Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Σκεφτόμουν μια φτηνή μηχανή όπως η Canon 4000d για να τη δανείζω στους μαθητές μου για να βγάζουν φωτογραφίες για ένα project που κάνουμε αυτή την περίοδο.
Τα γραφόμενα σας με αποτρέπουν είναι η αλήθεια αλλά δε βλέπω και άλλη εναλλακτική σε αυτά τα χρήματα.

Μια χαρά είναι και θα το ευχαριστηθουν πολύ και θα σε εκτιμήσουν ακόμη περισσότερο.

Οι άλλες λύσεις με μεταλλικές μοντουρες τους είναι αδιαφορες.

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Σκεφτόμουν μια φτηνή μηχανή όπως η Canon 4000d για να τη δανείζω στους μαθητές μου για να βγάζουν φωτογραφίες για ένα project που κάνουμε αυτή την περίοδο.
Τα γραφόμενα σας με αποτρέπουν είναι η αλήθεια αλλά δε βλέπω και άλλη εναλλακτική σε αυτά τα χρήματα.

Η αλήθεια είναι ότι στο eglobal τη χαρίζουν.
Προσωπικά δεν θα αγόραζα ποτέ μηχανή με πλαστικό mount.
Όταν όμως πρόκειται να εξυπηρετήσει τέτοιο σκοπό προφανώς αλλάζουν εντελώς τα κριτήρια.

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Η εξαιρετική Canon 800D στα 387 ευρώ με μεταφορικά από το Grey market eglobal. Τιμή χώμα για μια τέτοια μηχανή. Σε Ευρώπη, Ελλάδα κλπ. δύσκολα θα βρεις το σώμα κάτω από 600 ευρώ. Είναι μια από τις περιπτώσεις που αξίζει το ρίσκο του Grey market.

https://www.eglobalcentral.eu/canon-eos-800d-body-only-digital-slr-camera-kit-box.html

Την συνδυάζεις με τον εξαιρετικό και σφαίρα σε εστίαση canon 18-135 Nano Usm στα 220 ευρώ και με σύνολο 600 ευρώ έχεις ένα εξαιρετικό σετ για ταξίδια, sport φωτογράφηση, βίντεο, οικογενειακές στιγμές κλπ.

https://www.eglobalcentral.eu/canon-ef-s-18-135mm-f-3.5-5.6-is-usm-lens-white-box.html

Η εξαιρετική Canon 800D στα 387 ευρώ με μεταφορικά από το Grey market eglobal. Τιμή χώμα για μια τέτοια μηχανή. Σε Ευρώπη, Ελλάδα κλπ. δύσκολα θα βρεις το σώμα κάτω από 600 ευρώ. Είναι μια από τις περιπτώσεις που αξίζει το ρίσκο του Grey market.

https://www.eglobalcentral.eu/canon-eos-800d-body-only-digital-slr-camera-kit-box.html

Την συνδυάζεις με τον εξαιρετικό και σφαίρα σε εστίαση canon 18-135 Nano Usm στα 220 ευρώ και με σύνολο 600 ευρώ έχεις ένα εξαιρετικό σετ για ταξίδια, sport φωτογράφηση, βίντεο, οικογενειακές στιγμές κλπ.

https://www.eglobalcentral.eu/canon-ef-s-18-135mm-f-3.5-5.6-is-usm-lens-white-box.html
Τυχαίνει πάντως το σώμα να υπάρχει σε τιμή 150 κάτω από τον ανταγωνισμό (504 ) στο:
https://www.vnp.gr/eikona-and-hxos/...eos-800d-body-digital-slr-camera-kit-box.html

και ο φακός άλλα 150 κάτω από τους άλλους, στα 281 :
https://www.vnp.gr/eikona-and-hxos/...-efs-18135mm-f3556-is-usm-lens-white-box.html

Σύνολο 180 πάνω βέβαια, αλλά γι' αυτούς που δεν προτιμούν τις αγορές από εξωτερικό είναι καλή περίπτωση. Αν και πιθανολογώ ότι και το VNP από το eglobal μπορεί να παραγγέλνει, μιας και δε βλέπω άμεση διαθεσιμότητα...

Από όσο ξέρω και αυτά Grey market είναι με αμφίβολη εγγύηση για αυτό η τόσο χαμηλή τιμή σε σχέση με άλλα καταστήματα στην Ελλάδα, έχω ψωνίσει από εκει παλιότερα έναν κιτ σετ Panasonic που μου έβγαλε θέμα ο φακός και είδα και έπαθα να βγάλω άκρη.
Λογικά από Eglobal κλπ. αγοράζουν και αυτοί για αυτό δεν έχει και άμεση διαθεσιμότητα όπως είπες και εσύ. Θεωρώ καλύτερα να πάς στο Eglobal κατευθείαν.

Δε διαφωνώ. Κι εγώ μαζί σου είμαι, από grey θα αγόραζα.

