Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Πόσο είναι τα μεταφορικά για Ελλάδα;

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Και η Rx10ii στα 800 ευρώ νομίζω ότι είναι σούπερ προσφορά.
https://www.amazon.de/Sony-DSC-RX10...rds=Rx10ii&dpPl=1&dpID=41PINbX-2EL&ref=plSrch

Βγαίνει ακόμα λιγότερο γύρω στα 700 ευρώ με μεταφορικά κλπ. στην Ελλάδα καθώς έχει Voucher αξίας 140 ευρώ άμεση έκπτωση!!! Βασικά τιμή χώμα για τέτοια μηχανή. Βέβαια με ανησυχεί η τιμή μήπως είναι κάνα λάθος πάλι, παρά είναι φτηνή στα 700 ευρώ.

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Στα 700 ευρώ είναι πιο μεγάλη ευκαιρία από την m100 που βρήκες σε καλή τιμή. Αν μου περίσσευαν θα την έπαιρνα για το βίντεο και μόνο.

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Στα 700 ευρώ είναι πιο μεγάλη ευκαιρία από την m100 που βρήκες σε καλή τιμή. Αν μου περίσσευαν θα την έπαιρνα για το βίντεο και μόνο.

Σωστά, μην ξεχνάς όμως ότι μιλάμε για αισθητήρα 1 ίντσας και η εστίαση της μηχανής σε βίντεο δεν είναι ότι καλύτερο, έχει διάφορα θεματάκια και μπρος πίσω, ενώ και η έλλειψη οθόνης touch είναι ενοχλητική. Πάντως η τιμή είναι super αν δεν είχα ξοδευτεί αυτό τον καιρό θα την χτύπαγα άνετα.

Βγαίνει ακόμα λιγότερο γύρω στα 700 ευρώ με μεταφορικά κλπ. στην Ελλάδα καθώς έχει Voucher αξίας 140 ευρώ άμεση έκπτωση!!! Βασικά τιμή χώμα για τέτοια μηχανή. Βέβαια με ανησυχεί η τιμή μήπως είναι κάνα λάθος πάλι, παρά είναι φτηνή στα 700 ευρώ.

μπράβο Νίκο, σούπερ τιμή! δίνει και μια Lexar UHS II 1000x δώρο, η οποία κάνει 115 ευρώ! τί άλλο να κάνουν οι άνθρωποι για να πουλήσουν?

μπράβο Νίκο, σούπερ τιμή! δίνει και μια Lexar UHS II 1000x δώρο, η οποία κάνει 115 ευρώ! τί άλλο να κάνουν οι άνθρωποι για να πουλήσουν?

Ωχ δεν το πρόσεξα αυτό!!!χαχα...πραγματικά η τιμή δεν υπάρχει με κάπου 690 ευρώ τελική με μεταφορικά στην Ελλάδα παίρνεις μηχανάρα και με καλή κάρτα μνήμης....!! Βρε λες να την πάρουμε???

Υ.Γ. Μόνο ο φακός της αξίζει και με το παραπάνω αυτά τα 700 ευρώ...

Re: Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτ

α6300+16-50 679 ευρώ
α7ΙΙ 949 ευρώ
Χ-Τ20 + 15-45 799 ευρώ

στο ισπανικό amazon

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Θα καταστραφω μου φαινεται διαβάζοντας το νημα :p

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

πλέον όλα τα προϊόντα amazon warehouse deals -20%, όχι μόνο κάποια επιλεγμένα...

(εξακολουθεί να είναι μόνο για prime μέλη!)

Πριν από αγορά από amazon, κάντε top up το gift card balance, εφόσον σας εμφανίζεται αντίστοιχη ένδειξη στην αρχική σελίδα.
Προστίθεται ένα ποσοστό έξτρα στο ποσό που βάζετε, κι έτσι στην επόμενη αγορά θα υπολογιστεί στο checkout.
Π.χ.
bgVoVV.jpg

Ωχ δεν το πρόσεξα αυτό!!!χαχα...πραγματικά η τιμή δεν υπάρχει με κάπου 690 ευρώ τελική με μεταφορικά στην Ελλάδα παίρνεις μηχανάρα και με καλή κάρτα μνήμης....!! Βρε λες να την πάρουμε???

Υ.Γ. Μόνο ο φακός της αξίζει και με το παραπάνω αυτά τα 700 ευρώ...

Την rx10m2 εννοείται γιατί βγαίνει στα 800, και δεν βλέπω κάπου να δίνει και μνήμη δώρο.

Στον τίτλο το γράφει για την κάρτα.

Τo voucher της έξτρα έκπτωσης των 140 ευρώ δεν παρέχεται σε όλους τους λογαριασμούς.
Αν υπάρχει, φαίνεται κάτω από την τιμή:

yb5jmm.jpg

Σε ευχαριστώγια την απάντηση
Σε εμένα δεν έχει voucher ίσως επειδή δεν είμαι prime μέλος

Σε ευχαριστώγια την απάντηση
Σε εμένα δεν έχει voucher ίσως επειδή δεν είμαι prime μέλος

Ούτε εγώ είμαι prime άλλα μου έχει το Voucher, δεν ξέρω με ποια λογική το εμφανίζει.
Πάντως στο τσάκ είμαι να την πάρω, στα 700 ευρώ με διετή εγγύηση και κάρτα μνήμης είναι απίστευτη τιμή.