Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο Post!

Να 'σαι καλά tzo, ευχαριστώ.

X-H1 913.73 euro!!!!
https://www.eglobalcentral.eu/fujifilm-x-h1-digital-cameras-body-only-black.html
Coupon "FABFEB" το οποίο είναι μέχρι 20/2 για κάθε παραγγελία
Subtotal 941.99
Economy Express Shipping (CHANGE) 0.00
Order discount- 28.26
Total cost913.73

X-T2 κάτω από τα 800 ευρώ
https://www.eglobalcentral.eu/fujifilm-x-t2-body-only-digital-mirrorless-camera-black-en.html
  • Subtotal813.99​
  • Economy Express Shipping(CHANGE)0.00​
  • Order discount- 24.42

• Total cost[FONT=Tahoma !important]789.57 [FONT=Tahoma !important] [/FONT][/FONT]

Re: Fujifilm X-H1

παλια, ο κατερελος που ψωνιζα κι εγω, εφερνε απο γερμανια...τωρα ισως εχει αλλαξει.

Απο γερμανια ναι απο το difox.

Ομως αυτα δεν ειναι gray market. Aπλα το difox εχει καλυτερες τιμες λογω κολοσσιαιων παραγγελιων.

Μην με γαργαλάτε, πριν μια βδομάδα παρέλαβα τον 45/1,8 (αφού πριν ένα μήνα είχε έρθει ο lumix 7-14)...

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο Post!

Πάω να κάνω την συναλλαγή μέσω Paypal αλλά δυστυχώς δεν με αφήνει να το κάνω με την καρτα που έχω λεφτά και μου εμφανίζει μνμ να πραγματοποιηθεί η συναλλαγή με την άλλη κάρτα που έχω συνδεδεμένη στο paypal (στην οποια δεν εχω χρήματα). Έχει κανείς καμια ιδέα? Και οι 2 visa είναι

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο Post!

Πάω να κάνω την συναλλαγή μέσω Paypal αλλά δυστυχώς δεν με αφήνει να το κάνω με την καρτα που έχω λεφτά και μου εμφανίζει μνμ να πραγματοποιηθεί η συναλλαγή με την άλλη κάρτα που έχω συνδεδεμένη στο paypal (στην οποια δεν εχω χρήματα). Έχει κανείς καμια ιδέα? Και οι 2 visa είναι

Τελικά ήταν το ημερίσιο όριο που δεν μου επέτρπε την συναλλαγή. Παραγγελία έγινε. Sony A7 III στα 1499 και 15 μεταφορικά. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά (1η φορά αγορά απο grey).

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο Post!

Με το καλό!
Ποτέ δεν είχα πρόβλημα από grey μόνο ανυπομονησία γιατί πάντα έχουν κάποια καθυστέρηση.

Με το καλό!
Ποτέ δεν είχα πρόβλημα από grey μόνο ανυπομονησία γιατί πάντα έχουν κάποια καθυστέρηση.

Ευχαριστώ.Δεν την βιάαζομαι οπότε αναμονή..Τον tamron να τον πάρω με 730 απο e infinity ή απο Γιαννάτο με κανα 800 αρι και 5ετη εγγύηση ?

επειδή είναι πολύ πιθανό να μείνει μόνιμα κουμπωμένος πάνω στη μηχανή, προσωπικά θα τον έπαιρνα με την 5ετή εγγύηση... άσε που δεν είναι φτιαγμένος και σαν τανκ!

μεγειά η μηχανή, εξαιρετική επιλογή

Μηδαμινή η διαφορά φυσικά από Ελλάδα.

Ευχαριστώ πολύ guys. Όταν παραλάβω θα ενημερώσω ..

Ευχαριστώ πολύ guys. Όταν παραλάβω θα ενημερώσω ..

Καλορίζικη, την πήρες σε εξαιρετική τιμή.