Απλά έθεσα, με αφορμή το ποστ σου, και αυτό το σενάριο. Μερικοί μπορεί να νοιώθουν μια έξτρα ασφάλεια με το ότι έστω έχουν κάποιο φυσικό πρόσωπο να αποταθούν. Χωρίς να είναι η προσωπική μου οπτική αυτή. ;)

Δε διαφωνώ. Κι εγώ μαζί σου είμαι, από grey θα αγόραζα.

Απλά έθεσα, με αφορμή το ποστ σου, και αυτό το σενάριο. Μερικοί μπορεί να νοιώθουν μια έξτρα ασφάλεια με το ότι έστω έχουν κάποιο φυσικό πρόσωπο να αποταθούν. Χωρίς να είναι η προσωπική μου οπτική αυτή. ;)

Καλά ναι δεν διαφωνώ νιώθεις πιο άνετα αν πάρεις από κάπου από Ελλάδα έστω και με αυτό τον τρόπο.

Τους συγκεκριμένους δεν τους γνωρίζω, αλλά να έχετε υπόψη σας ότι μερικοί ιντερνετικοί ελληναράδες αλλάζουν Α. Φ. Μ. κάθε τρεις και λίγο κρατώντας την ίδια επωνυμία, για προφανείς λόγους...

Αυτοί είναι καιρό στο κουρμπέτι με την ίδια ονομασία πάντως. Καθαρά ενημερωτικά το γράφω, όπως καλά κάνεις κι εσύ και δίνεις το heads-up.

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

H κινεζική Xiaomi Yi με δύο φακούς στα 310 ευρώ τελική τιμή με μεταφορικά από το ισπανικό Amazon.
Είναι η χαμηλότερη τιμή για το πακέτο από Ευρώπη.
https://www.amazon.es/YI-Intercambi...06-21&linkId=81f47fcf576db3d39a087db3eb86ffcd

Είναι κακή κάμερα, είναι discontinued από αρχές του 2018, δεν αξίζει ούτε στα 300κατι ευρώ imho

Ναι έχει πάρα πολλά θέματα που παρόλο που έβγαλε ένα σκασμό Update η YI δεν κατάφερε να την κάνει αξιοπρεπής, αποτυχημένο προϊόν με μέτριους φακούς χωρίς σταθεροποίηση και άθλια εστίαση. Παρόλαυτά για 300 ευρώ καινούρια από Amazon με τους 2 φακούς ίσως αξίζει μια ματιά.

Αν ένα προϊόν είναι άθλιο, όσο και να πουλιέται, άθλιο παραμένει.
Θα το πάρεις, και δεν θα εστιάζει (π.χ.) αλλά θα πεις "Ε, το πήρα σε τιμή ευκαιριας" ;

(Αυτά, φυσικά με την προϋπόθεση πως συμφωνούμε όλοι πως ΟΝΤΩΣ είναι άθλιο. )

Η μηχανή έχει θέματα, άλλα πολλά από αυτά μπορεί κάποιος να μην τον απασχολούν ιδιαίτερα. π.χ. η εστίασή της δεν είναι καλή άλλα πολύς κόσμος να μην τον ενοχλεί ιδιαίτερα αυτό. Ετσι και αλλιώς αυτή η μηχανή απευθύνεται κυρίως σε κατόχους κινητών που θέλουν κάτι καλύτερο από το κινητό τους, και πολλές από τις ελλείψεις ή θέματα της μηχανής μπορεί να μην τα παρατηρήσουν ή να μην τους ενδιαφέρουν. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα αποτυχημένο προϊόν που η YI το εγκατέλειψε αρχές του χρόνου και σταμάτησε εδώ και 1 χρόνο να βγάζει Updates. Σε κάποιους ανάλογα και με τις ανάγκες τους μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση με την τιμή που έχει το διπλό κιτ.

Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Κάπου είχα διαβάσει οτι οι φακοί δεν είναι για καθόλου πέταμα ειδικά ο 45/1.8. Επίσης ο κιτ είναι 12-40 που σημαίνει οτι είναι ένας φακός που ξεκινά από τα 24 mm και μπορεί να μπει και σε οποιαδήποτε άλλη m43 μηχανή. Η μηχανή επίσης έχει 20αρη αισθητήρα και 4Κ , μπορεί λοιπόν να είναι χωρίς σταθεροποίηση κλπ. και να μην έχει update κλπ. αλλά στα 300 (Που στην ουσία είναι η αξία των 2 φακών) σίγουρα δίνει πολύ καλύτερη ποιότητα από μια compact.

Καμιά σχέση η προσφορά της yi μ ετην πολύ ώριμη ως προιόν canon που συζητούσαμε με τον Παναγιώτη τον Τηνιακό.

Καμιά σχέση η προσφορά της yi μ ετην πολύ ώριμη ως προιόν canon που συζητούσαμε με τον Παναγιώτη τον Τηνιακό.

Εννοείται τη βουδιστική θεότητα Canon θα προτιμήσω αν και Χριστιανός.
Ελπίζω μόνο να έχει μέσα μπαταρία η 4000d.