Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - Διαβάστε το 1ο Post!

Παρέλαβα σε 10 εργάσιμες σε άψογη συσκευασία.

Θυμάμαι όταν αγόρασα την α9 από κει έτρεμε το φυλλοκάρδι μου:drool:
.... τώρα πάλι με τη νέα μου παραγγελιά

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - Διαβάστε το 1ο Post!

Μεγειά αλλά θύμισέ μας τι ακριβώς?

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο Post!

Παλαβή τιμή για τον m.zuiko 75/1,8 360 τελική με κουπόνι 3% TECH3 https://www.eglobalcentral.eu/digital-75mm-f1-8-lenses-black-b7ivy.html

...εννοείται ότι τον χτύπησα!

Στο μυαλό μου ήσουνα ...
Τον χτύπησα κι εγώ νωρίτερα. Ελπίζω να φτάσει πιο γρήγορα τουλάχιστον απο τους 2 προηγούμενους που πήρα.
Ο Olympus 17mm απο 9/1 παραλήφθηκε πριν καμια εβδομάδα και ο Olympus 12-40 pro απο 18/1 παραλήφθηκε σήμερα !

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - Διαβάστε το 1ο Post!

Ειδικά τζελ, pads κτλ θα πάρω για να την καθαρίσω όταν τη λερώσω εγώ.
Να μπω σε αυτή τη διαδικασία για μία μηχανή του κουτιού μου φαίνεται αδιανόητο.

Oταν το κανεις πρωτη φορα θα δεις οτι δεν ειναι τιποτα. Μια ιδεα ειναι :D

Παρηγγειλα κατιναπο amazon, απο συνηθεια νομιζα πως ειναιναπο ευρωπαικο προορισμο, δεν διακρινεται εμφανως η προελευση του πωλητη, οποτε επεσα σε κινεζο...
Αξια προιοντος περιπου 15 . Αξια εμφανισης προιοντος ανετα το κοστολογει καποιος 30-40 συμφωνα με ελληνικες τιμες.
Ποτε να το περιμενω αφιξη, το τελωνειο ειναι πιθανο?

Αν η αξία με έξοδα αποστολής είναι κάτω από 23 δεν πληρώνεις τίποτα.

Σχετικό είναι αυτό, τα τελωνεία ψάχνουν τις πραγματικές τιμές στο διαδίκτυο και δεν βασίζονται πια στις αναγραφόμενες.

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - Διαβάστε το 1ο Post!

Σχετικό είναι αυτό, τα τελωνεία ψάχνουν τις πραγματικές τιμές στο διαδίκτυο και δεν βασίζονται πια στις αναγραφόμενες.
Όχι, δεν είναι έτσι. Τους στέλνεις αποδεικτικό αγοράς και καθάρισες.

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο Post!

Nikon Z6 στο γαλλικό amazon 1770 -50 κουπόνι έκπτωσης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το

του Δημήτρη ναι είναι ο μαύρος από grey, στο site του Αμαζον που αναφερόμουν εγώ η προσφορά ήταν για τον ασημί , ο μαύρος είχε 300 παραπάνω.

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο Post!

τι γινεται ρε με αυτον τον φακο πολυ ξεπουλημα πεφτει ξαφνικα......αρα λογικη ηταν και η προσφορα του Αμαζον.

Να αδειαζουν αποθηκες γιατι θα ανακοινωσουν καναν καινουργιο ?

στο αμαζον δεν ήταν γύρω στα 200 ευρώ ακριβότερος?

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο Post!

Γενικώς πολύ ξεπούλημα σε Olympus... Επίσης μέχρι τα τέλη του '17 στην Γερμανία τα μεγάλα μαγαζιά ηλεκτρονικών είχανε σχεδόν την πλήρη γκάμα (όπως και τις "στάνταρ" CanoNikon, Fuji, Sony, Panasonic). Ξαφνικά το '18, Olympus ούτε δείγμα...

Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο Post!

στο αμαζον δεν ήταν γύρω στα 200 ευρώ ακριβότερος?

Σωστά γύρω στα 560ευρω αν θυμάμαι καλά. Και ο μαύρος πολύ πιο ακριβός. Αρα η προσφορά στο grey ηταν πολύ καλή τιμή ειδικά για τον μαύρο. Τον ασημί είχα παλιά (έτσι είχε πρωτοκυκλοφορήσει) και παιδεύτηκλα πολύ να βρώ την μαύρη κόπια που βγήκε μετά απο 2-3 χρόνια κυκλοφορίας του ασημί.

Η αλήθεια είναι ότι σε Grey market βρίσκεις πολλές φορές εξοπλισμό σε αστείες τιμές.
Ενα παράδειγμα η Olympus em10II, εξαιρετική μηχανή, μεταλλική, με ωραίο σκόπευτρο, ibis, καλή εργονομία, πανέμορφα jpeg, touch σπαστή οθόνη και εξαιρετικό SAF. Σε τιμή με το κουπόνι 3% που δίνει μέχρι σήμερα το eglobal βγαίνει μόλις 265 ευρώ!!! Πόσο πιο χαμηλά να στην δώσουν!!! Οτι πρέπει η μηχανή για κάποιον που ξεκινάει την φωτογραφία ή για Backup.

https://www.eglobalcentral.eu/e-m10-mark-ii-body-only-digital-mirrorless-camera-black-egf0t6kfn.html