Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Χαχα, καλά θα ήταν να γινόταν αυτό. Τους στέλνεις τη μηχανή σ' αυτούς και κάνεις τον σταυρό σου.

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Χαχα, καλά θα ήταν να γινόταν αυτό. Τους στέλνεις τη μηχανή σ' αυτούς και κάνεις τον σταυρό σου.

Αυτό ακριβώς !

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Αυτό http://vi.raptor.ebaydesc.com/ws/eB...8&pm=1&ds=0&t=1497962213000&ver=0&cspheader=1 είναι grey market;

Δίνει 3 χρόνια εγγύηση.
Τελικά, μόνο από την πολύ χαμηλότερη τιμή, μπορούμε να καταλάβουμε;

Κάνε ένα τηλεφώνημα στη Fuji hellas και ρώτα, αν θα έχεις εγγύηση για XT2 από χώρα εκτός Ευρώπης .Στη θέση σου θα σκεφτόμουν την προσφορά του ιταλικού Amazon σε body only ή την αναμονή μετά τα παρακάτω νέα :

http://www.fujirumors.com/ibis-coming-future-fujifilm-x-cameras-trusted-source/

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Ευχαριστώ για τις συμβουλές.
Υπάρχει η XT-2 ("επίσημη") στα 1809 ( amazon.fr) με τον 18-55. Θα την είχα ήδη πάρει αν δεν προέκυπταν κάποια προβλήματα με την χρεωστική κάρτα.
Όσο για τις φήμες, δεν με παίρνει να περιμένω τόσο πολύ. Από τότε που πούλησα την ΕΜ-10, έχω μείνει με την NEX-5n, και υποφέρω. Μεθαύριο πάω στο Λιμένι, και δεν θα έχω φωτογραφική...

Re: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Παιδιά θα χρειαστώ την βοήθεια σας. Θέλω να πάρω την d5600 με τον afp 18-55 απο kaha έχει 625 ευρώ και απο skoutz 772 ευρώ. Ερώτηση αφού μπορώ να κοψω τιμολόγιο, μπορω να ζητήσω απο kaha τιμολόγιο? Και σε περίπτωση που ολα πανε στραβά και έχει ελάττωμα η μηχανή η ο φακός ς έχει doa?, εγγύηση? Και το ημερήσιο όριο είναι 600 ευρώ πως μπορώ να κανω την αγορά? Και τι άλλο μα προσέξω που δεν το έγραψα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας....

Από grey πωλητή δεν μπορείς να ζητήσεις τιμολόγιο.
DOA/εγγύηση μόνο από τον ίδιο τον πωλητή.
Κοινώς να εύχεσαι να μη σου κάτσει στραβή, γιατί στην ουσία στέλνεις τη μηχανή ή τον φακό σου πίσω σε έναν άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

Έστειλα στον kaha για " invoice for this order" και μου απάντησε οτι μπορεί και θα την στειλει με το εμαιλ. Κάνω λάθος την ερώτηση μήπως? Για τιμολόγιο invoice δεν το λέμε στα αγγλικά?

Δεν έχει νόημα να ζητάς τιμολόγιο, από τη στιγμή που αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να κάνεις ενδοκοινοτική αγορά χωρίς ΦΠΑ.

ΦΠΑ δεν πρόκειται να σου αφαιρέσει.

ναι αλλα η λογίστρια μου ειπε οτι θα το δηλωσει σαν παγιο και ετσι θα εχει αποσβεση 10% το χρονο. αλλα εσυ γνωριζεις καλυτερα και γιαυτο σε ρωταω τι με συμφερει....

εψαξα στο idealo.de και μου εβγαλε http://shop.fotosiegl.de/nikon-d550...-vr-ii-tasche-speicherkarte-schwarz-4717.html λεει 685,90 με φπα + μεταφορικα και 50 ευρω εκπτωση. ειναι grey ?εχει εγγυηση στην ελλαδα ? το μαγαζι γνωστο? να ψαξω και καπου αλλου ?

Last edited:

Κανονικό κατάστημα είναι και αξιόπιστο. Η εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή.

Το cashback για αγορά από Γερμανία ισχύει μόνο αν έχεις τόπο διαμονής και λογαριασμό τραπέζης εντός Γερμανίας.

Για όποιον ενδιαφέρεται για φωτογραφίες αλλά και πολύ καλό 1080 hd video, η νικον d750 έχει πέσει επίσημα λίγο κάτω από τα 1700.
Κατά τη γνώμη μου άκρως συμφέρουσα full frame DSLR σαν σύστημα σε αυτά τα λεφτά αυτή τη στιγμή.
Μάλλον η έλευση της Κάνον 6D ii έφερε πίεση για ξεστοκαρισματα.

885 μαζι με μεταφορικά η SonyA6300 με κιτ φακό για 6 ώρες ακόμη

https://www.amazon.de/gp/product/B0...AIEFE&linkId=73bb59b26f077f11191a8d0b6bae1d42

Διόρθωση: Απο οτι καταλαβαινω ειναι μονο για prime μελη...

Last edited:

885 μαζι με μεταφορικά η SonyA6300 με κιτ φακό για 6 ώρες ακόμη

https://www.amazon.de/gp/product/B0...AIEFE&linkId=73bb59b26f077f11191a8d0b6bae1d42

Διόρθωση: Απο οτι καταλαβαινω ειναι μονο για prime μελη...

μπορείς να γραφτείς δοκιμαστικά στο prime για 30 μερες δωρεάν

στο γαλλικό amazon έχει dji P4pro από επιστροφή γύρω στο χιλιάρικο με το 20% που δίνει σήμερα λόγω prime day

Έχουν 20% όλα τα μεταχειρισμένα επιστροφές;

στο γαλλικό amazon έχει dji P4pro από επιστροφή γύρω στο χιλιάρικο με το 20% που δίνει σήμερα λόγω prime day

Εξ'ιδίας πείρας, DJI product από επιστροφή δεν θα έπαιρνα. Εκτός φυσικά αν δέχεσαι σοβαρό ενδεχόμενο να έχεις περιπέτειες (αποστολή για service κλπ) με αντάλλαγμα τη χαμηλή τιμή.

Έχουν 20% όλα τα μεταχειρισμένα επιστροφές;

ναι όλα - σήμερα μόνο. απαιτείται εγγραφή στο prime (δωρεάν για 30 μέρες)

Εξ'ιδίας πείρας, DJI product από επιστροφή δεν θα έπαιρνα. Εκτός φυσικά αν δέχεσαι σοβαρό ενδεχόμενο να έχεις περιπέτειες (αποστολή για service κλπ) με αντάλλαγμα τη χαμηλή τιμή.

Δεν έχεις άδικο, αλλά επειδή έχει πολλά (20+) δε φαντάζομαι να είναι όλα προβληματικό. Εμένα πιο πολύ με φρενάρει το νέο νομοθετικό πλαίσιο παρά το ρίσκο του προβληματικού drone.

Τα σηκώσανε όλα από τα μεταχειρισμένα βλέπω.
Αργά το πήραμε χαμπάρι.

μπα. και χθες το βράδυ που κοίταζα, δεν είδα κάτι αξιόλογο, γι'αυτό και δεν πόσταρα