Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Τραβαει καλο 4Κ βίντεο αυτη? :p
Unboxing καταστασεις κλπ...

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Με κάθε επιφύλαξη λόγο των γνωστών ευτράπελων με παλιότερες παρόμοιες προσφορές Γαλλικό Άμαζον Fuji X-E3 + XC15-45 στα 699.

Για να καταλάβεις για τι οργάνωση μιλάμε, η δεύτερη φώτο που έχει είναι από την X-T100!!! Ικανούς τους έχω να στείλουν λάθος μηχανή!!
Πάντως πέρα από την πλάκα αν ισχύει η τιμή στα 730 με μεταφορικά που βγαίνει είναι μια καλή πρόταση.

Για να καταλάβεις για τι οργάνωση μιλάμε, η δεύτερη φώτο που έχει είναι από την X-T100!!! Ικανούς τους έχω να στείλουν λάθος μηχανή!!
Πάντως πέρα από την πλάκα αν ισχύει η τιμή στα 730 με μεταφορικά που βγαίνει είναι μια καλή πρόταση.

Γιαυτό λέω με κάθε επιφύλαξη μιας και το έχουν κάνει παλιότερα με την ΧΕ3 και τον 15-45 που μας ακύρωσαν τις παραγγελίες. Εαν όμως την στείλουν τότε όντως είναι πολύ καλή τιμή για όποιον την έχει βάλει καιρό στο μάτι.

Sandisk Extreme Pro 256GB

Sandisk Extreme Pro SDXC 256GB

84 ευρώ αρχική

51rtXyagxUL._SL160_.jpg

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Χεχεχε... τρελοκομείο, να σκεφθεί κανείς ότι πριν το καλοκαίρι πήρα 2 32άρες Sandisk σε σούπερ προσφορά από εδώ στα 19 ...

edit: τυχαία, σήμερα παρέλαβα μια 64άρα από το συγκεκριμένο μαγαζί, επιβεβαιώνω ότι είναι original και πάει σφαίρα...

Στα περισσοτερα φωτογραφικά μαγαζιά του κέντρου, η Canon M50+15-45 στα 549 + cashback 50
Αύριο θα έχετε νέα μου ...

Last edited:
Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Τρεις ερωτήσεις έχω , το ΑΦΜ στο Amazon πρέπει να είναι επαγγελματικό ? γιατί τέτοιο έχω , και σε ποιο σημείο το περνάμε ?
και κάτι αλλο , μερικά προϊόντα μου λεει οτι δεν ειναι συμβατά με την διεύθυνση μου ( ελλαδα ) εκεί τι κάνω ? ευχαριστώ

Το περνάς στο προφίλ σου σε ένα ειδικό σημείο, αφού γίνει στην εφορία η καταχώρηση για ενδοκοινοτικές συναλλαγές όπως πολύ σωστά σου είπε ο Ηλιας, με λίγο ψάξιμο θα το βρεις και για να μην ψαχνεις : https://www.amazon.co.uk/gp/vatRegistration/manage?ref_=ya_d_l_manage_vat, δεν τελειώνεις εκεί , πρέπει να κανεις μηνιαία δήλωση ενδοκοινοτικών τον επόμενο μήνα και να τις προσθαφαιρέσεις στη δήλωση ΦΠΑ.

Οτι δεν παει Ελλάδα δεν μπορείς να κανεις κάτι για απευθείας εκτός αν το στείλεις μέσω τρίτης ταχυδρομικής εταιρίας που είσαι συμβεβλημένος με διεύθυνση εξωτερικου.

Πριν απ όλα πρέπει να ζητήσεις από το λογιστή σου να ενεργοποιήσει στο taxis τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές.
Μετά θα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις τιμές χωρίς ΦΠΑ.

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Χεχεχε... τρελοκομείο, να σκεφθεί κανείς ότι πριν το καλοκαίρι πήρα 2 32άρες Sandisk σε σούπερ προσφορά από εδώ στα 19 ...

edit: τυχαία, σήμερα παρέλαβα μια 64άρα από το συγκεκριμένο μαγαζί, επιβεβαιώνω ότι είναι original και πάει σφαίρα...

