Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

αξίζει?

Η μηχανη αξιζει. Η τιμή οχι. 703 βγαινει τελική

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

559 χωρίς το φπα αφού εχω ενδοκοινωτικες. Sorry που δεν το ανέφερα.

Καλημέρα

Ψάχνοντας για μπαταρίες Eneloop Pro έπεσα πάνω σε αυτή την προσφορά:

https://www.aliexpress.com/item/Pan...74-4a3c-b3bf-88df400f8230&transAbTest=ae803_4

Εκτός από τον κίνδυνο να είναι fake, θα υπάρχει πρόβλημα εισαγωγής με το τελωνείο λόγω ότι είναι μπαταρίες?

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, πρόσφατα αγοράσαμε μπαταρίες αρκετοί από Κίνα - αλλά η τιμή ~11 με τα έξοδα δεν είναι κάτι φοβερό - γύρω στα 14 κοστίζουν Αθήνα.

Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Ευχαριστώ Δημήτρη. Αν έχεις κανένα Link από Αθήνα γιατί με μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα οι 4 κάνουν 14 + μεταφορικά, ενώ με 18 από Κίνα (έκπτωση με κουπόνια) παίρνεις 12

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Αν θες τόσες πάρε από Κίνα, τα 11 που σου λέω είναι για 4 τεμ. από Κίνα.

Η Panasonic UK έχει προωθητική cashback ενέργεια για κάποια μοντέλα της.

Η Panasonic DMC-LX15EB-K βγαίνει στις 267 λίρες στο amazon!
https://www.amazon.co.uk/Panasonic-DMC-LX15EB-K-Compact-Digital-Camera/dp/B01LWXA4O5/

Πώς; Με διπλό cashback. 50 λίρες αρχικό cashback και έξτρα 50 λίρες για αγορές μεταξύ 23/5 με 4/6.

Όροι και προϋποθέσεις σε σάιτ panasonic και amazon.
https://promotions.panasonic.co.uk/promotions/promotions/view_terms/296
https://www.amazon.co.uk/b?node=164...&pf_rd_p=ec90bfc6-3f75-42e1-a33c-a49f0222991f

Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

είχα ρισκάρει προχθές πριν φύγω για ταξίδι να ψηφίσω και δεν την πήρα αφού είχε 400λιρες και μόλις είχε μπει το διπλό cash back. Πριν μισή ώρα επέστρεψα και είδα την μείωση τιμής στις 350 λιρες που έβαλε ο Πράσινος οπότε έριξα παραγγελία. Τελική με τιμολόγιο 240 με τα μεταφορικά, καθόλου άσχημα, περίπου τόσο έβγαιναν στο warehouse πριν ένα μήνα.

Μεγειά και καλοκλίκωτη, όποιος θέλει γκριπάκι μου λέει...

Το σκέφτομαι και εγώ αλλά από ότι είδα αργούν πολύ να επιστρέψουν τις 100 λίρες.
You have to wait 35 days from the date of purchase in order to make this claim. The earliest date you can claim is 01/07/2019. The latest date you can claim is 04/09/2019.

αυτό είναι κανόνας εδω και καιρό στα cash back , ο λόγος απλός , δεν θέλουν κάποιος να έχει επιστρέψει την μηχανή όπως δικαιούται εντός 30 ημερών και να έχει και δικαίωμα να πάρει πίσω cashback. Γιατί θα βρισκόντουσαν αρκετοι εξυπνάκηδες να το κάνουν μόνο και μόνο να βγάλουν χαρτζιλίκι και να έχουν και δωρεάν μηχανή για ένα μήνα.

Γκριπακι θα δοκιμάσω πρώτα το μικρό της RX100 που είχα πάρει για την σειρά GM , αν δεν ταιριαζει ετοιμάσου να κανεις τα μαγικά σου Δημήτρη :ADFADF1:

Μετά το claim σε πόσο καιρό περίπου πιστώνονται τα χρήματα;

Το cashback νομιζω οτι μου ειχε μπει σχεδον 2 μηνες μετα την αγορα.
Τί έγινε με την lx15 ξαφνικά? Όταν βγήκε, γκρίνιαζαν οι περισσότεροι "Χ γιατί δεν έχει ματακι", "η rx100 είναι καλύτερη", "προτιμω τζ100 να έχω και το ζουμ", "δεν έχει καλο βιντεο"... karamela από δω και πέρα θα σε λεω influencer

Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Το cashback νομιζω οτι μου ειχε μπει σχεδον 2 μηνες μετα την αγορα.
Τί έγινε με την lx15 ξαφνικά? Όταν βγήκε, γκρίνιαζαν οι περισσότεροι "Χ γιατί δεν έχει ματακι", "η rx100 είναι καλύτερη", "προτιμω τζ100 να έχω και το ζουμ", "δεν έχει καλο βιντεο"... karamela από δω και πέρα θα σε λεω influencer

Καλή ερώτηση Μάνο, η άποψη του Νίκου επαιξε σημαντικό ρόλο αλλά προσωπικά είδα τη μηχανή απο κοντά σε φωτογραφική εξόρμηση και πήρα και δευτερη γνώμη απο τον Δημήτρη που την πήρε πρόσφατα και έκανε συγκρίσεις με φακούς που έχω και εγώ όπως π.χ. ο Leica 15mm/1.7. Ματάκι σε τόσο μικρή μηχανή με μικρό ζουμ απο προσωπική εμπειρία (GM1 vs GM5) είναι ψιλοάχρηστο, το βίντεο είναι το τελευταίο που απασχολεί και το μεγάλο ζούμ πολύ βολικό αλλά η ποιότητα είναι σιγουρο ότι υποφέρει περισσότερο και πέφτει η φωτεινότητα του φακού που είναι το βασικό ζητούμενο στην 1 ιντσα για τα βραδυνά. Η Sony εχει 1 έτος εγγυηση και θεωρώ ότι η LX15 με τα specs που έχει και στην τιμή αυτή είναι μονόδρομος αν κανείς ψάχνει την πιο μικρή μηχανή VFM.

