Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Τον είχες αγοράσει παλαιότερα αν δε κάνω λάθος

Εστάλη σήμερα κανονικά. Δεν έγινε ακύρωση.
Τα καλά του amazon!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Eυχαριστώ, αλλά τα έχουμε ξαναπεί για τον 24-70/2.8GM.
Δεύτερο κομμάτι παίρνω τώρα.
Είχα ανεβάσει και συγκρίσεις με μονοεστιακούς φακούς το 2016:

https://avclub.gr/forum/showthread.php/143328-Φακοί-e-mount?p=1057654448&viewfull=1#post1057654448

Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300 mm f/3.5-6.3G ED VR Lens
522,50 συν έξοδα μετατροπής από λίρες.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00JKUPRF4/

"Usually dispatched within 1 to 3 months" λέει αλλά μάλλον κλασικά σαν Amazon θα στείλουν πολύ νωρίτερα.

Re: Απάντηση: Fuji XT-3 φωτογραφία

Έχοντας μελετήσει αρκετά θα γράψω μερικά συμπεράσματα.
Η μηχανή φωτογραφικά σαν ποιότητα αρχείου δε φέρνει κάτι το επαναστατικό σε σχέση με την Χ-Τ2 είναι όμως πιο γρήγορη σε εστίαση
και γενικά σαν εμπειρία χρήσης λόγω νεότερου επεξεργαστή και αισθητήρα.
Πάνω κάτω έχουν πιάσει ταβάνι οι αισθητήρες σε κάθε κατηγορία με βάση την αρχιτεκτονική τους και όπως και σε άλλες εταιρίες
έτσι και εδώ δε βλέπουμε κάποια συνταρακτική βελτίωση.
Στο κομμάτι όμως του βίντεο έχουμε κάτι το φοβερό και αυτό το eterna προφίλ μεγαλειώδες, όχι ότι η Χ-Τ2 δεν ήταν αξιοπρεπής αλλά εδώ μιλάμε για δυνατότητες
που οι πιο πολλοί από εμάς δε θα αξιοποιήσουμε ποτέ αλλά υπάρχουν ώστε δύσκολα να βρίσκεις τοίχο στις απαιτήσεις σου.
Όσοι έχουμε fuji με Χ-Τrans iii αισθητήρα στα 24mp μπορούμε για λίγο ή πολύ ακόμη να ζήσουμε χωρίς την Χ-Τ3 ,
οι υπόλοιποι που σκέφτονται για αγορά μηχανής fuji είναι σε μεγάλο δίλημμα.
Από τη μία υπάρχουν οι Χ-Τ2 και Χ-Τ20 σε τιμές πραγματικά χώμα αλλά από την άλλη υπάρχει στην αγορά το κορυφαίο εργαλείο
μέχρι στιγμής της εταιρίας και σε τιμή που όσο περνάει ο καιρός θα πλησιάζει προς το χιλιάρικο στα grey market.
Στα 1000 ευρώ θα το σκεφτώ σοβαρά και εγώ τώρα όχι γιατί έχω σούπερ fuji μηχανή οπότε όπως είπα και παραπάνω αντέχω.

Το μεγαλύτερο δίλημμα θα έρθει οταν βγεί η X-T30, θα παίξει στα 900, και με λιγότερα θα παίρνεις ναυαρχίδα προηγούμενης γενιάς, που είναι κοντά με την τελευταίας, τουλάχιστον στην φωτογραφία. Εγώ τα 800 περιμένω σε Amazon, και την χτύπησα την Χ-Τ2.

Re: Fuji XT-3 φωτογραφία

Με τις τιμες που εχει απολυτα λογικο.
Εαν αγοραζα τα ιδια πραγματα απο Ελλαδα θα ηθελα...
1949 + 515 = 2464 ευρω, μλαμε για +566 ολοκληρα ευρω

Στο skroutz βλέπω την XT3 στα 1549 .
Και τον 50/2 441 .
Δηλαδή 92 πάνω από Grey, με εγγύηση αντιπροσωπείας το σετ, αν δεν κάνω λάθος στους υπολογισμους.

