Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Αφού το θεωρείς υπέρβαση, μπορείς να βρεις και μεταχειρισμένο.
25/2 Batis βρίσκεις εύκολα.
Μέχρι και 610 ευρώ έχει πωληθεί Batis 25/2 μόλις χτες στο ebay.

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Καλησπέρα,

Λοιπόν το πήρα και το περιεργάστηκα όσο πρόλαβα. Ο φίλος kiriak δικαιώνεται! Τελικά το χθεσινοβραδινό συμπέρασμα που έβγαλα από τον διάλογό μας, δηλαδή ότι το λογισμικό του θα είναι το κρίσιμο κριτήριο ισχύει.

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΠΑ. Μείνετε μακριά. Η λογική και η αρχιτεκτονική του είναι τελείως κλειστού τύπου και φαίνεται από τη στιγμή που ανοίγεις τη συσκευή. Δεν χρειάστηκε καν να δοκιμάσω πολλά πράγματα. Απογοητεύτηκα τόσο από το πόσο περιορισμένες είναι οι δυνατότητες που έχεις επάνω στα GB που σου δίνονται, που το έκλεισα και το επιστρέφω άμεσα.

Ουσιαστικά ό,τι ακριβώς αναφέρεται σε αυτό το review ισχύει 100%, οπότε αν το σκέφτεστε να το πάρετε διαβάστε το πολύ προσεκτικά:
https://petapixel.com/2015/12/01/review-canons-cs100-connect-station-is-overpriced-and-unnecessary/

+ δείτε κριτικές εδώ:
https://www.amazon.com/Canon-9899B002-Connect-Station-CS100/dp/B00RNCF8PU#customerReviews

Εν συντομία, ακόμα και για να εκτυπώσετε φωτογραφίες (δεν το δοκίμασα καν) καλό είναι να έχετε εκτυπωτή Canon και όχι άλλη μάρκα. Ή το να βάλετε φωτογραφίες σε ένα στικάκι και να το κουμπώσετε στη θύρα USB της συσκευής για να πάρει από εκεί το backup, ΔΕΝ είναι εφικτό...:smash:

Αυτά τα 2 νομίζω τα λένε όλα για τη "λογική" του.
Οπότε τι να τα κάνεις τα HDMI, τα USB, τα τηλεκοντρόλ κλπ. όπως νόμιζα; Παταγώδης αποτυχία.
Λοιπόν έφαγα μια φλασιά ότι ξέχασα να γράψω ποιο ήταν το κερασάκι στην τούρτα που με έκανε να το πακετάρω!

Το μηχάνημα δεν ησυχάζει ποτέ! Αν πεις ότι το βάζεις στο σαλόνι, κάνει μονίμως έναν εκνευριστικό θόρυβο, σαν λάπτοπ σε υπερθέρμανση, ακόμα και όταν το κλείσεις από το χειριστήριο και μπει σε standby mode!!! Δεν το πίστευα! Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Εκνευριστικότατο. Σταματάει μόνο αν πιέσεις το power off κουμπί επάνω στη συσκευή για πλήρες κλείσιμο. Που σημαίνει ότι αν δε θες θόρυβο, κάθε φορά πρέπει να το ανοίγεις χειροκίνητα και να περιμένεις κάποιο χρόνο να εκκινήσει. Bye bye χρηστικότητα...:bigcry:

Μα τί σκεφτόντουσαν όταν το έφτιαχναν;;;

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Αφού το θεωρείς υπέρβαση, μπορείς να βρεις και μεταχειρισμένο.
25/2 Batis βρίσκεις εύκολα.
Μέχρι και 610 ευρώ έχει πωληθεί Batis 25/2 μόλις χτες στο ebay.

Ευχαριστώ.

Με την έλευση του τρομερού Sony 24/1.4 πολλοί ξεφορτώνονται τον Batis 25/2.

Στη θέση σου θα έψαχνα κάποια ευκαιρία σε μεταχειρισμένο.

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Απο που να παρω μια μνημουλα U3 128GB να βαλω στην A6500 γιατι εχω 64 U1
Δεν με αποσχολει αν ειναι μικρη η μεγαλη εχω ανταπτορακι.