ΥΣ
Απο την G9 που είχα πάρει με διπλο cashback πάλι μετά την αίτηση που έγινε (μετά απο 1 μήνα υποχρεωτικά) πέρασαν 15-20 μέρες αν θυμάμαι καλά για να μπουν τα λ7. Παλιότερα στην G80 είχε περάσει κανένας μήνας. Αρα συνολο 2 μήνες πεςρίπου οπως είπε ο Μάνος.

Την καλύτερη δουλειά έκανες Κώστα που την πήρες, καταπληκτική μηχανή σε τρομερή τιμή. Προσωπικά το έχω ξαναγράψει, ότι θα μπορούσε να είναι και η μόνη μου μηχανή αν δεν ήμουν γκατζετάκιας. Το f1,4 που ξεκινάει ο φακός της είναι όλα τα λεφτά και βασικός λόγος να την πάρει κάποιος. Γενικά θεωρώ ότι είναι εντελώς αδικημένη μηχανή για αυτά που προσφέρει και συχνά υποτιμάται.

Υ.Γ. Το βίντεό της πάντως μόνο κακό δεν είναι!!
Υ.Γ. Είδες Μάνο έκανα καλή προώθηση!!! Να με προσλάβει η Panasonic!!!χαχα

Re: Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Δι

είχα ρισκάρει προχθές πριν φύγω για ταξίδι να ψηφίσω και δεν την πήρα αφού είχε 400λιρες και μόλις είχε μπει το διπλό cash back. Πριν μισή ώρα επέστρεψα και είδα την μείωση τιμής στις 350 λιρες που έβαλε ο Πράσινος οπότε έριξα παραγγελία. Τελική με τιμολόγιο 240 με τα μεταφορικά, καθόλου άσχημα, περίπου τόσο έβγαιναν στο warehouse πριν ένα μήνα.

Φαντάζομαι ότι αν στοκάρουν το προϊόν και το στείλουν -παίρνοντας τα λεφτά- μετά τις 4 Ιουνίου, δε θα υπάρχει πρόβλημα με το δεύτερο cashback εφόσον φαίνεται ότι η παραγγελία έγινε 27/5. Σωστά;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλι

Αυτό είναι προς διερεύνηση και η απάντηση είναι μάλλον οτι εκεί θα υπάρχει θέμα γιατί η απόδειξη πρέπει να είναι εντός της ημερομηνίας του διπλού casback. Αν δεν την έχουν στείλει ακόμη έως τοτε θα πρέπει να ακυρώσω την παραγγελία ειδαλως η μείωση θα είναι μόνο 50 λιρες από το casback.

Θα δούμε πως θα παει, μέχρι στιγμής δεν μου έχουν πάρει τα χρήματα και δεν είναι πολλές οι ημέρες που απομένουν. Επειδή μου έχουν δώσει παράδοση από 17 Ιούνη έως 1 Ιουλίου δεν είναι απίθανο να μην την έχουν στείλει έως τις 4 Ιούνη και θα πρέπει να σκεφτώ αν θα κρατήσω την παραγγελία ή όχι.

Λοιπόν ρώτησα το Amazon στο chat τους:
Μου είπαν ότι η απόδειξη και να βγει καθυστερημένα θα έχει μέσα το πότε έγινε η αρχική παραγγελία.
Συν τοις άλλοις μου είπαν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί το e-mail της αρχικής επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Οπότε όποιος παραγγείλει είναι καλυμμένος σύμφωνα με τα λεγόμενά τους.

Και έχει και κάποιο νόημα εδώ που τα λέμε. Δεν είναι ευθύνη του αγοραστή αν καθυστερήσει να φύγει μια παραγγελία.

Το θέμα δεν είναι τι λένε αυτοί αλλά τι λέει η Panasonic UK. Εκεί θα πάρεις τεκμηριωμένη απάντηση. Αν διαβάσεις τους όρους είναι πολύ συγκεκριμένοι. Ερμηνεία μπορεί να δοθει μόνο απο την ίδια την ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ. Το email δεν αποστέλλεται, μόνο η απόδειξη ή το τιμολόγιο ανεβαίνει με το barcode SN από το κουτί και με ημερομηνία στην φωτογραφία ένα μήνα μετά, δηλαδή δεν πρέπει να βγάλεις την φωτό μόλις πάρεις την μηχανή. Είναι αλήθεια όμως οτι αναφέρεται η ημέρα που κόπηκε η απόδειξη και δευτερευόντως και η ημέρα της παραγγελίας (αν θυμάμαι καλά, θα το δω αύριο στο τιμολόγιο της G9). Αν γίνεται δεκτό αυτό σίγουρα θέλει επιπλέον ερώτηση ή αν κάποιος άλλος του έχει συμβεί μας το λέει.

θυμαμαι τώρα πολύ παλιά (πριν 3 χρόνια) με την G80 αργήσανε πάρα πολύ να την στειλουν από το Amazon αφού ήταν προπαραγγελια (όχι όμως με cashback) και είχε περάσει κατά πολύ ο χρόνος που έδινε η Panasonic UK έξτρα το γκριπ, τους είχα στείλει μετά 2-3 Mail με την αρχική προπαραγγελία μου που ήταν εμπρόθεσμη, το σεβάστηκαν και μου το έστειλαν τελικά αλλά αρκετό καιρό μετά, μάλιστα είχα δώσει τη μηχανή.