Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Μάλλον με έχουν βάλει στη μαύρη λίστα εμένα

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Πχ. κάποιες φορές μου έχει τύχει να έρθει καινούριος φακός με σκόνη μέσα, ή μηχανή με στραπατσαρισμένο κουτί κτλ.) Εσένα σου έχουν δώσει εκπτωτικό κουπόνι για ακύρωση λόγω λάθους τιμής?

με τόση διαφορά στην τιμή, κάτι ανάλογο φοβάμαι...

Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Η πρώτη προσφορά δεν ισχυει είναι για τον 24-70/4

Μάλλον με έχουν βάλει στη μαύρη λίστα εμένα

έτσι ακριβώς είναι, αν τους έχεις γκρινιάξει "πολύ" και για διάφορα, είναι πολύ πιο φειδωλοί σε οτιδήποτε σου δίνουν

για το χοντρό μπέρδεμα με την επιστροφή μου έδωσαν 20 λίρες...

εγώ το θεωρώ απίθανο να παραλάβουμε:
α) επειδή το amazon είχε και άλλο listing του ίδιου φακού με τη σωστή τιμή (ASIN: B0040Y83X8)
β) επειδή πρέπει να έχουν πέσει χιλιάδες παραγγελίες και
γ) επειδή το amazon κάνει ότι γουστάρει στην τελική

και μολις ηρθε το σχετικο email περι λαθους τιμής.. χωρίς κουπόνι

Κρίμα.

Κουπόνι δε δίνουν από μόνοι τους πάντως. Πρέπει να το κυνηγήσεις εσύ λίγο. Κατά προτίμηση μέσω chat.

Βλέπω την GH5 με τον κιτ 12-60 στις 1150 λίρες σε amazon deal που τελειώνει σε 3 ώρες

Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Είναι εξαιρετικη τιμή γιατί τρέχει και cashback 150 λίρες. Με λίγα λόγια περνεις το πακέτο 1000λιρες περίπου και άνευ ΦΠΑ με τιμολόγιο χίλια ευρώ, μείον τον φακό βγαίνει το σώμα ένα 800αρι. Καθολου ασχημα, πειρασμός είναι η τιμή αν θέλει κανεις κορυφαία υβριδική μηχανή κυρίως για βίντεο και με σούπερ σταθεροποίηση !

Λετε να ξεστοκαρουν για να γεμισουν ραφια με GH6?

Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Μας έκαψες Παναγιώτη!!

Και η X-T20 έπιασε πάτο...457 ευρώ...πόσο πιο κάτω να πάει.
https://www.eglobalcentral.eu/fujifilm-x-t20-mirrorless-digital-cameras-body-only-black.html?redirect=1

δεν ειναι και καμια προσφοραρα παντως η XT3.

Ειναι σε προσφορα η Canon M50 ή μου φαινεται ?

https://www.skroutz.gr/s/14146185/Canon-EOS-M50-Body.html

Στο Αμαζον καταγραφεται η χαμηλοτερη ever τιμη της και εχει και cashback.

Σου φαίνεται. 629-649 ευρώ κιτ παιζει εδώ και καιρο στις μεγάλες αλυσίδες. Προσφορά ήταν στα 675e με τον 18-150 από ισπανικό αμαζον

δε νομιζω οτι εχουν φτιαξει κατι αξιολογο ακομα....ουτε PDAF εχει , ουτε ξεπερναει το 4K crop το hack.
Ειναι νωρις , ισως αργοτερα.

Η a6300 στα 666 στο γερμανικό Amazon. Είναι καλή ευκαιρία?

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Σατανική τιμή:)

Στάλθηκε από το Samsung Note 8

αξίζει?