Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Έχεις κάνεις ιδέα αν θα είχα πρόβλημα με παραγγελία από κει για Γερμανία; είμαι λίγο άσχετος από αγορές Ασίας, πόσο μάλλον για εισαγωγή στη Γερμανία

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Απλά καλό είναι να προσέχουμε οι παραγγελίες να είναι κάτω από 22 ευρώ, για να μη χρειαστεί να πληρώσουμε τελωνείο.

Θα είναι κρίμα για λίγα ευρώ παραπάνω, 25 αντί <22 να χρειαστεί να πληρωθεί τελωνείο, σε περίπτωση που σταματήσει το πακέτο για έλεγχο.

Στο ταχυδρομείο που είπαν οτι το όριο ειναι 25 . Απο εκει και πανω, οτιδήποτε περνάει εκτελωνισμό απο τα ΕΛΤΑ.

Ο παραλήπτης ειδοποιείται με email και SMS για να αποστείλει την απόδειξη απο το paypal / καρτα.

Ναι με adapter αλλά όχι ότι να ναι, τους δικούς τους ή κάτι αντίστοιχο. Μετρώντας έχω δει τεράστιες διαφορές χρησιμοποιώντας κάποιους αρχαίους...

Στο ταχυδρομείο που είπαν οτι το όριο ειναι 25 . Απο εκει και πανω, οτιδήποτε περνάει εκτελωνισμό απο τα ΕΛΤΑ.

Ο παραλήπτης ειδοποιείται με email και SMS για να αποστείλει την απόδειξη απο το paypal / καρτα.

22 ευρώ είναι το όριο, και αυτό συμπεριλαμβάνει τα μεταφορικά αν υπάρχουν, δηλαδή το τελικό ποσό.

https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/εκτελωνισμός.aspx

Συγκεκριμένα, ταχυδρομικά αντικείμενα:
-αξίας που δεν υπερβαίνει τα 22 ή τα 45 σε περίπτωση αποστολής μη–εμπορικού χαρακτήρα (από ιδιώτη σε ιδιώτη), απαλλάσσονται από δασμούς και ΦΠΑ.
-αξίας από 22 / 45 έως 150 απαλλάσσονται από εισαγωγικούς δασμούς αλλά υπόκεινται σε ΦΠΑ
-αξίας 150 και άνω υπόκεινται σε ΦΠΑ και δασμούς, ανάλογα με τη στατιστική αξία τους και τη δασμολογική τους κατάταξη.

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Σας μάλιστα thanks...άλλη μια καλα ενημερωμένη υπάλληλος των ΕΛΤΑ

Έχεις κάνεις ιδέα αν θα είχα πρόβλημα με παραγγελία από κει για Γερμανία; είμαι λίγο άσχετος από αγορές Ασίας, πόσο μάλλον για εισαγωγή στη Γερμανία

Ό,τι ισχύει κι εδώ ισχύει και στη Γερμανία.
Δηλαδή το όριο είναι 22 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.
http://www.zoll.de/DE/Privatpersone...rnetbestellungen_node.html#doc289538bodyText1

Η mailboxde.com δεν επιτρέπει παραλαβές από χώρες εκτός Ευρώπης.

Θέλω να αλλάξω την yi 4k με την gopro hero 5 black για ποιο έτοιμα χρώματα. Από skroutz μπορώ να ζητήσω αγορά χωρίς το φπα αφού εχω αφμ και θα το δηλώσω σαν έξοδα στο μαγαζί?η τιμή στα μεταχειρισμένα είναι στα 240 ενω στο skroutz στα 280. Δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι είναι σωστή κίνηση αλλά θα κάνω την δοκιμή εκτός αν κάποιος από εσάς έχει κάνει σύγκριση και ξέρει.
Επίσης αν υπάρχει και απο εξωτερικό που μπορω να γλυτώσω το φπα καλώς. Εχω ενδοκοινωτικες συναλλαγές.

