Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Ό,τι παρήγγειλε κάποιος όμως μαζί με τη μηχανή ώστε να έχει την έκπτωση ισχύει!
Κανονικά -129 έκπτωση δείχνει στην προπαραγγελία του battery grip.

Εστάλη σήμερα το battery grip της Χ-T3 με την έκπτωση -129 ευρώ που κανονικά ισχύει με ταυτόχρονη αγορά σώματος, παρά την ακύρωση της προπαραγγελίας του σώματος από το amazon.

Re: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Κρίμα φίλε μου, γιατί θα μπορούσες εύκολα να το ψιλιαστεις μιας και πολλά σημεία της ιστορίας σου αναφέρονται ρητά αν κατάλαβα καλά στο site της εταιρείας, ως σημεία προς αποφυγήν. Μακάρι να σε βοηθήσουν τα site που έστειλε ο Τζο γιατί το site δεν μου φάνηκε διαθέσιμο να αναλάβει κάποια ευθύνη, εκτός κι αν μου διέφυγε καμία υποσημείωση.

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Το site οπως και ολα πλην paypal, δεν αναλαμβανει καμια ευθυνη για αλληλοσυναλλαγες. Απλα τους μηνυσα σημερα πως αφου εχουν ολα τα στοιχεια του πωλητη, γιατι δεν του κανουν ενα τηλεφωνο ή ημεηλ για να δουμε τι θα πει; Εκανα εγγραφη παντως στο actionfraud, θα περιμενω μεχρι Τεταρτη και μετα θα τον καταγγειλω, αφου ειναι κατοικος Αγγλιας.

Samsung Evo Plus micro sd

Προσφορά ημέρας στο aliexpress σε
Micro SD
Samsung Evo Plus

64GB - 10,37 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά
128GB - 19,13 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά
256GB - 48,46 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά

uaGKO8.jpg

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

εγω δεν θα αγοραζα SD απο κινεζομάγαζα παντως.

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Εγώ άνετα.

Πάνω από 3 χιλιάδες πωλήσεις έχει η σελίδα, χωρίς ούτε μία αρνητική κριτική από τις 1000 κριτικές στο feedback.

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Εγώ έχω πάρει από τέτοια μαγαζιά ποτέ δεν είχα θέμα. Οι τιμές που έβαλε ο tzo είναι αχτύπητες. Πάω για την 128αρα.

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

150 κάρτες πουλήθηκαν την τελευταία ώρα!

Εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ οι 128άρες, που ήταν και η πιο συμφέρουσα επιλογή.

93 ευρώ μου βγήκαν οι δύο 256άρες με την έξτρα έκπτωση που εμφανίζεται στο checkout.

Δε φοβάσαι το τελωνείο;

Είναι τόσο μεγάλη η έκπτωση που ακόμα κι αν σταματήσει στο τελωνείο δεν θα είναι καταστροφή.

Εξάλλου δεν παίρνω κάτι λιγότερο από 256GB πλέον στις UHS-I.

Οκ, αν έχεις την καλοσύνη όταν έρθουν ενημέρωσε αν το γλύτωσες.

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Οποιος προλαβε τον Θεο ειδε και ηθελα μια 128
Τι θελω ο βλακας και κοιμαμαι το μεσημερι;

Από τα ακριβά listings είναι αυτό που επέλεξες.
Υπάρχουν αυτή τη στιγμή listings 128GB και με 25 Ευρώ με δωρεάν μεταφορικά.
Π.χ. εδώ, με μεγάλο ιστορικό πωλήσεων.

Το 19,13 μαζί με τα μεταφορικά νωρίτερα σήμερα παραμένει αξεπέραστο βέβαια.

Οι 128άρες μου πέφτουν λίγο χαώδεις, οπότε πήρα μια 64άρα από εδώ: https://www.aliexpress.com/item/100-Original-SAMSUNG-EVO-Memory-Cards-64GB-EVO-plus-U3-128GB-256GB-Class10-Micro-SD-Card/32935063051.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.73d94c4dCCnUTF

Είναι λίγο πιο αργή, αλλά ικανοποιητικότατη για φωτογραφικές ριπές.

Απλά καλό είναι να προσέχουμε οι παραγγελίες να είναι κάτω από 22 ευρώ, για να μη χρειαστεί να πληρώσουμε τελωνείο.

Θα είναι κρίμα για λίγα ευρώ παραπάνω, 25 αντί <22 να χρειαστεί να πληρωθεί τελωνείο, σε περίπτωση που σταματήσει το πακέτο για έλεγχο.

@Tzo εσυ που ειχες την A6500 ποσο βιντεο 4k 100mbps μπορουσες να τραβηξεις σε μια 128αρα καρτα;

Θελω να δω αν μου φτανει η 128 η πρεπει να παω σε μεγαλυτερη.

2 ώρες 4Κ/100Mbps τραβάς με 128άρα.

Οκ ευχαριστω μου φτανει ανετα.