Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! -Διαβάστε οπωσδήποτε το

με ψήνει πολύ ο 100-400. βέβαια έναν tamron 150-600 που είχα πάρει παλιότερα, δεν τον έβγαλα ποτέ από το σπίτι

Για την G9 θα είναι κουτί, πάρτον και όταν τον βαρεθείς πάρε τηλ. :ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! -Διαβάστε οπωσδήποτε

Για την G9 θα είναι κουτί, πάρτον και όταν τον βαρεθείς πάρε τηλ. :ADFADF1:

μάλλον θα περιμένω για κανα μεταχειρισμένο 100-300 ιι από Warehouse deals

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! -Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο post

Μέχρι αύριο στο eglobal:

Olympus 40-150/2.8 pro
685 ευρώ

Panasonic 100-400/4-6.3
900 ευρώ

Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση. Απορώ πώς εμφανίστηκε αυτός ο φακός καθώς το eglobal δεν πουλά πλέον Olympus. Επίσης δεν ανέφερε τίποτε στο newsletter που έρχεται κάθε μέρα. Αραγε έχει κι άλλα Olympus;

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! -Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο post

Πάντα πουλούσε Olympus. Απλά δεν εμφανίζονται κανονικά στο site.

Στο google πρέπει να κάνεις αναζήτηση:
Olympus eglobalcentral.eu

Και με λίγο ψάξιμο θα βρεις την τρέχουσα σελίδα με όλα τα Olympus:
https://www.eglobalcentral.eu/camer...ems_per_page=96&sort_by=price&sort_order=desc
Είναι σε ισχύ η σελίδα και μπορούν να γίνουν παραγγελίες μέσω αυτής.
Αν αλλάξει η σελίδα, θα πρέπει να αναζητήσεις την τρέχουσα σελίδα πάλι μέσω google.

Υπόθεσή μου είναι ότι οι πωλήσεις σε Olympus είναι τόσο χαμηλές, που ούτε καν τους νοιάζει.
Στα τέλη του 2017 ξεπουλούσαν όσο-όσο τα Olympus να φύγουν.
Π.χ. 40-150/2.8 στα 600 ευρώ
Αλλά και η αποψινή τιμή των 685 ευρώ είναι πολύ καλή.

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Γνωρίζει κάποιος αυτό το κατάστημα;

Έχει την x-t3 1330 με το φπα, από τις χαμηλότερες τιμές που την έχω βρει.

Πολλά ορθογραφικά βλέπω στο site τους, βρωμάει λίγο το πράγμα...

Πάντα πουλούσε Olympus. Απλά δεν εμφανίζονται κανονικά στο site.

Στο google πρέπει να κάνεις αναζήτηση:
Olympus eglobalcentral.eu

Και με λίγο ψάξιμο θα βρεις την τρέχουσα σελίδα με όλα τα Olympus:
https://www.eglobalcentral.eu/camer...ems_per_page=96&sort_by=price&sort_order=desc
Είναι σε ισχύ η σελίδα και μπορούν να γίνουν παραγγελίες μέσω αυτής.
Αν αλλάξει η σελίδα, θα πρέπει να αναζητήσεις την τρέχουσα σελίδα πάλι μέσω google.

Υπόθεσή μου είναι ότι οι πωλήσεις σε Olympus είναι τόσο χαμηλές, που ούτε καν τους νοιάζει.
Στα τέλη του 2017 ξεπουλούσαν όσο-όσο τα Olympus να φύγουν.
Π.χ. 40-150/2.8 στα 600 ευρώ
Αλλά και η αποψινή τιμή των 685 ευρώ είναι πολύ καλή.

ευχαριστώ. Τον φακό ήδη τον πήρα.

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

ευχαριστώ. Τον φακό ήδη τον πήρα.

Καλή κίνηση! Δεν έχω πετύχει καλύτερη τιμή εδώ κι ένα χρόνο.

Γνωρίζει κάποιος αυτό το κατάστημα;

Έχει την x-t3 1330 με το φπα, από τις χαμηλότερες τιμές που την έχω βρει.

Πολλά ορθογραφικά βλέπω στο site τους, βρωμάει λίγο το πράγμα...

Παραεισαγωγής είναι.
Βέβαια το 4 in stock είναι ψευδές. Σε όλες τις μηχανές το ίδιο λέει.
Παραγγέλνεις, δίνεις προκαταβολή και στο φέρνει από κάποιον άγνωστο grey χοντρέμπορα:
https://avclub.gr/forum/showthread....τήματα?p=1058211479&viewfull=1#post1058211479

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Με την εγγύηση τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις;
Το site λέει ότι έχει 2 χρόνια, αλλά τους εμπιστεύεσαι;
Και από ποιους, από αυτούς ή από την αντιπροσωπεία;
Πολύ δελεαστική η τιμή ειδικά αν αφαιρέσεις το ΦΠΑ.
Θα τους πάρω αύριο ένα διερευνητικό τηλέφωνο και θα ενημερώσω.

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Από αυτούς είναι η εγγύηση.
Θα στείλουν το προϊόν στον grey χοντρέμπορα από όπου το προμηθεύτηκαν.
Ουσιαστικά αγοράζεις grey μέσω μεσάζοντα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! -Διαβάστε

μάλλον θα περιμένω για κανα μεταχειρισμένο 100-300 ιι από Warehouse deals

τον έχω πάρει και εγώ πολύ καλός είναι μέχρι 200-230mm απο εκεί και πάνω μονο για κοντινά θέματα, περιμένω να δω με την G9 με συνδιαστική σταθεροποίηση πως θα τα πάει.