Μήπως βλέπω κάτι λάθος από το κινητό μου;

Απάντηση: Fuji XT-3 φωτογραφία

Ηλία βλέπεις σκέτο το σώμα ο φίλος πήρε το πακέτο με τον 18-55.
Ο E-infin πρέπει να πουλάει σε τρελά σε όλες τις συζητήσεις στο Facebook προτείνεται και στα φόρουμ.

Δεν είναι μονόδρομος το να επιλέγεις σώμα χωρίς εγγυηση. Επιλογή είναι από τους βιαστικούς που επιλέγουν να πάρουν κάτι που δεν αντέχει η τσέπη τους πιο νωρίς.

Παραβλεπετε ότι με τόσα ηλεκτρονικά μαραφέτια όλες οι σύγχρονες μηχανές έχουν κίνδυνο μεγάλης ζημιάς.
Xt3 χωρίς εγγυηση πόσο θα κοστίσει να φτιαχτεί ο μηχανισμός σταθεροποιησης αν εμφανίσει πρόβλημα;

Παραβλεπετε ότι με τόσα ηλεκτρονικά μαραφέτια όλες οι σύγχρονες μηχανές έχουν κίνδυνο μεγάλης ζημιάς.
Xt3 χωρίς εγγυηση πόσο θα κοστίσει να φτιαχτεί ο μηχανισμός σταθεροποιησης αν εμφανίσει πρόβλημα;

εχεις εγγύηση ενα χρονο

Απάντηση: Re: Fuji XT-3 φωτογραφία

Συμφωνώ και επαυξάνω, γενικά οι ηλεκτρονικές συσκευές τελευταία είναι fastfood απο TV, A/C χαλάνε οι πλακέτες πολύ σύντομα.

Δεν θα κοστίσει τίποτα γιατι η ΧΤ3 δέν έχει IBIS...

Καλημέρα,
Παρακολουθώ αρκετά τα θέματα των fuji μιας κ μ ενδιαφέρουν.
Να ρωτήσω αν έχει ρωτήσει πόσο κοστίζει μετρητοίς π.χ. η ΧΤ3 απο Ελλάδα δηλ η τιμές που αναφέρονται δεν πέφτουν καθόλου?

Στάλθηκε από το GT-I8190 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Fuji XT-3 φωτογραφία

Συμφωνώ και επαυξάνω, γενικά οι ηλεκτρονικές συσκευές τελευταία είναι fastfood απο TV, A/C χαλάνε οι πλακέτες πολύ σύντομα...

Πόσο σύντομα;

Το σύνηθες είναι μετά τα δύο πρώτα χρόνια.

Re: Απάντηση: Re: Fuji XT-3 φωτογραφία

Πόσο σύντομα;

Το σύνηθες είναι μετά τα δύο πρώτα χρόνια.

Αυτό πήγα να γράψω και εγώ, σπάνια θα έχεις κάποιο σοβαρό θέμα σε πλακέτες στα πρώτα 2 χρόνια που έχεις εγγύηση, μετά είναι το θέμα....
Σίγουρα τα ζυγίζεις και βλέπεις τα κατά και τα υπέρ των Grey market αγορών. Αν είναι μεγάλη η χρηματική διαφορά ίσως αξίζει το ρίσκο του Grey market.

Re: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

o kacha (ebay) μας χαιρέτησε ή μου φαίνεται?

Ηλία βλέπεις σκέτο το σώμα ο φίλος πήρε το πακέτο με τον 18-55.
Ο E-infin πρέπει να πουλάει σε τρελά σε όλες τις συζητήσεις στο Facebook προτείνεται και στα φόρουμ.

Ρημάδι κινητό, ρημάδια πρεσβυωπία.
(γι αυτό κράτησα και μια πισινή στο τέλος του post μου)

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Δεν παει πολύς καιρός που είχε χαιρετίσει και άλλο μεγάλο κινεζομάγαζο, δεν θυμάμαι όνομα γιατί δεν ψωνίζω εξ ανατολών αλλά οι παλιοί που το τιμούσαν θα το θυμούνται σίγουρα.