Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Την ίδια άποψη έχω και εγώ, συν το γεγονός ότι αν πας στο κατάστημα με μετρητά πολύ πιθανό να σου κόψουν ακόμα κάτι και η διαφορά να είναι κάτω από 100 ευρώ. Τα grey market αξίζουν αν πραγματικά έχεις μεγάλη διαφορά στην τιμή κατά την γνώμη μου.

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Τελικά μάλλον βρήκα σε καλή κατάσταση μεταχειρισμένη με ελληνική εγγύηση , όποτε απορρίπτεται η λύση που ρώτησα πριν.
Πως βλέπουμε πόσα κλικ έχει η κάμερα;;;
Υπεει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω στην φόρα της μεταχειρισμένης;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπω

Ευχαριστω!!!!

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Για σήμερα μέχρι τις 22:00 με το κουπόνι POWPOW15 έκπτωση 15% στο ebay.co.uk

Το δοκίμασα σε μία x-t3 και δεν το δέχτηκε..

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Το πιθανότερο είναι ότι ισχύει μόνο για αγγλικές διευθύνσεις...

edit: ...Coupon Terms and Conditions

1. This offer is open to users registered on eBay.co.uk and eBay.ie with a UK or Ireland address, who must be UK or Ireland residents of 18 years of age or older. The shipping address must also be a UK or Ireland address...

Ίσως παίζει να δουλέψει με κάποια υπηρεσία forwarding...

Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Δεν τη χρειαζόμουν αλλά σε τέτοια τιμή κλέβεις εκκλησία G9+12-60 (τον σκοτεινό) στις 1050λιρες μείον το cashback 250λιρων από την Panasonic το οποίο περνεις εκ των υστέρων μετά από κανενα μήνα και βάλε. Η προσφορά δεν νομίζω να κάτσει πολύ οπότε βιαστείτε

https://www.amazon.co.uk/PANASONIC-...=2025&creative=165953&creativeASIN=B0779B5V49

Αχχ... ζημιά μας κάνεις! Στο βίντεο υπερέχει πολύ από gx9?

Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Ρωτάς λάθος άνθρωπο σε αυτό, όπως ξερεις το σώμα είναι ένα από τα καλύτερα που έχει βγάλει η Panasonic σε λειτουργίες, αντοχή εργονομία, για εμένα πέφτει λίγο μεγάλο για τα γούστα μου αλλά αν βγάλω το casback, τον φακό και το ΦΠΑ η τιμή είναι τέτοια που και να κάτσω να το κοιτάω δεν με πειραζει. Κάποιος τυχερός θα την αποκτησει σύντομα σε μια καλή τιμή αν δν μου κάτσει καλά ή θα ανάγκαστώ να αποχωριστω την PEN F με βαριά καρδιά. Είχα βαλει το camelcamel να δώσει alert μιας και είχε ξαναβγεί για λίγο πριν 3-4 ημέρες , δυστυχώς δεν πρόλαβα να το γράψω.

Re: Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτ

Ρωτάς λάθος άνθρωπο σε αυτό, όπως ξερεις το σώμα είναι ένα από τα καλύτερα που έχει βγάλει η Panasonic σε λειτουργίες, αντοχή εργονομία, για εμένα πέφτει λίγο μεγάλο για τα γούστα μου αλλά αν βγάλω το casback, τον φακό και το ΦΠΑ η τιμή είναι τέτοια που και να κάτσω να το κοιτάω δεν με πειραζει. Κάποιος τυχερός θα την αποκτησει σύντομα σε μια καλή τιμή αν δν μου κάτσει καλά ή θα ανάγκαστώ να αποχωριστω την PEN F με βαριά καρδιά. Είχα βαλει το camelcamel να δώσει alert μιας και είχε ξαναβγεί για λίγο πριν 3-4 ημέρες , δυστυχώς δεν πρόλαβα να το γράψω.

Κωστα με βαζεις σε πειρασμο... αλλα κρατίεμαι να δω τι νεα θα εχουμε απο olympus μερια μεσα στο 19!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε

Κωστα με βαζεις σε πειρασμο... αλλα κρατίεμαι να δω τι νεα θα εχουμε απο olympus μερια μεσα στο 19!