τα 900ευρω του 100-400mm δεν ηταν και σουπερ προσφορα για όσους αφαιρουν ΦΠΑ, το αγγλικο Αμαζον τον ειχε βγαλει 2-3 φορές σε πολύ χαμηλή τιμή και με αφαίρεση ΦΠΑ βγαινει περίπου στην ίδια τιμή και έχεις και εγγυηση. Η τιμή όμως του 40-150 pro ήταν πολύ καλή, Βλάση έκανες καλή αγορά! :award:

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Ευχαριστώ πολύ, σκεφτόμουν να πάρω και το tc αλλά όπως βλέπω μπορεί να το βρει κάποιος εύκολα στα 150-200 ευρώ.

Για μένα ο τηλεφακός είναι για χρήση κυρίως με εστίαση στο άπειρο. Επομένως ένας φακός 300άρης που δεν έχει καλή απόδοση στο άπειρο, πολύ απλά δεν είναι λύση. Όμως ένας κανονικός 300άρης ή ένας 150 +το tc με διάφραγμα 5.6 είναι καλή περίπτωση.

off topic τις εποχές που φωτογράφιζα επαγγελματικά είχα πάντα μαζί μου στο αυτοκίνητο έναν 400 5.6 . Ξεκίνησα από SIGMA και στη συνέχεια έναν CANON EF που κυκλοφορεί ακόμη και τώρα. Μου χρειάστηκε ελάχιστες φορές. Την πρώτη ήμουν στον Πόντο και έπρεπε να φωτογραφίσω ένα κάστρο με τάφο βασιλέων Πόντου σε ένα βραχώδη απόκρυμνο λόφο. Με τον 400 απλώς δεν πήγα εκεί, τον τράβηξα από 2 χλμ. απόσταση αλλά ήμουν τυχερός που είχε αεράκι και η ατμόσφαιρα ήταν καθαρή. Αλλιώς έπρεπε να διασχίσω και ποτάμι χωρίς γέφυρα. Αν δεν είχα τη φωτογραφία θα έπρεπε να επιστρέψω μέρος της αμοιβής.
Δεύτερη φορά ήμουν τον Απρίλιο του 2009 στο Τσισινάου στη Μολδαβία και έγιναν ταραχές οι οποίες κατέληξαν στην πυρπόληση του κοινοβουλίου. Οι αρχές είχαν αποκλείσει τους φωτορεπόρτερς σε 1 χλμ. απόσταση άρα κανείς δεν είχει πλάνα. Εγώ από απόσταση 900 μέτρα από μπαλκόνι φίλου πήρα 12 καλές φωτογραφίες. Πληρώθηκα καλά.
Τρίτη φορά φωτογράφησα ασκηταριό στο Αιγαίο σε βραχονήσι, όπου δεν υπήρχε πρόβαση πάνω από καράβι ποστάλι. Αλλιώς θα έπρεπε να νοικιάσω σκάφος άρα τουλαχιστον 500 ευρώ.
Φυσικά έχω χιλιάδες φωτογραφίες από αθλήματα από μεγάλη απόσταση.

Άρα τουλάχιστον σε μένα ο τηλεφακός χρειάζεται για εστίαση στο άπειρο.

Τώρα έχει προτεραιότητα ένας 12-40 2.8 ή μια ΕΜ1 ΙΙ αν βρεθεί γύρω στα 850 μτχ.

Γιάννη ευχαριστούμε, πήρα κι εγώ (εκτός προγράμματος) έναν μαύρο 45/1.8 στα 175 να κάνει παρέα στον sigma 60/2.8 μέχρι να αποφασίσω αν θα κρατήσω και τους δυο ή ποιόν θα διώξω. Δελεάστηκα για τον 40-150/2.8 αλλά δεν μου πάει στο στυλ μου, τον έβαλα στο camera size και τρόμαξα!

p.s. αν δείτε καμιά (πολύ) καλή τιμή για τον panny 35-100/2.8 μιλάτε...

Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Δυστυχως απο δική μου εμπειρία ο 1.4Χ του κόβει εκτος 1 στοπ και αρκετη οξυτητα και θέλει 1 στοπ τουλάχιστον για να έρθει στα ίσα του ο 14-150/2.8 με το TC. Γιαυτο ποτέ δεν μπηκα σε πειρασμό να τον πάρω (παρότι τον έχω βρεί σε χαμηλές τιμές) έχοντας τον 50-200 SWD που με f=3.5 στο τελέ τον βάζει κάτω χωρίς πολ/στή διατηρώντας και την φωτεινότητα στο υπόλοιπο εύρος, ενω φορώντας του τον πολ/στη πάει στα 280mm. Αν ποτε πουληθεί ο 50-200 μου θα πάρω τον ελαφρυτερο Leica 50-200 παρότι δεν είναι σταθερού διαφράγματος μιας και θέλω ο φακός στα 200mm να δαγκώνει ανοιχτός.

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Καλοκούμπωτοι οι φακοι!

Βλάση εκανες πολύ καλή αγορά. Παρόλο που και εγώ τρόμαξα οταν τον κούμπωσα πανω, καθε ενδοιασμός χάθηκε οταν είδα τα πρώτα δείγματα.

https://flic.kr/p/2bgcnBr by sfortis, on Flickr

https://flic.kr/p/2cZUzh4

Last edited:

992 ευρώ καινούρια μαζί με μεταφορικά είναι καλά;

οπα? χμμ...για στειλε και εδω!

Ωραίες φωτό Σάκη!

Ωραίες φωτό Σάκη!

ευχαριστω! ηθελα να βαλω και πρόσφατες απο το λονδινο αλλα έπεσε το flickr! 👿👿