Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπω

Όχι αν αγοράζεις με γερμανική διεύθυνση μέσω mailboxde.com.

_tzo_ στο mailboxde έχεις ετήσια συνδρομή ή κάτι άλλο; συμφέρει αν κάνει κάποιος περιστασιακά αγορές;

ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε

Μπορείς και χωρίς συνδρομή να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία. Η αμοιβή τους προστίθεται στα έξοδα μεταφορικών που θα σου χρεώσουν από Γερμανία προς Ελλάδα.
Συνδρομή πληρώνεις για την υπηρεσία συσκευασίας και αποστολής πολλών δεμάτων σε ένα μεγάλο.

Για περιστασιακή χρήση και αποστολή μεμονωμένων πακέτων έρχεται η μία η άλλη.

Προφανώς συμφέρει όταν κάνεις συχνές αγορές κι εκμεταλλεύεσαι την αποστολή μικροδεμάτων σε ένα μεγάλο δέμα, ώστε να γλιτώνεις τα πολλαπλά μεταφορικά προς Ελλάδα, όντας ταυτόχρονα prime μέλος στο amazon.de, ώστε να έχεις δωρεάν μεταφορικά εντός Γερμανίας.

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Λάθος κάνεις.
Βάζω την αρχική τιμή του amazon, αυτή που φαίνεται όταν πατάς το link (80 λίρες), όχι αυτή που μου βγαίνει εμένα με γερμανική διεύθυνση (79,33 λίρες), ούτε εκείνη με ελληνική διεύθυνση (82,66 λίρες).

Συνήθως στα διάφορα φόρουμ/site μπαίνει η τιμή με τα ελάχιστα μεταφορικά
πχ.
http://www.lagonika.gr/lexar-professional-128gb-microsdxc-1000x-u3-80e-amazon-co-uk

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Τα οποία για να τα δω εγώ που ποστάρω την προσφορά πρέπει να αλλάξω τη γερμανική διεύθυνσή μου με ελληνική, να προχωρήσω στο επόμενο βήμα για τα μεταφορικά, να αποεπιλέξω τα υπόλοιπα προιόντα που έχω στο καλάθι μου, να επιλέξω τα ελάχιστα μεταφορικά για το μεμονωμένο προϊόν, να τσεκάρω πόσο θα βγει αν πληρώσω με ευρώ μέσω Amazon και πόσο αν κάνει τη μετατροπή η τράπεζά μου και μετά να προβώ σε ανακοίνωση της προσφοράς με τις αντίστοιχες επιβαρύνσεις.

Πιο εύκολο δεν είναι να ποστάρω το αρχικό Amazon link και ο ενδιαφερόμενος να κάνει τις δικές του επιλογές;

Σοβαρά τώρα με κατηγορείς που δεν κάνω τη δουλειά αυτή πριν από σένα για σένα;
Δεν εννοώ εσένα προσωπικά, αλλά τον κάθε αναγνώστη.
Λέω αναγνώστη και όχι ενδιαφερόμενο, γιατί αν ήταν πραγματικά ενδιαφερόμενος θα έκανε από μόνος του τη διαδικασία αγοράς εκμεταλλευόμενος την προσφορά, δεν θα περίμενε εμένα.

Δε σε κατηγορώ φυσικά!
Απλά το σύνηθες είναι η τιμή για το amazon να υπολογίζεται μαζί με τα μεταφορικά για να μπορεί όποιος θέλει να συγκρίνει με το skroutz.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο!

Βρήκα και τη προσφορά που λές
http://www.lagonika.gr/sandisk-extreme-pro-256-gb-sdxc-v30-u3-103e-amazon-co-uk/

Να προσθέτω και την τιμή skroutz από κάτω σε κάθε μου ποστ;
Μήπως να κάνω και μια γύρα στα μαγαζιά πρώτα να μάθω και την τρέχουσα τιμή στην πιάτσα με τα λεφτά στο χέρι για να έχει πλήρη εικόνα ο αναγνώστης; :p

Την αρχική τιμή Amazon εγώ ανακοινώνω κι εξήγησα τους λόγους που είναι κουραστικό για μένα να υπολογίζω κατά προσέγγιση τις επιβαρύνσεις, ενώ για τον ενδιαφερόμενο είναι δύο κλικ.

Προτιμώ να ανακοινώνω την αρχική τιμή στο νήμα, παρά να μην ασχολούμαι καν με ανακοινώσεις προσφορών.
Και το κάνω με όλη την καλή διάθεση, αλλά δεν δέχομαι να τα ακούω κι από πάνω.

Υ.Γ. 256 τα ποστ μου στο νήμα των προσφορών.

Last edited:
Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

CANON EOS 1300D με Φακό 18-55mm + 75-300mm EGP

429 ευρώ -30 cash back = 399
Και σε 24 άτοκες.
Η προσφορά τρέχει σε αρκετά καταστήματα όπως είδα μέσω skroutz που σήμερα το πρωί είχαν το σετ 599.

