Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Δι

Έχω ήδη στείλει και Panasonic για την περιέργεια του πράγματος...

Πάντως θεωρώ ότι αν έστειλαν το grip που αναφέρεις, το cashback είναι ακόμα περισσότερο στην ευχέρειά τους αν θέλουν. Το grip πες μπορεί και να μην υπήρχε διαθέσιμο τότε και να το άργησαν. Στο cashback δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τυχόν τέτοιο κόλλημα.

By the way στο Amazon έχει βγει "Temporarily out of stock" πλέον.

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Μου απάντησε η Panasonic UK. Καλυμμένος όποιος παραγγείλει εντός του deadline, ασχέτως πότε θα φύγει η παραγγελία:
If you ordered the camera from Amazon.co.uk yesterday then you would have received a confirmation order email from Amazon.co.uk with yesterdays date on this and you would use this as your purchase receipt.
Therefore if you ordered a camera yesterday from Amazon.co.uk you have documentation showing this fact and you would then upload this information (when asked for purchase receipt) when you input the claim for cashback.
:2thumb22sup:

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Έχετε προσέξει αν η τράπεζα σας, στον λογαριασμό της οποίας μπαίνει το cashback, σας κάνει κρατήσεις ;
Σε cashback 50 για την Μ50 η Πειραιώς μου κράτησε 5 τον Ιανουάριο.

Λογικά είναι η χρέωση για εισερχόμενο έμβασμα συν κόστος μετατροπής συναλλάγματος.

Για δες εδώ, ίσως στη σελίδα 4 με 4 να αφορά το πρώτο κομμάτι και ένα 2% (1 ) η μετατροπή. Δεν έκατσα να ψάξω αναλυτικά το pdf:
https://www.piraeusbank.gr/~/media/CFA37614FDB94126AE64DB1EA23AA195.ashx

Στις 100 λίρες λογικά θα είναι 6 ευρώ και κάτι ψιλά.

Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Μου απάντησε η Panasonic UK. Καλυμμένος όποιος παραγγείλει εντός του deadline, ασχέτως πότε θα φύγει η παραγγελία:

:2thumb22sup:

Καλό νέο, ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Αρα η απάντηση του Αμαζον είχε βάση.

Λογικά είναι η χρέωση για εισερχόμενο έμβασμα συν κόστος μετατροπής συναλλάγματος.

Για δες εδώ, ίσως στη σελίδα 4 με 4 να αφορά το πρώτο κομμάτι και ένα 2% (1 ) η μετατροπή. Δεν έκατσα να ψάξω αναλυτικά το pdf:
https://www.piraeusbank.gr/~/media/CFA37614FDB94126AE64DB1EA23AA195.ashx

Στις 100 λίρες λογικά θα είναι 6 ευρώ και κάτι ψιλά.

Από Amazon.de δεν είχε κόστος μετατροπής, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είναι σημαντικό το ποσό, απλά το ανέφερα.

Οκ, λογικά το κόστος εμβάσματος θα ισχύει και για εκείνη την περίπτωση φαντάζομαι. Καλώς το αναφέρεις.

Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Αν θυμάμαι καλά στο έμβασμα για την G9 μπήκαν ατόφια τα λ7 , αν βρω χρόνο θα το ψάξω.

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

tlWUzCg.jpg

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Αξίζει και το τελευταίο !

Αξίζει και το τελευταίο !

συμφωνώ μέχρι και το τελευταίο σου γράμμα! :D

Τι διαφορες εχει με τους αναταγωνιστες για ξαναπειτε.

Ένας ιδιαίτερος φακός σε προσφορά
Panasonic Leica DG 200mm f2.8 στα 1.599
https://www.amazon.fr/Panasonic-H-e...nasonic+200mm&qid=1559202108&s=gateway&sr=8-3
Περιλαμβάνει και το 1.4x tc για να γλυκάνει λίγο το χάπι.

Τι διαφορες εχει με τους αναταγωνιστες για ξαναπειτε.

Επειδή πέρασα απόλα πριν καταλήξω καπου πριν κανα-δυο χρόνια θα σου πω την δική μου άποψη και τι μου άρεσε.

1. το interface μου έκατσε κουτι, 2 βασικά mode library / editor απλά και ξεκάθαρα. Πολύ οικειο σε όσους δουλεύουν lightroom επίσης.
2. τα u-points και το masking / auto-masking δουλευουν σχεδόν μαγικα.
3. το prime noise reduction απο τους καλύτεροτς αλγόριθμους στην αγορα (μερικοί λένε οτι ειναι ο καλύτερος)
4. υποστηρίζει ολες τις μηχανές μου.
5. το filmpack plugin ειναι εξαιρετικό για οσουν έχουν πιο καλλιτεχνικες διαθέσεις (AM/film grading/etc)
6. once-off payment σε τιμή χώμα οπως as we speak.

Σημείο προσοχής για το DxO: ΔΕΝ υποστηρίζει X-Trans, από τις υπόλοιπες fuji δε ένα - δυό σώματα και φακούς μόνο.

Για μένα βασικό ότι πετάς μέσα όλες τις φώτος σου είτε raw είτε Jpeg, ρυθμίζεις το DXO με τις δικές σου προτιμήσεις και με τα έτοιμα προφίλ που έχει μέσα, σου φτιάχνει όλες τις φώτος και είσαι έτοιμος, εύκολα και γρήγορα!! Μεγάλο αγκάθι η έλλειψη fujifilm, για μένα αυτή η έλλειψη είναι και ο βασικός λόγος που δεν εμπλέκομαι 100% στο σύστημα της Fuji, το DXO είναι η ''βίβλος'' των φωτογραφικών εφαρμογών!!

Υ.Γ. Το prime noise reduction όλα τα λεφτά, μόνο και μόνο για αυτό αξίζει η αγορά του DXO, σου δίνει εύκολα χοντρικά 1-1.5 stop καλύτερο έλεγχο στον θόρυβο χωρίς να τα κάνει σούπα.

Πως το αγοράζω το DXO με έκπτωση;