Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Αν και ειναι crop vs ff θα το αλλάξω λίγο και θα σκεφτώ X-H1 vs a6300 a6400.? Με ενδιαφέρει και το βίντεο αλλά να πω την αλήθεια μετρημένες η ωρες για επεξεργασία οπότε όσο καλύτερα soc τόσο καλύτερα. Η d750 καλή επιλογή και πριν λίγο την βρήκα και Ελλάδα τόσο αλλά το βαρέθηκα λίγο αυτό το σουλούπι της nikon. Sorry γιαωτο εκτός θέματος

Χωρίς σκέψη X-H1, στην τιμή που δίνεται πλέον σε grey market είναι must, ούδε μια σχέση έχει με τις ''αναιμικές'' Α6300/Α6400. Σωματάρα μεταλλική και αδιάβροχη, τρομερή εργονομία, ibis, σκοπευτράρα, εξαιρετικά jpeg αρχεία, εντυπωσιακό και πάνω από όλα έτοιμο για χρήση βίντεο, joystick, touch οθόνη, βοηθητική οθόνη πάνω στο σώμα, 2 κάρτες μνήμης κλπ κλπ.....πραγματικά δεν βρίσκω να υστερεί κάπου ή να έχει κάποια έλλειψη.

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Ψάχνω από το πρωί να βρω κάτι να πουλήσω να πάρω την Χ-Η1....

Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

:flipout:

Δεν υπαρχετε ρε σεις :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Άμα έχεις καμμία lumix tz100 ή LX15 την αγοράζω για να σε διευκολύνω!!! :drool1:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού

Άμα έχεις καμμία lumix tz100 ή LX15 την αγοράζω για να σε διευκολύνω!!! :drool1:

Άμα τις είχα αυτές ξαναπαντρευόμουν.:BDGBGDB55:
Έχω μια χαλασμένη RX100III, μια Χ-Τ20 με σπασμένη οθόνη,ένα Nintendo Switch, ένα Aprilia Pegasus παροπλισμένο, 24 μπύρες Νήσος και 2 μεγάλα πετρόψαρα στην κατάψυξη,
αν κάτι σε ενδιαφέρει μου λες....:operator:

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Δυστυχώς δε με βολεύει τίποτα!:laugh:

Στα του θέματος...

Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f/4.5-5.6G VR
270 περίπου
στο Αγγλικό Amazon
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07B57C2PK/

Το έχουν ρίξει 50 λίρες. Βγαίνει λίγο φθηνότερα απ' ό,τι στο e-infin.

Re: Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Δι

Πολυ περιέργο. Συνήθως ρουφάνε το ρευστό όταν το προιον φθάνει στις αποθήκες τους, απο εκεί σε 1-2 ημέρες το πολύ προχωρά στην διαλογή και αποστολή.

έκανα την παραγγελία την περασμένη Τετάρτη (562 ). Με χρέωσαν μόνο το 1 της "γνωριμίας".

τώρα βλέπω τον φακό στα 1.500 https://www.amazon.it/CANON-70-300m...50252&s=gateway&sprefix=70-300,aps,240&sr=8-1

μάλλον να το ξεχάσω ή έχω ελπίδες;

edit: Non ancora speditoPrevisione di consegna: Per fornirti una previsione più accurata, abbiamo bisogno di più tempo. Una volta in possesso di una data di consegna prevista, ti invieremo una notifica via e-mail.

Δεν έχει σταλεί ακόμα
Πρόβλεψη παράδοσης: Για να έχετε πιο ακριβείς προβλέψεις, χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο. Μόλις έχουμε την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης, θα σας στείλουμε μια ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Αν στον στείλουν μην ξεχάσεις να παίξεις και ένα Λόττο! :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Δι

έκανα την παραγγελία την περασμένη Τετάρτη (562 ). Με χρέωσαν μόνο το 1 της "γνωριμίας".

τώρα βλέπω τον φακό στα 1.500 https://www.amazon.it/CANON-70-300m...50252&s=gateway&sprefix=70-300,aps,240&sr=8-1

μάλλον να το ξεχάσω ή έχω ελπίδες;

edit: Non ancora speditoPrevisione di consegna: Per fornirti una previsione più accurata, abbiamo bisogno di più tempo. Una volta in possesso di una data di consegna prevista, ti invieremo una notifica via e-mail.