Δεν ήταν αυτός ο σκοπός, η G9 είναι μηχανή εφάμιλλη της ΕΜ1.2 και σε μερικά χαρακτηριστικά μάλιστα και καλύτερη (μέγεθος EVF κλπ.), είναι μεγάλο σώμα με οθόνη LCD πάνω αλλά DSLR για όσους θέλουν τοπ εργονομία,top IBiS, εξαιρετικο βίντεο, hires και 4K photo, στην πράξη είναι ένα πλήρες υβριδικο σώμα νέας γενιάς. Η OLYMPUS θα βγάλει σύντομα ένα μοντέλο που θα κάνει παπάδες (ΕΜ1Χ) κοντά στα 2500 και τα υπόλοιπα σωματα θα αργήσουν θα βγουν τέλος του 2019. Νομίζω μέχρι τοτε η ΕΜ1 σου είναι μια χαρά να την εξαντλήσεις και να ψαχτείς να δεις για αναβάθμιση του χρόνου τέτοια εποχή. Εγώ την περνω περισσότερο για να την τεσταρω σε σχέση με την ΕΜ 1.2 (αν βρω τον χρόνο) και να της κολλήσω κυρίως τον Lumix 100-300 ΙΙ για συνδιαστική σταθεροποίηση στο τελέ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβ

Δεν ήταν αυτός ο σκοπός, η G9 είναι μηχανή εφάμιλλη της ΕΜ1.2 και σε μερικά χαρακτηριστικά μάλιστα και καλύτερη (μέγεθος EVF κλπ.), είναι μεγάλο σώμα με οθόνη LCD πάνω αλλά DSLR για όσους θέλουν τοπ εργονομία,top IBiS, εξαιρετικο βίντεο, hires και 4K photo, στην πράξη είναι ένα πλήρες υβριδικο σώμα νέας γενιάς. Η OLYMPUS θα βγάλει σύντομα ένα μοντέλο που θα κάνει παπάδες (ΕΜ1Χ) κοντά στα 2500 και τα υπόλοιπα σωματα θα αργήσουν θα βγουν τέλος του 2019. Νομίζω μέχρι τοτε η ΕΜ1 σου είναι μια χαρά να την εξαντλήσεις και να ψαχτείς να δεις για αναβάθμιση του χρόνου τέτοια εποχή.

ναι και εγω ετσι το σκεφτομαι! την EM1 πρακτικά τώρα την εμαθα και με εχει καλύψει 150% φωτογραφικα. Αν ηταν να παρω τώρα σωμα ομως, η προσφορά απο το amazon ειναι καταπληκτική. Καλοριζικη προκαταβολικα παντως! ωραιο deal...περιμενουμε εντυπωσεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμ

Κοίτα την είδα σε ένα μαγαζί πριν 2 μήνες και δεν μου έκατσε καλά, μου φάνηκε μεγάλη και το EVF της παρότι τεράστιο (οτι πιο μεγάλο έχω δει) είχε lag σε εσωτερικό χώρο, δεν ξέρω αν αυτό το έλυσαν ή έτυχε στο κομμάτι, ή πρέπει να το μικρύνει κανεις για να αυξήσει ταχύτητα. Αν δεν μου κάτσει καλά θα την δώσω σε χρόνο dt , κυρίως την πήρα σε πείσμα γιατί η προσπάθεια μου με την υπέρυθρη ΕΜ10 ΙΙ έπεσε στο κενο (μου έβγαλε τεχνικά θέματα) και την επιστρέφω και έτσι θα έχω λίγο χρόνο για πειράματα. Επίσης με το τεράστιο EVF θα έχω πολύ καλή εστίαση και με τους χειροκίνητους φακούς που έχω. Με βλέπω όμως συντομα για καμία καλή ανταλλαγή με φθηνότερο παλιό στεγανό σώμα ΕΜ5 ΙΙ ή ΕΜ1 για να προσπαθήσω να την κάνω ο ίδιος μετατροπή σε υπέρυθρη.

Μεγειά, πολύ καλή αγορά - όποιος πρόλαβε - πρόλαβε βέβαια, επανήλθε στις 1500+ λίρες...

Πρωτη φορα κατω απο πραγματικη πρωτη τιμη των 2100.

2299 ειναι η τιμη...κανω λαθος ?

είχε βγάλει κάτι προσφορές με ξωτικά που έριχναν με μαγικό τρόπο την τιμή από 2.299 σε 2.085 (και 36 άτοκες φυσικά)

Screenshot_20181229-214024_Chrome_zps5pamgmdb.jpg