Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Πολλές τιμές είναι ίδιες και απαράλλαχτες με πριν, π.χ. ο fujinon XF27. Επίσης κάποια άλλα είδη τα βρίσκεις πιο φθηνά σε προσφορές ελληνικές π.χ. Canon M10+15-45 οπότε προσοχή...

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Πόσο αξιόπιστο ειναι αυτό το ιντερνετομαγαζο παιδιά;
Μου γυάλισε η 6d mkii και νομίζω ειναι καλή αναβάθμιση απο την 550d που εχω τώρα..

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Ricoh GR II στα 629 ευρω στο σκρουτζ, αμαζον αγγλιας στα 447 (μαζι με shipping), τελειωνει σε 14 ωρες

πρέπει να έχει τη a7rii στη χαμηλότερη τιμή που υπάρχει από αυτή την πλευρά του Ατλαντικού, έχει φτάσει πλέον σε επίπεδα launch τιμής της a7ii...

https://www.e-infin.com/eu/item/2671/sony_alpha_a7rii_mirrorless_digital_camera_body_only

ακόμη και ο kacha/ebay είναι (λίγο) πιο ακριβός

επίσης συντριπτική η διαφορά συγκριτικά με τη νέα a7riii!

Συγκρίνεις launch grey τιμή της α7rIII με κατασταλαγμένη grey τιμή διετίας της α7rII.

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Πόσο αξιόπιστο ειναι αυτό το ιντερνετομαγαζο παιδιά;
Μου γυάλισε η 6d mkii και νομίζω ειναι καλή αναβάθμιση απο την 550d που εχω τώρα..

αυτή και αν είναι τιμή με 350$ rebate ,αλλά Αμερική...Μακάρι να έπαιζε κάτι τέτοιο για Ευρώπη
https://www.bhphotovideo.com/c/product/1376557-REG/canon_eos_6d_mark_ii.html

ναι, συγκρίνω τις τρέχουσες τιμές από τον ίδιο πωλητή και νομίζω πως αυτή τη στιγμή η (ii) είναι μεγάλο value-for-money για συγκεκριμένες κατηγορίες χρηστών...

σε αυτά τα επίπεδα τιμής δεν ξέρω αν έχει ξαναπαίξει ποτέ full frame-high resolution κάμερα & με τόσα έξτρα καλούδια

(το λέω διότι πολλοί -ανάμεσα τους και εγώ- περιμένουμε την a7iii, η οποία φαντάζομαι πως δε θα είναι φθηνότερη)

Θα συμφωνήσω ότι τα 1800 ευρώ για μια μηχανή σαν την a7rii είναι φανταστική τιμή.

ναι, συγκρίνω τις τρέχουσες τιμές από τον ίδιο πωλητή και νομίζω πως αυτή τη στιγμή η (ii) είναι μεγάλο value-for-money για συγκεκριμένες κατηγορίες χρηστών...

Δεν συμφωνώ ότι η σύγκριση με την πρωτοεμφανιζόμενη στα grey τιμή της α7rIII καθιστά και ευκαιρία την α7rII.
Θεωρώ κακό timing την αγορά της α7rII αυτή τη στιγμή.
1835 ήταν η τιμή της πριν 6 μήνες, που όπως έδειξε η εξέλιξη των τιμών ήταν και η καλύτερη χρονική στιγμή για αγορά. Τη χάρηκαν οι τότε αγοραστές της όλο σχεδόν το 2017. Τα 1790 της Black Friday δεν είναι τρομερή πτώση 6 μήνες μετά (ούτε 3%), ώστε να βρεθεί κανείς το 2018 με το παλιό μοντέλο και να βλέπει να πέφτει ραγδαία η τιμή της α7rIIΙ τους πρώτους μήνες του ‛18.

Θέλω να πω ότι η διαφορά των grey τιμών μεταξύ α7rII και α7rIII, όπως αυτές θα διαμορφωθούν τους επόμενους μήνες, θα είναι κάτω από χιλιάρικο, και όχι 1500 που είναι τώρα.

Του χρόνου τέτοια εποχή προβλέπω 1600 α7rII, 2400 α7rIII, 3000 α9.

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί κάποια προϊόντα του Amazon (σε όλα τα ευρωπαϊκά), δεν αποστέλλονται στην Ελλάδα.
Για παράδειγμα https://www.amazon.co.uk/dp/B019DFIGGM/?tag=curiua038-21

Προσφορές από το Γερμανικό Άμαζον

https://www.amazon.de/s/browse/ref=...m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_r=509T6QQR70R325AE9SX4

Untitled.jpg

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί κάποια προϊόντα του Amazon (σε όλα τα ευρωπαϊκά), δεν αποστέλλονται στην Ελλάδα.
Γιατί σου κάνει εντύπωση; Όταν κάνει 6-7 εβδομάδες να έρθει ένα βιβλίο από την αγγλία; Όταν η φήμες λένε ότι είχε πήξει το Amazon -όταν είχε δωρεάν μεταφορικά- από Έλληνες που έλεγαν ότι δεν έφτασαν ποτέ τα προϊόντα και ζητούσαν επιστροφή χρημάτων;

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Από Κίνα και με το χαμό που γίνεται στην Ελλάδα (ΕΛΤΑ-Τελωνείο) πρέπει να υπολογίζεις και τα έξοδα εκτελωνισμού.

https://m.lightinthebox.com/en/zhiy...sal-mounting-port_p6093520.html?prm=1-2.2.1.1
Έχει ψωνίσει κανείς από εδώ? Τι λέει? Απο που έρχονται τα πράγματα? Τελωνείο?

Σήμερα στο GearBest υπήρχαν λίγα κομμάτια στα 55 περίπου από ευρωπαϊκή αποθήκη

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σήμερα στο GearBest υπήρχαν λίγα κομμάτια στα 55 περίπου από ευρωπαϊκή αποθήκη

Sent from my iPhone using Tapatalk
Αμαν βρε.... Δεν το πήρα είδηση.... Κρίμα

SJCAM SJ6 LEGEND 4K WiFi Action Camera προσφορά στα 90 +20 EU Express για αποστολή χωρίς τελωνείο.
Καμερα με καλές κριτικές και Ελλαδα απο 180

Επίσης η Xiaomi Mijia Camera Mini 4K 30fps Action Camera στα 79 και αποστολή με registered->Belgium.