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Πήρα 2 64άρες από αυτόν, τεσταρισμένες για χωρητικότητα - ταχύτητα. Δεν ξέρω αν είναι ο φτηνότερος, έκαναν περίπου 1 μήνα να έρθουν, βάλε και τις γιορτές μπορεί να αργήσουν λίγο...

Πήρα 2 64άρες από αυτόν, τεσταρισμένες για χωρητικότητα - ταχύτητα. Δεν ξέρω αν είναι ο φτηνότερος, έκαναν περίπου 1 μήνα να έρθουν, βάλε και τις γιορτές μπορεί να αργήσουν λίγο...

Δεν με πειραζει που θα αργησει.

Link?

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

καλημέρα. η προσφορά στο πλαίσιο μου φαίνεται πολύ καλή:
nikon d3500 διπλό κιτ (af-p 18-55 & 70-300vr) στα 449 ευρώ με τρίποδο, τσάντα κτλ
αν ισχύει και το cashback των 100 ευρώ είναι ουσιαστικά δώρο ο 70-300

edit: μάλλον είναι μέσα στην τιμή το cashback
από το site της nikon "[FONT=&quot]Η αφαίρεση της αξίας του [/FONT][FONT=&quot]“CASHBACK”[/FONT][FONT=&quot] γίνεται άμεσα από το σημείο πώλησης"[/FONT]

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Είναι πολύ καλή η προσφορά. Ο 18-55 καλύτερος από τους προηγούμενους.

Sony α7 ΙΙΙ + 28-70

Sony α7 ΙΙΙ + 28-70

1907 λίρες αρχική

FeAyCg.jpg

Έφτασε η στιγμή η Χ-Τ2 να πέσει κάτω από τα 800 ευρώ για την ακρίβεια 786.93 από το eglobal με το κουπόνι XMAS2
https://www.eglobalcentral.eu/fujifilm-x-t2-body-only-digital-mirrorless-camera-black-en.html
Και η Χ-Τ3 στα 1,221.07 !
https://www.eglobalcentral.eu/fujifilm-x-t3-digital-cameras-body-only-black.html
Το κουπόνι XMAS2 για έκπτωση -2% ισχύει για όλο το site και δίνει και 3% για επόμενη παραγγελία.

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Πολύ καλές τιμές πράγματι Παναγιώτη, λόγω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με την X-T1 κοιτάζω την X-T2 για αναβάθμιση, άλλα θέλω να πέσει και άλλο η τιμή γύρω στα 700-750 για να την χτυπήσω, δεν θα αργήσει πιστεύω μέχρι το Πάσχα θα έχει φτάσει τα 700 ευρώ.
Και η X-T3 έχει πολύ καλή τιμή άλλα δυστυχώς δεν είμαστε για τέτοιες επενδύσεις!!!

Υ.Γ. Εχω περισσευούμενο και ένα κουπονάκι 20 ευρώ για το Eglobal και κάπως πρέπει να το χρησιμοποιήσω..χαχα

Έφτασε η στιγμή η Χ-Τ2 να πέσει κάτω από τα 800 ευρώ για την ακρίβεια 786.93 από το eglobal με το κουπόνι XMAS2
https://www.eglobalcentral.eu/fujifilm-x-t2-body-only-digital-mirrorless-camera-black-en.html
Και η Χ-Τ3 στα 1,221.07 !
https://www.eglobalcentral.eu/fujifilm-x-t3-digital-cameras-body-only-black.html
Το κουπόνι XMAS2 για έκπτωση -2% ισχύει για όλο το site και δίνει και 3% για επόμενη παραγγελία.

Καλημερα και χρονια πολλα!! Σκεφτομαι να αγορασω την Α6300 και ηθελα να ρωτησω αν ισχυουν εγγυησεις της εταιρειας απο το συγκεκριμενο shop.
Βλεπω οτι το κιτ με τον φακο εχει περιπου 100 ευρω χαμηλοτερα απο τα ελληνικα καταστηματα.
Να το προχωρησω η οχι ;;;
Τι προτεινετε;;

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.
Αν διαβάσεις λίγο το νήμα, θα δεις πως δίνουν τη δική τους εγγυηση.

η εηηυηση ειναι μονο απο το μαγαζι...οχι απο Ελληνικη αντιπροσωπεια.

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.

Για 100 ευρώ θα χάσεις την κανονική εγγύηση; καλή τύχη