Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Sony Tough 64GB UHS-II

Η πιο ανθεκτική SD κάρτα της αγοράς

Sony Tough 64GB UHS-II

118 ευρώ + 7 ευρώ μεταφορικά = 125 ευρώ τελική τιμή

urBj93.jpg

ZbPeE9.jpg

Bγήκε σε προσφορά από το amazon.com.
Μαζί με τα μεταφορικά (6,80 ευρώ) και με προπληρωμένο εκτελωνισμό (12,70 ευρώ),
110 ευρώ τελική τιμή
Kαι φτηνότερα θα βγει αν επιλεγεί η πληρωμή σε δολάρια ($120), ώστε τη μετατροπή να την κάνει η τράπεζα.

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο Post!

Το θέμα είναι TZO ποιος χρειάζεται μια τέτοια κάρτα? Αν πάω στο Βόρειο Πόλο ταξίδι ή στον διαστημικό σταθμό ίσως είναι απαραίτητη!!!χαχα Δεν ξέρω μου φαίνεται υπερβολή.

εγώ δεν ξαναπαίρνω 64άρα. πήρα κάτι σόνυ γρήγορες, και μου γεμίζουν όλη την ώρα.. καλά που έχω 2 slots..

Έχω κάρτες χαλασμένες λόγω φθοράς, άλλη με σπασμένα αξονάκια, άλλη με το διακοπτάκι προστασίας χαλασμένο, άλλη χωρισμένη στα δύο.

Από δω και πέρα μόνο Tough θα αγοράζω. Περίμενα χρόνια να βγει κάτι τέτοιο.

Καλά τι κάνεις, ξύλο παίζεις με τις κάρτες μνήμης!!! Προσωπικά δεν μου έχει χαλάσει ποτέ καμία και δεν έχουν ούτε γρατζουνιά, χρησιμοποιώ εδώ και πάνω από 10 χρόνια (από το 2003) μόνο και αποκλειστικά sandisk, και όπως είπα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

@alzazira69 έτσι είναι, ειδικά αν τραβάς 4Κ βίντεο μια 64gb δεν κάνει για τίποτα, εδώ και σε φώτος αν τραβάς raw με το ζόρι παίρνει μια 64gb 800-900 φώτος και αν τραβάς και παράλληλα και Jpeg ζήτημα να φτάνεις τις 700.

Αυτων των προδιαγραφων οι καρτες οπως και οι extreme της Sandisk δεν νομιζω οτι προσφερονται μονο για "ξυλο" αλλα και για χρηση σε ακραιες συνθηκες.

Εγω καλο θεωρω οτι υπαρχουν σαν επιλογη για οποιον τις χρειαζεται. Αρκει να μπορει καποιος να αξιολογησει τις αναγκες του βεβαια.

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο Post!

X-T20 με 64gb, Raw ασυμπίεστο 955 φωτογραφίες, Raw μη απωλεστικό - συμπιεσμένο 1226 (δεν το προτείνω δεν το αναγνωρίζουν όλα τα προγράμματα) , raw + jpeg 1552, jpeg 4265.

Αυτων των προδιαγραφων οι καρτες οπως και οι extreme της Sandisk δεν νομιζω οτι προσφερονται μονο για "ξυλο" αλλα και για χρηση σε ακραιες συνθηκες.

Εγω καλο θεωρω οτι υπαρχουν σαν επιλογη για οποιον τις χρειαζεται. Αρκει να μπορει καποιος να αξιολογησει τις αναγκες του βεβαια.

Σωστά μίλησες!!!

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο Post!

X-T20 με 64gb, Raw ασυμπίεστο 955 φωτογραφίες , raw + jpeg 1552

Μήπως έχεις λάθος ?

Re: Fujifilm X-H1

νομίζω τώρα στα 1350 euros (η Fuji X-H1) είναι πολύ καλή τιμή προς απόδοση !πάντα από ελλαδα αγορά λέω.. μην με φάτε ! χαχα

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Fujifilm X-H1

To MySmartphone το αναφέρει μπροστα : "*προιόν παραεισαγωγής , η εγγύηση καλύπτετε απο το καταστημά μας"

μεχρι τωρα , ακομα και τα γνωστα παραεισαγωγης (κατερελος-adorama) ειχαν τιμες ενδιαμεσα με ξενα grey market και επισημα Eλληνικα...τωρα εχουν αρχισει και καποια εχουν παραπλησιες με τα ξενα grey market.
Ειδικα αν κοβουν τιμολογιο, γι αυτους που εχουν τη δυνατοτητα, ειναι πολυ ελκυρτικες οι τιμες τους!

ΥΓ... αν το παρον νημα ξεφευγει , ας τα βαλει ο διαχειριστης στο θεμα των προσρφορων.

νομιζω τωρα στα 1350 euros είναι πολύ καλη τιμη προς αποδοση !παντα από ελλαδα αγορα λεω.. μην με φατε ! χαχα
400 ευρώ πάνω από τα Grey του εξωτερικού.
Τώρα αν και από εδώ παίζουν πλάγιοι τρόποι με τιμολόγια κτλ αξίζει αλλά για 400 πάνω όχι.

Κόβουν! Εγώ από εκεί σκέφτομαι να την πάρω αλλά δεν έχω βρει κάποιον να μου πει εντυπώσεις.

Λέτε να κάνω εγώ το πειραματόζωο; :p

εγγυηση απο το μαγαζι...οπως αλλωστε και τα γνωστα adorama kai katerelos (απ οσο γνωριζω τουλαχιστον).

Ο Κατερελος πουλαει κανονικα απο τις αντιπροσωπειες απο οσο ξερω.

Το adorama ναι δινει την δικη του.

Re: Απάντηση: Fujifilm X-H1

Κόβουν! Εγώ από εκεί σκέφτομαι να την πάρω αλλά δεν έχω βρει κάποιον να μου πει εντυπώσεις.

Λέτε να κάνω εγώ το πειραματόζωο; :p

Δίνεις προκαταβολή τα μισά και περιμένεις.
Σε καμιά δεκαριά μέρες σε ειδοποιούν να πληρώσεις το υπόλοιπο και στη στέλνουν.