Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

GH4 + 12-60/3.5-5.6

749 ευρώ

Τρομερή τιμή, αν βάλεις ότι ο φακός αξίζει κανένα 250 ευρω, σου βγαίνει το σώμα κοντά 500 ευρώ! Για κάποιον που ενδιαφέρεται κυρίως για βίντεο είναι ότι πρέπει, αν και η έλλειψη Ibis και το ανεμικό DFD είναι αρνητικά για μένα.

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Zoom H5 188 ευρώ από amazon Γαλλίας
Ο εγγραφέας είναι πολύ τίμιος για όποιον θέλει να πάρει σοβαρά τον ήχο στο βίντεο του ενώ λειτουργεί και σαν audio interface αν το συνδέσεις στον υπολογιστή.
Τον χρησιμοποιώ με ένα ζευγάρι Οktava MK-012

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Σαν την τιμή της X-E3 προ ημερών.
Λέτε και εδώ να μοιράζει άκυρα η αμαζόνα.

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Πολύ σπρώξιμο στις Prime memberships πλέον το Amazon...:violent-smiley-030:

Και να πεις ότι κερδίζεις τίποτα αν ψωνίζεις από Ελλάδα (πχ. δωρεάν μεταφορικά)...

Μια χαρά κερδίζεις κι από Ελλάδα.

Τα στέλνεις mailboxde.com όλα, την επόμενη μέρα είναι εκεί δωρεάν και τα στέλνεις Ελλάδα όλα μαζί σε ένα μεγάλο πακέτο με UPS, έχοντας γλυτώσει και 5% από τη διαφορά ΦΠΑ.

Η prime συνδρομή διακόπτεται όποτε θέλεις ανέξοδα. Νοέμβρη-Δεκέμβρη πάλι επανεγγραφή.

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Πόσο κοστίζει η συνδρομή ?

7 /μήνα αν θυμαμαι

Μια χαρά κερδίζεις κι από Ελλάδα.

Τα στέλνεις mailboxde.com όλα, την επόμενη μέρα είναι εκεί δωρεάν και τα στέλνεις Ελλάδα όλα μαζί σε ένα μεγάλο πακέτο με UPS, έχοντας γλυτώσει και 5% από τη διαφορά ΦΠΑ.

Η prime συνδρομή διακόπτεται όποτε θέλεις ανέξοδα. Νοέμβρη-Δεκέμβρη πάλι επανεγγραφή.
Το να χρησιμοποιήσεις το mailbox.de για να τα στείλεις δωρεάν κλπ. μπορείς να το κάνεις και χωρίς να είσαι prime απ' ότι ξέρω. Δεν είναι ειδικό προνόμιο.

Τέλος πάντων, προσωπικά μποϋκοτάρω τη λογική του prime και αρνούμαι να γραφτώ έστω και στο δωρεάν, ελπίζοντας να αποτύχει. Γιατί όσο περισσότερο "πιάνει" τόσο περισσότερο θα το εκμεταλλεύονται μελλοντικά. Πχ. αύξηση κόστους συνδρομής ή κατάργηση δωρεάν δοκιμαστικής εγγραφής κάποια στιγμή. Αρχίζουν μετά και κάνουν εκπτώσεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε prime members και δένει το γλυκό για τους υπόλοιπους. Και οι τελευταίες μέρες με εκπτώσεις μόνο για prime μου δειχνουν ότι εκεί το πάνε.

Δωρεάν αποστολή ανεξαρτήτου όγκου και αξίας μόνο το prime παρέχει.
Και μάλιστα με παραλαβή την αμέσως επόμενη μέρα.
Με το που ολοκληρώνεις την παραγγελία αμέσως ετοιμάζεται η αποστολή.

Στο γερμανικό είμαι όλο τον χρόνο prime.
Στα υπόλοιπα μόνο τις περιόδους των προσφορών.

γιατί tzo στο γερμανικό full? το χρησιμοποιείς να βλέπεις και ταινίες/σειρές? δουλεύει στην Ελλάδα?

Ψωνίζω όλο τον χρόνο από το γερμανικό. Τα δωρεάν μεταφορικά μόνο να σκεφτώ, φτάνει.

Σημαντικό επίσης ότι παρέχει απεριόριστη αποθήκευση φωτογραφιών.