Ποσες μερες εκνανε να ερθει Δημητρη? Περιμενω και τη δικη μου, αλλα στο tracking, ολο κατι κινεζικα γραφει... με αραμπα διασχιζει ολη την Κινα ? :afro:

8 Οκτωβρίου παραγγελία, άρα ενάμισι μήνα... :turtle:

Εγώ που πήρα μια 128GB στα 19.99 (παραγγελία 18/10/2018) από το DRESSLILY.COM μου ήρθε σήμερα.
Στο ενδιάμεσο είχα επικοινωνία με το site για την καθυστέρηση και μου είπαν ότι είχαν έλλειψη λόγω μεγάλης ζήτησης και μπορούσα να ακυρώσω με πίστωση του ποσού.
.
Παρατηρήσεις:
Στο site γράφει ότι είναι Micro SDXC UHS-3
αλλά αυτή που ήρθε είναι Micro SDXC UHS-Ι , class (10) U3, 4K HD όπως φαίνεται στη φωτογραφία στο site.
.
Την τέσταρα με το FAKE FLASH TEST_v1.1.1 και βγήκε ΟΚ.
Σε ταχύτητα θα δείξει.
.
Στο φάκελλο γράφει ότι ήρθε από Lomeway E-Commerce Hong Kong με Total Price 9,12 (δεν πέρασε τελωνείο)
Στο tracking έδειχνε σαν χώρα προορισμού άλλοτε την Ελλάδα και άλλοτε το Βέλγιο
.
Αυτά τα λίγα :flipout:

Εγώ ακόμα την περιμένω από 23/10.

Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Πριν απ όλα πρέπει να ζητήσεις από το λογιστή σου να ενεργοποιήσει στο taxis τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές.
Μετά θα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις τιμές χωρίς ΦΠΑ.

Το περνάς στο προφίλ σου σε ένα ειδικό σημείο, αφού γίνει στην εφορία η καταχώρηση για ενδοκοινοτικές συναλλαγές όπως πολύ σωστά σου είπε ο Ηλιας, με λίγο ψάξιμο θα το βρεις και για να μην ψαχνεις : https://www.amazon.co.uk/gp/vatRegistration/manage?ref_=ya_d_l_manage_vat, δεν τελειώνεις εκεί , πρέπει να κανεις μηνιαία δήλωση ενδοκοινοτικών τον επόμενο μήνα και να τις προσθαφαιρέσεις στη δήλωση ΦΠΑ.

Οτι δεν παει Ελλάδα δεν μπορείς να κανεις κάτι για απευθείας εκτός αν το στείλεις μέσω τρίτης ταχυδρομικής εταιρίας που είσαι συμβεβλημένος με διεύθυνση εξωτερικου.

το εχω κανει καταχώρησή στη εφορια κανονικά απο καιρο , θα το κοιταξω και αυτο με την δηλωση αν τυχον και κανω , ποιες ειναι αυτες η τρίτες εταιρίες που αναλαμβάνουν να σου τα στειλουνε ?

Re: Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτ

mailboxde.com

Για να πάρεις κάτι με τιμολόγιο όμως πρέπει η διεύθυνση παραλαβής να είναι ίδια με την έδρα σου.
Με το που θα βάλεις γερμανική διεύθυνση mailboxde.com, θα δεις να μην αφαιρείται το ΦΠΑ.

.
Παρατηρήσεις:
Στο site γράφει ότι είναι Micro SDXC UHS-3
αλλά αυτή που ήρθε είναι Micro SDXC UHS-Ι , class (10) U3, 4K HD όπως φαίνεται στη φωτογραφία στο site.
.
Στο φάκελλο γράφει ότι ήρθε από Lomeway E-Commerce Hong Kong με Total Price 9,12 (δεν πέρασε τελωνείο)
:

Τα ίδια και εδώ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Τυπογραφικό λάθος εκ παραδρομής είναι το UHS3. Αν ήταν UHS-III θα ήταν πανάκριβη η κάρτα.
Εννοούν UHS-I U3.

15% έκπτωση στο ebay

15% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα στο ebay, με μέγιστη έκπτωση 88 .
Κωδικός PICKFAST
Ισχύει για σήμερα μέχρι τις 3 το πρωί.
Προϋπόθεση η registered address να είναι US και η αγορά να γίνει μέσω του eBay mobile app.
Η shipping address προφανώς η δική μας.
Η επιλογή του προϊόντος μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε ευρωπαϊκό eBay.

Πως / που μπορω να βρω, ψαξω / εντοπισω κανα καλο deal για sony 6300 ??