Δεν έχει σταλεί ακόμα
Πρόβλεψη παράδοσης: Για να έχετε πιο ακριβείς προβλέψεις, χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο. Μόλις έχουμε την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης, θα σας στείλουμε μια ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Θεωρώ ότι έχεις ελπίδες, επειδή:
1) Το listing ήταν του ίδιου του Amazon.
2) Η τιμή ήταν εβδομάδες έτσι και δεν ήταν στιγμιαία τιμολόγηση (να πεις ότι ήταν φευγαλέο λάθος).
3) Δεν είναι κάποιο σπάνιο μοντέλο να πεις ότι δε θα στοκάρουν ξανά (λογικά).

Απλά ίσως σε τρενάρουν κάποιο διάστημα χρονικά. Θεωρώ πως θα πρέπει να τους ενοχλήσεις κι εσύ μερικές φορές με e-mail στο επόμενο διάστημα.

εγώ το θεωρώ απίθανο να παραλάβουμε:
α) επειδή το amazon είχε και άλλο listing του ίδιου φακού με τη σωστή τιμή (ASIN: B0040Y83X8)
β) επειδή πρέπει να έχουν πέσει χιλιάδες παραγγελίες και
γ) επειδή το amazon κάνει ότι γουστάρει στην τελική

Στην τελική πάντως, αν δεν παραδώσουν, αιτηθείτε ένα γενναίο εκπτωτικό κουπόνι.

Δεν έχει τέτοια στο amazon

Μιλάς από προσωπική πείρα; Γιατί εγώ ναι.

Μιλάς από προσωπική πείρα; Γιατί εγώ ναι.

Ναι, όσες φορές έχω γκρινιάξει για τέτοια περίπτωση (ακύρωση λόγω λάθους τιμής) ποτέ μα ποτέ δεν έχω πάρει εκπτωτικό κουπόνι. Για άλλες περιπτώσεις ναι. Πχ. κάποιες φορές μου έχει τύχει να έρθει καινούριος φακός με σκόνη μέσα, ή μηχανή με στραπατσαρισμένο κουτί κτλ.) Εσένα σου έχουν δώσει εκπτωτικό κουπόνι για ακύρωση λόγω λάθους τιμής?

Ναι, όσες φορές έχω γκρινιάξει για τέτοια περίπτωση (ακύρωση λόγω λάθους τιμής) ποτέ μα ποτέ δεν έχω πάρει εκπτωτικό κουπόνι. Για άλλες περιπτώσεις ναι. Πχ. κάποιες φορές μου έχει τύχει να έρθει καινούριος φακός με σκόνη μέσα, ή μηχανή με στραπατσαρισμένο κουτί κτλ.) Εσένα σου έχουν δώσει εκπτωτικό κουπόνι για ακύρωση λόγω λάθους τιμής?

Εγω ετυχε να παραγγειλω ενα προιον το οποιο απετυχα να πληρωσω (εβαλα λαθος καρτα)

Παω να ξαναβαλω παραγγελια και το προιον ειχε αυξηθει 12 λιρες !!!

Στελνω στο chat μυνημα και επιτοπου μου εδωσαν 50 λιρες !! κουπονι.(σε μιση ωρα ολα αυτα )

Ενταξει με σκλαβωσανε δεν μπορω να πω....

σχετικό-άσχετο, το amazon μου φαίνεται πως έχει πάρει την κάτω βόλτα από πλευράς customer service

a) "χάθηκε" δέμα επιστροφής και χρειάστηκαν 3 εβδομάδες και (πάρα) πολλές συνομιλίες μέσω chat, mails κλπ μέχρι που μια άκυρη ημέρα μου έκαναν refund το ποσό χωρίς καμία περαιτέρω επικοινωνία από την πλευρά τους και χωρίς να μάθω τελικά τι έγινε - φαντάζομαι το βρήκαν κάποια στιγμή. Στο μεταξύ είχα αρχίσει να απελπίζομαι και μέχρι εκείνη τη στιγμή έχασα πολλές ώρες στο ταχυδρομείο, στα τηλέφωνα κλπ

b) τα λάθη στις τιμές και οι ακυρώσεις παραγγελιών είναι αρκετά συχνότερη απ'οτι στο παρελθόν

c) η ποιότητα των προϊόντων warehouse deals έχει σημειώσει κατακόρυφη πτώση - αγοράζω σταθερά από εκεί εδώ και πολλά χρόνια, τον τελευταίο 1 χρόνο λαμβάνω σχεδόν αποκλειστικά προϊόντα ελαττωματικά/σπασμένα/προβληματικά, σε σημείο που πλέον έπαψα να ασχολούμαι

Ναι κάμποσες φορές.