Για το prime video χρειάζεται VPN.

Λοιπόν αν είναι σε άκυρο θέμα ας μεταφερθεί.
Εχω μεράκι να βγάλω πορτραίτα με hss. Ετσι αγορασα ενα octagon softbox για χρήση με το flash triopo tr-982 ii hss που έχω.
Όσο για τα trigger πήρα δανεικά απο ενα φιλο 2 yn622. Έκανα την δοκιμή και όλα καλά. Είχα όμως πρόβλημα οτι δεν μπορώ να αλλάξω την δύναμη του flash μιας και έπρεπε να ανοίγω συνέχεια το πανι στο softbox.
Ετσι αγόρασα το κιτ yn622 tx kit για την d7000.
Σήμερα αφού πλήρωσα το τελωνείο ο πήγα να δοκιμασω μεσα στο σπίτι και ξενέρωσα.
Το όλο setup δεν δουλεύει σωστά. Για αρχή οι αλλαγές που κάνω στο tx δεν τις βλέπω στην οθόνη του φλας. Και γενικά βλεπω σαν να ρίχνει μια προφλασια και τίποτα άλλο.
Το flash το δοκίμασα σε ολα τα mode μα τίποτα. Ούτε το ttl δουλεύει σωστά. Κάτι διάβασα στο εξωτερικό ότι ρίχνει μια προφλασια για να διαβασει και μετα την κανονική. Το καρέ μου σε ttl ειναι τελείως μαύρο και μόνο σε manual το διορθώνω ισως ενα στοπ. Οχι παραπάνω, άσχετα αν το παω απο 1/1 μέχρι 1/128.
Οπότε η εχω πρόβλημα συμβατότητας με το flash η κάνω κάποιο λάθος.
Σκέφτομαι όμως αν υπάρχει δυνατότητα να γίνει η αγορά ενος flash με ttl και hss μαζι με τον controller του απο την godox.
Σε αυτό θέλω την βοήθεια σας. Αν κάποιος που έχει prime σε Amazon να του στείλω χρήματα και να κάνει την παραγγελία για εμένα.
Φεύγω για διακοπές στις 28 του μήνα και θα το ήθελα. Δυστυχώς τα οικονομικά δεν επιτρέπουν την αγορά απο Ελλάδα.
Ευχαριστώ

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

και που να στο βάλω βρε Δημητρη ? :operator:

το πρώτο τμημα στο post ειναι για απαντηση στα τεχνικά θεματα, έκανες κάποια σχετική ερώτηση μηπως και κάποιος εχει την ίδια μηχανη - flash και σου λύσει το πρόβλημα ?

Το δευτερο τμημα <θέλω να τα πουλήσω όλα> είναι για κανονικά για σβήσιμο όλο το post αν έμενες εκεί μιας και είναι εμεση αγγελία που απαγορευεται δια ροπάλου αλλά το προσπερνώ μιας και βλέπω το τρίτο μέρος :BDGBDGB53: μέχρι νεωτέρας σβηνω μόνο το επίμαχο σημείο

Κώστα με λένε Νίκο. Και πολύ σωστά το λες το μήνυμα μου είναι οπως και η ψυχολογία μου άνω κάτω και μαντάρα.
Καλά έκανες και έσβησες αυτά που δεν έπρεπε. Δεν είχα σκοπό να κάνω προώθηση από αυτό το βήμα. Το έγραψα έτσι για να πω την ιστορία ως έχει. Και σκέψου ότι στο σαιτ της triopo λέει για το triopo g1 controller ότι δουλεύει με όλα της τα φλας που έχουν wireless system αλλά δεν χωρίς διευκρίνηση για τα 2,4g συστήματα. Έτσι ακόμα μία αγορά που έκανα πήγε χαμένη.
Ψωνίζω αρκετά χρόνια και πρώτη φορά την πατάω έτσι άσχημα. Και όλα χωρίς να κάνω έστω ενα κλικ σωστό. Εχω δηλαδή
Triopo tr-982
Triopo g1
Yn622n
Yn622 tx
Και πάλι δεν μπορώ να δουλέψω το flash από απόσταση σε hss ούτε ttl. Απογοήτευση

Στέργιο grey να φανταστώ ?