Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Εντέλει το -30% δεν μπήκε ούτε φέτος στο Amazon ε;
Βλέπω τέλος και το -20%

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

αν παίξει, θα παίξει αργότερα (μέσα Δεκέμβρη??).....

Μονο για ελάχιστα κομμάτια.

Το εξαιρετικο gimbal Zhiyun Smooth Q απο EU αποθηκη της Gearbest και γρηγορη παράδοση χωρίς τελωνειο στα 102 + 5 DHL (χωρίς τελωνειο τονίζω)

Μονο για ελάχιστα κομμάτια.

Το εξαιρετικο gimbal Zhiyun Smooth Q απο EU αποθηκη της Gearbest και γρηγορη παράδοση χωρίς τελωνειο στα 102 + 5 DHL (χωρίς τελωνειο τονίζω)

Παίζει κάτι αντίστοιχο και για eken h9r;

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Στα amazons (ευρωπαϊκά) πως καταλαβαίνεις από που έρχεται το προϊόν; Δεν αναφέρομαι στα προϊόντα του amazon ή fullfilled by amazon. Εννοώ στις άλλες επιλογές. Κάποιες φορές γράφει που βρίσκεται, αλλά πολλές φορές δεν υπάρχει αυτή η πληροφορία.

Παίζει κάτι αντίστοιχο και για eken h9r;

Απο Ευρώπη , οχι.

Original EKEN H9R 4K Action Camera Ultra HD στα 36 + 1.5 αποστολή με Belgium Post.

Όχι, gimbal που να κάνει για Eken εννοω

Όχι, gimbal που να κάνει για Eken εννοω

To μονο που ξερω ειναι πως τα Zhiyun ειτε ως εχουν, είτε με ανταπτορα, δεχονται τις GoPro. Αν συνεπως η Eken ειναι συμβατή με GoPro βάσεις (που συνηθίζεται σε action cams) λογικά θα μπαινει και στο Smooth Q.
Πρέπει να το ψάξεις ομως.

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Α δεν είναι τελική έλεος.

H grey τιμή από ευρωπαϊκό eBay δεν σου κάνει;

Ή η ξερή αναμετάδοση είδησης και παράθεσης link από το sonyalpharumors είναι πιο εύκολη;

αυτή η τιμη είναι 200 ευρω πιο κατω...για καποιον που εχει γνωστο στην Αμερικη, είναι προτιμοτερο.
Ετσι κι αλλιως εγγυηση , γιοκ.

η μηχανή στοιχίζει περίπου 1810-1840 ευρώ στο kachashop με αποστολή στην Ελλάδα. Η αντίστοιχη από τις ΗΠΑ με αποστολή στην Ελλάδα στα 1650-1680 ευρώ.

με το τελωνείο θα πάει παραπάνω από την τιμή του kachashop....

γι αυτο το ανεφερα..."αν εχεις γνωστο στην Αμερικη" .
Εγω πχ εχω παρει λαπτοπ ετσι, και μου βγηκε 30% πιο κατω απο τη καλυτερη τιμη στην Ευρωπη.

Re: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

λοιπόν πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό με τα amazon warehouse deals

έβαλα παραγγελία τον sigma 18-35 σε canon mount μαζί με έναν αντάπτορα mc-11 (αυτός καινούργιος) και παρέλαβα τον φακό σε άλλο mount....

από το λίγο που έψαξα στο internet και με βάση την τοποθέτηση των επαφών πρέπει να είναι για nikon

μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει?

IMG_20171203_120454.jpg

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Σήμερα πήγα να κάνω αγορά από ebay και δεν μπόρεσα .
Το περίεργο είναι ότι ήρθε μετά από λίγο μήνυμα από την τράπεζα που έχω την κάρτα για τις αγορές και έγραφε ότι έχω "πιάσει το εβομαδιαίο όριο" και θα μπορώ να κάνω αγορές τη Δευτέρα μετά τις 00:01 ώρα .
Η αγορές που έχω κάνει αυτή την εβδομάδα ήταν 20-30 ευρώ και αυτό που πήγα να αγοράσω έκανε 40 ευρώ.
Το σκηνικό επαναλήφθηκε και όταν πήγα να κάνω αγορά των 5 ευρώ.