Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

ναι μπαίνει κανονικά

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Βεβαίως μπαίνει, απλά επειδή δεν έχει διακόπτη για την σταθεροποίηση την κλείνεις από το σώμα αν χρειασθεί. Αυτό ισχύει από την E-PL5 και μετά αν θυμάμαι καλά, στις προηγούμενες ΔΕΝ κλείνει.

Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Σωστά τα λες και η προτεραιότητα αν δουλεύει η σταθεροποίηση του σώματος ή του φακοϋ ρυθμίζεται από το μενού της μηχανής εφόσον είναι OLYMPUS.

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, την epl5 έχω. Δεν είμαι στο κατάλληλο νήμα αλλα μεταξύ του Panasonic που συζητάμε και του αντίστοιχου 40-150 της Olympus ποιόν θα επιλεγατε;

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, την epl5 έχω. Δεν είμαι στο κατάλληλο νήμα αλλα μεταξύ του Panasonic που συζητάμε και του αντίστοιχου 40-150 της Olympus ποιόν θα επιλεγατε;

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο panasonic έχει μεταλλική μοντούρα και σταθεροποίηση που στη περίπτωση σου δεν σε ενδιαφέρει!! Οπτικά μικρές διαφορές έχουν. Θα έλεγα πάρε όποιον βρείς ποιο φτηνό!!!

Ο PANASONIC έχει στην τιμή και hood και είναι λίγο καλύτερος στο τελε, σε αυτή την τιμή τσιμπα τον.

Απαπα διαφορά.
478 ευρώ και παίζει και -3% με μεταφορικά δηλαδή θα βγει κάτω από τα 478 ευρώ.:award:

Κουπόνι για eglobal με - 3% μέχρι 2/10/2017
Βαλτε στο checkout το FallSale2017

Έχει κι άλλες προσφορές για olympus?

Με την Olympus έχει ένα θέμα δεν βλέπω προϊόντα στο site η στην αναζήτηση αν βάλω το όνομα olympus όμως παρόλα αυτά υπάρχουν.

Ενδιαφέρον... Σώμα OMD M10 mkII 336 ! Μεταξύ άλλων...

Καλές είναι οι τιμές παιδιά απλά βρίσκεις και εδώ μτχ. σώμα ΕΜ10 ΙΙ στα 300-350 με υπόλοιπο 1-1.5 χρόνο εγγύησης ελληνικής αντιπροσωπιας και καναδυο μπαταρίες, δυο πέρασαν από τα χέρια μου πριν ένα μήνα. Θυμίζω ότι η εγγύηση από grey market είναι σαν να μην υπάρχει και προσθέτεις και τα μεταφορικά στην τιμή.
Ο 75αρης αγοράστηκε από εδώ πριν 1.5 χρόνο περίπου στα 750 , τώρα έχουν ανεβάσει εδώ όλες τις τιμές των φακών στο Θεό και αν κάποιος τον ενδιαφέρει ένας φωτεινός κοντός τηλεφακός είναι σίγουρα πολύ καλή η τιμή που τον βρίσκεις στο eglobal μιας και ο φακός είναι αστέρι. Εγώ τον μόνο που λιγουρεύομαι πια είναι ο 300/4 που τον έχει περίπου 1850 αλλά είναι πολλά τα χρήματα, τον πήρε φιλος στα 2300 με τιμολόγιο (που θεωρείται πολύ καλή τιμή) και μου έστειλε αρχείο φωτό πουλιού και μου έπεσε το σαγόνι, μέτραγα τρίχα τρίχα το φτέρωμα.

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Με το τελωνείο τι γίνεται στην eglobalcentral;

Οπως τα λέει ο Κώστας είναι. Την em10II που είχα την είχα δώσει 300 ευρώ με εγγύηση 1 χρόνο ακόμα, Ελληνική και 2 μπαταρίες και αξεσουάρ. Προσωπικά προτιμώ να πάρω μια μηχανή μεταχειρισμένη ελαφρώς από Ελλάδα με εγγύηση παρά από το eglobal Και ο θεός βοηθός.....
Πρόσφατα μου έκατσε ένα πρόβλημα σε μια Pnaasonic G7 που είχα (είχε θέμα το κλείστρο και κόλαγε), την έστειλα στο κατάστημα και δεν ξανασχολήθηκα, σε 2 εβδομάδες είχα πίσω την μηχανή έτοιμη και διορθωμένη.
Για φακούς καλό είναι το Eglobal αλλά μηχανή δεν θα αγόραζα από εκει εκτός και αν είναι μισή τιμή από ότι την βρίσκεις στην Ελλάδα, ενώ ότι κερδίζεις σε χρήματα το χάνεις αν πάς να πουλήσεις την μηχανή που ουσιαστικά είσαι χωρίς εγγύηση...

Υ.Γ.Στο κάτω κάτω αν παίρναμε όλοι από eglobal, είναι που είναι κατεστραμμένη η Ελληνική αγορά φωτογραφικών, ε θα την αποτελειώσουμε τελείως, όπως το πάμε ούτε λουράκια δεν θα βρίσκουμε σε λίγο....

Ίσως αν αγοράζαμε όλοι από το eglobal η ελληνική αγορά φωτογραφικών να γίνονταν καλύτερη.