τομέα του. Αν άρχιζε να σβύνει links με προσφορές δίχως προειδοποίηση, πες την αλήθεια, δεν θα διαμαρτύρονταν κάποιοι ότι σβύνονται γραφόμενα κλπ;