Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Ποιο κουπόνι βάζω σε παρακαλώ? Και πες μου αξίζει σαν αγορά σε σχέση με την eken h9 που έχω?, σαν τιμή είναι ευκαιρία η θα το ξαναπετυχω?

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

κουπόνι VALENTINES
Δεν έχω άποψη για την EKEN αλλά σίγουρα είναι καλή η GoPro 5 και η τιμή σούπερ.
Πια υπάρχουν πολλές επιλογές στις action cam και η yi 4k+ στο γερμανικό amazon έχει promotion με πολύ καλή τιμή
https://www.amazon.de/YI-Touchscree...e=UTF8&qid=1517616592&sr=8-3&keywords=yi+4k++
και η xiaomi Mijia με λιγότερα από 100 ευρώ με το κουπόνι elec εμένα μου αρέσει
https://www.banggood.com/Xiaomi-Mij...-p-1189235.html?rmmds=search&cur_warehouse=HK

Σε ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη

Καλημέρα. Ψάχνω mirrorless κάμερα APS-C με EVF και φλας σε κιτ με φακό περίπου 16-50 (πχ σαν τη Sony A6000 με τον κιτ φακό). Τι καλό μπορώ να βρω εκτός της A6000?

κουπόνι VALENTINES
Δεν έχω άποψη για την EKEN αλλά σίγουρα είναι καλή η GoPro 5 και η τιμή σούπερ.
Πια υπάρχουν πολλές επιλογές στις action cam και η yi 4k+ στο γερμανικό amazon έχει promotion με πολύ καλή τιμή
https://www.amazon.de/YI-Touchscree...e=UTF8&qid=1517616592&sr=8-3&keywords=yi+4k++
και η xiaomi Mijia με λιγότερα από 100 ευρώ με το κουπόνι elec εμένα μου αρέσει
https://www.banggood.com/Xiaomi-Mij...-p-1189235.html?rmmds=search&cur_warehouse=HK

οι Yi έχουν πολύ καλή ποιότητα εικόνας, και η 1080 και η 4κ. Πλαστικοκατασκευές όμως. Έχω μια στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και όλα είναι εξαιρετικά. Το μόνο που δυσκολεύει είναι το πολύ μεγάλο εύρος του φακού 165 μοίρες που δεν μου επιτρέπει να τη βάλω σε οποιοδήποτε σημείο του παρμπρίζ.

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Φιλε dsκopa αν δε θέλεις να δώσεις τόσα για gopro, πάρε μια απο τις εξης: sj7star, thieye t5 ή firefly 8s (yi4k δεν την αναφερω γτ ειναι ακριβη κ δεν εχει διαφορα με αυτες).
Με τα μισά χρήματα και κάτω έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με gopro5. Η ekenH9 για τα λεφτά της είναι καλή αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχει καμμία σχέση με τις προαναφερόμενες.

Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου

οι Yi έχουν πολύ καλή ποιότητα εικόνας, και η 1080 και η 4κ. Πλαστικοκατασκευές όμως. Έχω μια στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και όλα είναι εξαιρετικά. Το μόνο που δυσκολεύει είναι το πολύ μεγάλο εύρος του φακού 165 μοίρες που δεν μου επιτρέπει να τη βάλω σε οποιοδήποτε σημείο του παρμπρίζ.

Δεν εχει επιλογη field of view, ωστε να το βαλεις στο narrow?

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Όλες σχεδόν έχουν επιλογές για μικρότερο fov αλλά χάνεις σε ποιότητα γιατί ουσιαστικά ειναι crop

Καλή η eken h9 όσο για να μου ανοίξει την όρεξη για καλύτερη ποιότητα εικόνας. Πρώτα από όλα μου λείπει η σταθεροποιηση. Και μου την δίνει που γράφει μόνο σε mov καλά θα ήταν να δίνει την επιλογή για mp4.
Σε συγκριτικά όμως δεν είδα και την τρελή διαφορά στην εικόνα. Οκ η μια 50 ευρώ η άλλη 350. Το ποιο καλό θα είναι να βρω μια για δοκιμή ώστε να εχω τα δικά μου δοκιμαστικά.
Για αυτές που αναφέρατε θα τις ψάξω να δω. Σας ευχαριστώ όλους.

