Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

οκ ευχαριστώ,

οπότε θα δω τι θα κάνω

Re: Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτ

α7rIII

Aπό προχτές έπεσε η τιμή της σε grey στα 2059.

Πιστεύω θα πέσω μέσα στην πρόβλεψη που έκανα πριν δυο μήνες:
Στα 2218 ευρώ η τιμή grey για την α7rIII.

Mέχρι το τέλος του χρόνου προβλέπω να πέφτει στο διχίλιαρο!

10% ebay.de

Για σήμερα μέχρι τα μεσάνυχτα με τον κωδικό PBWARE182.
10% στο ebay.de σε επιλεγμένα φωτογραφικά προϊόντα από επιστροφές, ανακατασκευασμένα, μεταχειρισμένα.
Μέχρι 2 αγορές ανά λογαριασμό.
50 ευρώ η ανώτατη έκπτωση.
Που σημαίνει ότι στα 500 ευρώ προϊόν πετυχαίνεται και η μεγαλύτερη έκπτωση. Από 500 και πάνω σταθερά 50 ευρώ έκπτωση.

Εδώ μια λίστα 300-1000 ευρώ σε καινούρια προϊόντα από επιστροφές.

Κι εδώ λίστα προϊόντων 300-1000 ευρώ μεταχειρισμένων και ανακατασκευής.

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Ξαναπάμε γιατί είδα σβήστηκε η προηγούμενη προσφορά.
Samsung EVO Plus 128GB MicroSDXC 20 ευρώ τελική τιμή με μεταφορικά με το κουπόνι DLN6CK81 (βάλτε ευρώ σαν νόμισμα πριν βάλετε το κουπόνι και βγάλτε και το insurance για να είναι free τα μεταφορικά).
Το μαγαζί είναι αξιόπιστο, η κάρτα αυθεντική και δεν υπάρχει φόβος τελωνείου.
https://www.dresslily.com/samsung-ultra-class10-micro-sdxc-product4994854.html

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Ευχαριστώ Παναγιώτη, αυτή τη φορά δούλεψε.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παναγιωτη καμια με ανταπτορακι η κανονικη sd δεν εχει να την χωσω στην A6500

Νομίζω αυτή έχει ανταπτοράκι.
Αλλά και πάλι φτηνά πρέπει να έχουν.

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Στο link του cacau υπάρχει ανταπτοράκι Samsung στα 0,45 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά.

Το συγκεκριμένο λευκό/γκρι ανταπτοράκι είναι πολύ ποιοτικό. Αυτό δίνει η Samsung και στις ακριβές pro. Το έχω κι εγώ κι επιβεβαιώνω την ποιότητά του.

Ωραια εκανα την παραγγελια.

Re: Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτ

Tamron 28-75/2.8 (ff e-mount)

688 αρχική

Εξαιρετική η τιμή προπαραγγελίας!

759 Τιμή grey
899 Τιμή skroutz

Εστάλη σήμερα, ένα μήνα μετά.
Με τέτοια τιμή, χαλάλι η υπομονή.

Εστάλη σήμερα, ένα μήνα μετά.
Με τέτοια τιμή, χαλάλι η υπομονή.

αντε με το καλο!!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Olympus OM-D E-M10 Mark II + 14-42 EZ Lens + 40-150 mm R, Silver
634 + τυχόν έξοδα μετατροπής
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B013QWFT2M/
Από Ελλάδα...
282d941c0cfbc2e104edf6d3081999ad.jpg

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Υπάρχει πάντα ένα θεματάκι στα διπλά πακέτα της ΕΜ10ΙΙ , κάποια είναι με τον 14-42 R κάποια με τον πιο ακριβό ΕΖ, νομίζω οτι η προσφορά του Αμαζον είναι με τον pancake (από τις φωτό) ενώ ως ελληνικών είναι ο απλός, καλό είναι να διευκρινιστεί με ένα τηλ. αν κάποιος παει για αγορά.

Από το skroutz βλέπω μια διαφορά ανάμεσα στους 2 14-42 της τάξης των 50 .

Στον κοτσοβολο στο mall έχει χάρισμα το φπα σε όλα τα κινητά εκτός apple. Στο note 9 επιπλέον 100 ευρώ από τη samsung ( 150 ΓΙΑ ΤΟ 512gb). Και στα τάμπλετ παίζει εκπτωση

Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Από Ελλάδα...
282d941c0cfbc2e104edf6d3081999ad.jpg

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποια εφαρμογή έχεις στο screenshot?

Πολύ καλή προσφορά τρέχει η Olympus για την Pl9 στα Amazon Αγγλίας, Γερμανίας Ισπανίας καθώς με την αγορά του κιτ Pl9 + 14-42 (Pancake) σου δίνει δώρο τον Macro φακό Olympus 30mmf3,5 αξίας 300 ευρώ. Το κιτ βγαίνει στα 720 ευρώ με μεταφορικά προς Ελλάδα. Στην Ελλάδα το κιτ βγαίνει 750 ευρώ χωρίς τον Macro φακό. Νομίζω αξίζει η προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται.

https://www.amazon.es/Olympus-Pen-PL9-el%C3%A9ctrico-pel%C3%ADculas/dp/B07H8NB8VL/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&qid=1539769448&sr=8-3&keywords=Olympus+E-PL9&th=1&linkCode=sl1&tag=mirrorlessr0a-21&linkId=1305599fcae30174897bd384b1c94ac5&language=es_ES

Ποια εφαρμογή έχεις στο screenshot?

Τη μαμισια
Android 8 σε Samsung A8 2018