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Panasonic 12-35 f2.8 Power O.I.S 727 ευρώ (748 με μεταφορικά) στο amazon Ιταλίας (1 κομμάτι) - 998 στο σκρουτζ

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Δεν ξερω αν αξίζει γιατί βγαίνει ο καινούριος 12-35 το Μάρτιο με αδιαβροχοποίηση

Mακάρι ο καινούργιος να ρίξει την τιμή του παλιού.
Ιδανικά για μένα που θέλω να πάρω τον πρώτο μου καλό φακό

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπω

Να προσθέτω και την τιμή skroutz από κάτω σε κάθε μου ποστ;
Μήπως να κάνω και μια γύρα στα μαγαζιά πρώτα να μάθω και την τρέχουσα τιμή στην πιάτσα με τα λεφτά στο χέρι για να έχει πλήρη εικόνα ο αναγνώστης; :p

Την αρχική τιμή Amazon εγώ ανακοινώνω κι εξήγησα τους λόγους που είναι κουραστικό για μένα να υπολογίζω κατά προσέγγιση τις επιβαρύνσεις, ενώ για τον ενδιαφερόμενο είναι δύο κλικ.

Προτιμώ να ανακοινώνω την αρχική τιμή στο νήμα, παρά να μην ασχολούμαι καν με ανακοινώσεις προσφορών.
Και το κάνω με όλη την καλή διάθεση, αλλά δεν δέχομαι να τα ακούω κι από πάνω.

Υ.Γ. 256 τα ποστ μου στο νήμα των προσφορών.

Υπάρχουν καναδυό άνθρωποι που μας ενημερώνουν, να τους διώξουμε κι αυτούς...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε

Δεν υπάρχει πρόβλημα, κανείς δεν διώχνει κανέναν. Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε.

Όποιοι έχουν παράπονα πάντως το πεδίο ελεύθερο να προσφέρουν ενημέρωση με τον δικό τους πιο ολοκληρωμένο τρόπο.

Ο στόχος είναι ένας, να μη χάνεται προσφορά που τυχόν θα ενδιαφέρει κάποιον συμφορουμίτη.
Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

ναι,
μπορεις να πληρωσεις και με paypal

Γνωριζει κανεις αν πληρωνεις custom dues για αγορες απο το συγκεκριμενο μαγαζι? λογικα απο Κινα θα ερθουν τα προιοντα..

Είναι το γνωστό e-infinity με δεκάδες χιλιάδες πωλήσεις και στο ebay.

Στα listings στο ebay οι τιμές είναι υψηλότερες, αλλά τα προϊόντα αποστέλλονται από ευρωπαϊκές αποθήκες, οπότε δεν υπάρχουν δασμοί/φπα.
Aν αγοράσεις direct από τη σελίδα τους, θα σου στείλουν το προϊόν από Hong-Kong, λογικά με χαμηλή δηλωμένη αξία, αλλά άντε μετά ξέμπλεξε με FEDEX.

Από θέμα εγγύησης, τα γνωστά, μόνο από αυτούς για έναν χρόνο.

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Συγνώμη για τον χώρο που θα πιάσει η ανάρτηση μου, αλλά........ τι ωραίος είσαι ρε συ TZO και μερικοί άλλοι...

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

και εγώ έχω την ίδια απορία, όντως "έπιασε" ... χώρο η ανάρτηση!

Panasonic 12-35 f2.8 Power O.I.S 727 ευρώ (748 με μεταφορικά) στο amazon Ιταλίας (1 κομμάτι) - 998 στο σκρουτζ

Επειδή το χάζευα μόλις, το αναφέρω (δεν έχω ιδέα για μεταφορικά - τελωνεία κλπ):

https://www.amazon.com/Panasonic-LU...17&sr=8-1&keywords=Panasonic+H-HS12035E+Lumix

Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

τι ωραίος είσαι ρε συ TZO και μερικοί άλλοι...που κάθεστε και μας ενημερώνετε με λεπτομέρειες, όπως αυτή εδώ

"Στα listings στο ebay οι τιμές είναι υψηλότερες, αλλά τα προϊόντα αποστέλλονται από ευρωπαϊκές αποθήκες, οπότε δεν υπάρχουν δασμοί/φπα.
Aν αγοράσεις direct από τη σελίδα τους, θα σου στείλουν το προϊόν από Hong-Kong, λογικά με χαμηλή δηλωμένη αξία, αλλά άντε μετά ξέμπλεξε με FEDEX
."

και γλυτώνουμε χρόνο και χρήμα. Να είστε καλά !

Γιώργος Κατσιώτης

edit Μου έκανε εντύπωση εκείνη την ώρα η παραπάνω πληροφορία και ενθουσιάστηκα και το εξέφρασα

Last edited:

Είναι το γνωστό e-infinity με δεκάδες χιλιάδες πωλήσεις και στο ebay.

Στα listings στο ebay οι τιμές είναι υψηλότερες, αλλά τα προϊόντα αποστέλλονται από ευρωπαϊκές αποθήκες, οπότε δεν υπάρχουν δασμοί/φπα.
Aν αγοράσεις direct από τη σελίδα τους, θα σου στείλουν το προϊόν από Hong-Kong, λογικά με χαμηλή δηλωμένη αξία, αλλά άντε μετά ξέμπλεξε με FEDEX.

Από θέμα εγγύησης, τα γνωστά, μόνο από αυτούς για έναν χρόνο.
Η Απαντηση τους ηταν η παρακατω:

Hello,

We have recently moved our warehouse to Hong Kong to save operation cost. Our website will be updated very soon. But we guarantee that you will not need to pay any extra at delivery and shipment will be taking 4 - 10 working days from ordering to delivery in Greece.