Για Ελλάδα δεν νομίζω ότι θα σου κόψουν το φ.π.α. αλλά μπορείς να το παρακρατήσεις από την επόμενη απόδοση. Εξωτερικό σίγουρα το amazon.de και .uk αφού καταχωρήσεις το α.φ.μ. σου και το ελένξουν - συνήθως γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά.

Αυτό που λένε για αγορά χωρίς να πληρώσει το φπα για τα ηλεκτρονικά πως γίνεται?

Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Αυτό που λένε για αγορά χωρίς να πληρώσει το φπα για τα ηλεκτρονικά πως γίνεται?

ισχυει εναλλακτικα για επιτηδευματιες μόνο, δεν απαλάσσεσαι τελείως απλά δεν πληρωνεις το ΦΠΑ στο μαγαζι αλλά απευθειας (ρωτα τον λογιστη σου πως), ισχυει εδω και ενα χρονο αρθεο 39 κωδικα ΦΠΑ

Η αγορά χωρίς ΦΠΑ ισχύει για κινητά τηλέφωνα, Laptop, tablet, παιχνιδομηχανες, από το Σεπτέμβριο 2017 και μόνο για επαγγελματίες/εταιρείες.

Η αγορά χωρίς ΦΠΑ ισχύει ............. παιχνιδομηχανες, από το Σεπτέμβριο 2017 και μόνο για επαγγελματίες/εταιρείες.

αρα και για φωτογραφικες μηχανες:flipout::flipout:

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Όποιος ψάχνει το 27αρη pancake της fuji είναι σε προσφορά πάλι κάτω από τα 150 ευρώ στο eglobal, άλλη μια φορά έχει πέσει τόσο και κράτησε λίγο.
https://www.eglobalcentral.eu/fujifilm-fujinon-xf-27mm-f2.8-lens-black.html

Για επαγγελματίες αλλά όχι για μεταπώληση έτσι?
Πάντως δεν με έχω πείσει ακόμη για την αλλαγή. Θα δώσω περισσότερα από 100 ευρώ παραπάνω. Προσπάθησα με την yi αλλά τα χρώματα της δεν μου αρέσουν και δεν θέλω κάθε βίντεο να το επεξεργαζομαι μετά. Επίσης δεν θα την δουλέψω σε spor μόνο οικογένειακες στιγμές και λίγο προσωπικές 😎.
Είδα ότι σε ψηλά iso η yi είναι καλύτερη. Άραγε το χρώματα της gopro hero 5 black να είναι όντως τόσο καλά soc η είναι μουφα?

Για επαγγελματίες αλλά όχι για μεταπώληση έτσι?
Πάντως δεν με έχω πείσει ακόμη για την αλλαγή. Θα δώσω περισσότερα από 100 ευρώ παραπάνω. Προσπάθησα με την yi αλλά τα χρώματα της δεν μου αρέσουν και δεν θέλω κάθε βίντεο να το επεξεργαζομαι μετά. Επίσης δεν θα την δουλέψω σε spor μόνο οικογένειακες στιγμές και λίγο προσωπικές .
Είδα ότι σε ψηλά iso η yi είναι καλύτερη. Άραγε το χρώματα της gopro hero 5 black να είναι όντως τόσο καλά soc η είναι μουφα?
Στην μεταπώληση, αν το πουλήσεις σε ιδιώτη, του χρεώνεις το ΦΠΑ, αν το πουλήσεις σε επαγγελματία /εταιρεία όχι.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αυτή τη στιγμή ισχύει στην αγγλία πρόγραμμα cashback για fujifilm.

παίζει να το δούμε και εδώ; ή αποκλείεται;

επειδή σκέφτομαι για αγορά σώματος και φακού, αν έχει νόημα να περιμένω

Εγώ εδώ δε θυμάμαι να έχει παίξει από fuji ποτέ κάτι ανάλογο στην Ελλάδα. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.