Η Sony RX100 στα 249 και σε 12 άτοκες: https://www.mediamarkt.gr/el/produc...If4yPUpv&sc_llid=184327&sc_customer=439359205

Υ.Σ.1. Συνοδεύεται από το Capture One Express την "απλή" αλλά καλή έκδοση του γνωστού raw editor

Υ.Σ.2. Με την γνωστή άθλια πολιτική της εταιρείας στην Ελλάδα, θα έκανα την καρδιά μου πέτρα, και θα πρόσθετα 5 χρόνια εγγύηση "τα πάντα όλα" του μαγαζιού με 49 ...

Υ.Σ.3. Μέχρι τις 1 το βράδυ!!!

Last edited:

Αρκετά καλή τιμούλα της Olympus em10II με τον powerzoom φακό 14-42 και τον 40-150 στα 649 ευρώ στα Mediamarkt μέχρι το Σάββατο και μέχρι 36 άτοκες δόσεις.
http://www.mediamarkt.gr/el/product/_olympus-e-m10-mark-ii-double-kit-ez-m-14-42mm-ez-40-150mm-r-silver-v207053se000-1170440.html

Πολύ καλή τιμή επίσης έχει το Mediamarkt και στην Action Camera OLYMPUS TG-Tracker GRN με δώρο τρίποδο και κάρτα μνήμης 16gb στα 249 ευρώ πάλι μέχρι 36 άτοκες δόσεις.
http://www.mediamarkt.gr/el/product/_olympus-tg-tracker-grn-alpha-350-tripod-uhs-1-16-gb-msd-1206813.html

Μακριά από αυτή την κάμερα για όποιον τον ενδιαφέρει εστω και στο ελάχιστο η ποιότητα εικόνας. Σε συγκριτικό που εκανα γιατι σκεφτομουν να την παρω, με κινεζική μισής αξίας (thiey T5) είναι σαν να συγκρίνεις Ferrari με Fiat. Χαώδης διαφορά και σε ποιότητα εικόνας,frame rate κτλ κ σε βίντεο και σε φοτο. Και με παραμόρφωση τραγική. Όλες αυτού του τύπου λόγω υπερευρυγωνιου παρουσιαζουν fisheye αλλά η συγκεκριμένη ξεφεύγει, είναι σαν να κοιτάς μέσα από γυάλα :))

Επειδή έχω δοκιμασει μερικές action cam κ γενικά το ψάχνω με αυτές, η ποιότητα εικόνας την δεν θα έλεγα ότι είναι καλύτερη της Eken H9 των 40 ευρώ.

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Μακριά από αυτή την κάμερα για όποιον τον ενδιαφέρει εστω και στο ελάχιστο η ποιότητα εικόνας. Σε συγκριτικό που εκανα γιατι σκεφτομουν να την παρω, με κινεζική μισής αξίας (thiey T5) είναι σαν να συγκρίνεις Ferrari με Fiat. Χαώδης διαφορά και σε ποιότητα εικόνας,frame rate κτλ κ σε βίντεο και σε φοτο. Και με παραμόρφωση τραγική. Όλες αυτού του τύπου λόγω υπερευρυγωνιου παρουσιαζουν fisheye αλλά η συγκεκριμένη ξεφεύγει, είναι σαν να κοιτάς μέσα από γυάλα :))

Επειδή έχω δοκιμασει μερικές action cam κ γενικά το ψάχνω με αυτές, η ποιότητα εικόνας την δεν θα έλεγα ότι είναι καλύτερη της Eken H9 των 40 ευρώ.

Τόσο χάλια?? Κρίμα και φαίνεται πολύ καλή μηχανή, ίσως αυτά που αναφέρεις είναι και ο λόγος που την δίνουν σε καλή τιμή....προσωπικά έχω αλλάξει διάφορες action cameras όλες φτηνές, ε τα έσκασα μια φορά και πήρα την gopro 5 και ηρέμησα, ούτε θήκες για αδιαβροχοποίηση, εύκολη touch οθόνη και εξαιρετική ποιότητα σε βίντεο όσο και σε καταγραφή του ήχου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπω

Τόσο χάλια?? Κρίμα και φαίνεται πολύ καλή μηχανή, ίσως αυτά που αναφέρεις είναι και ο λόγος που την δίνουν σε καλή τιμή....προσωπικά έχω αλλάξει διάφορες action cameras όλες φτηνές, ε τα έσκασα μια φορά και πήρα την gopro 5 και ηρέμησα, ούτε θήκες για αδιαβροχοποίηση, εύκολη touch οθόνη και εξαιρετική ποιότητα σε βίντεο όσο και σε καταγραφή του ήχου.
Οι gopro είναι πολύ ακριβές για αυτά που προσφέρουν, εάν ήθελα να δώσω τόσα χρήματα μονο sony θα κοιτούσα.
Η gopro5 είναι πολύ κοντά σε ποιότητα με τις ambarella a12 με imx117 αισθητήρα (sony). Δλδ sj7star, firefly8s, thieyeT5 κλπ.
Προσωπικά θα διέθετα για αυτή μέχρι 250 maximum και πολλά λέω.
Επίσης αν κάποιος (όπως εγω) την θέλει για κατάδυση δεν κάνει γτ είναι αδιάβροχη μέχρι 10m μόνο οπότε θα χρειαστεί και θήκη ή οποία αυξάνει επιπλεον το κοστος. Τέλος, η touch οθόνη σε action cam που προορίζεται για κατάδυση αλλά και αρκετα ακομα extreme sports δεν έχει κανένα νόημα και λόγο ύπαρξης.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε

Οι gopro είναι πολύ ακριβές για αυτά που προσφέρουν, εάν ήθελα να δώσω τόσα χρήματα μονο sony θα κοιτούσα.
Η gopro5 είναι πολύ κοντά σε ποιότητα με τις ambarella a12 με imx117 αισθητήρα (sony). Δλδ sj7star, firefly8s, thieyeT5 κλπ.
Προσωπικά θα διέθετα για αυτή μέχρι 250 maximum και πολλά λέω.
Επίσης αν κάποιος (όπως εγω) την θέλει για κατάδυση δεν κάνει γτ είναι αδιάβροχη μέχρι 10m μόνο οπότε θα χρειαστεί και θήκη ή οποία αυξάνει επιπλεον το κοστος. Τέλος, η touch οθόνη σε action cam που προορίζεται για κατάδυση αλλά και αρκετα ακομα extreme sports δεν έχει κανένα νόημα και λόγο ύπαρξης.

Εντάξει είναι τι ανάγκες έχει ο καθένας μας, προσωπικά δεν κάνω καταδύσεις και συχαίνομαι να βγάζω και να βάζω την θήκη, την έχω την go pro για βιντεάκια στην παραλία, λείψεις της οικογένειας, κανένα σκι, νεροτσουλίθρες κλπ. οπότε με βολεύει πολύ η Touch οθόνη και η αδιαβροχοποίηση που έχει στα 10m χωρίς θήκη. Για τον αισθητήρα παίζει ρόλο πάντα και ο φακός, έχω δει κάμποσες φτηνές ''κινέζικες'' κάμερες άλλα δεν έχω δει ακόμα κάπου την ποιότητα που έχω με την Go pro...επίσης πολύ σημαντικό έχει τρομερή καταγραφή ήχου και ακόμα και με πολύ αέρα δεν ακούς θόρυβο όπως π.χ. στην Yi 4k που είχα δοκιμάσει και άκουγες ένα βουητό όταν έπαιζε το βίντεο.
Σχετικά φτηνά την είχα πάρει νομίζω κάπου 270-280 σε προσφορά από Amazon και δεν το μετάνιωσα. Άλλα όπως είπαμε ο καθένας μας έχει άλλες ανάγκες και προτεραιότητες.

Υ.Γ. Sony μόνο και μόνο που δεν έχουν οθόνη δεν μπαίνω κάν στον κόπο να τις κοιτάξω, η οθόνη tοuch είναι για μένα must.