Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Από το 4/3 rumors: Η Skylum δίνει την πλήρη έκδοση του Luminar 3 δωρεάν. Είναι η προηγούμενη από την τρέχουσα έκδοση 4, οπότε της λείπουν κάποια χαρακτηριστικά - όπως η αντικατάσταση ουρανού με 1 κλικ - αλλά δεν παύει να είναι ένα καλό πρόγραμμα για όποιον θέλει να δώσει περισσότερο χαρακτήρα στις φωτογραφίες του. Όποιος "γλυκαθεί" μπορεί να αναβαθμιστεί στην τελευταία v.4 παίρνοντας έκπτωση 10$ με τον κωδικό 43RUM.

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Η Canon hellas μεχρι τελος του μηνα δινει σε ασυλληπτη τιμη την "μικρη" RP στα 1100 ευρω τελικη τιμη ή στα 887 ευρω προ ΦΠΑ.(με τον ανταπτορα EF->RF)

Εξαιρετικη τιμη για FF καμερα, ακομα καλυτερη απο αυτην που ετρεξε τον περασμενο οκτωβριο.

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Να μια καλή προσφορά.
Ποια ήταν η καλύτερη τιμή που είχε παίξει μέχρι τώρα Ελλάδα;

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Αν θυμαμαι καλα τον Οκτωβριο ειχε φτασει 900 (προ ΦΠΑ) και στα 1085 η R (οσο την πηρα εγω)

Ριξτε μια ματια και σε αλλες μηχανες της canon εχει προσφορες και στις dslr σε αρκετα μοντελα.

Αν θυμαμαι καλα τον Οκτωβριο ειχε φτασει 900 (προ ΦΠΑ) και στα 1085 η R (οσο την πηρα εγω)

Ριξτε μια ματια και σε αλλες μηχανες της canon εχει προσφορες και στις dslr σε αρκετα μοντελα.

Τώρα μεταξύ μας δεν νομίζω ότι αξίζει και πάνω από 1.100 ευρώ, αυτή έπρεπε να είναι η τιμή της. Τίμια πρόταση πάντως.

Χαίρετε,
Γιατί στο eglobalcentral η xe3 (ασημί) με τον 18-55 κοστίζει 650 ενώ αν τα πάρεις ξεχωριστά το σώμα κ τον φακό κοστίζουν παρεα 632 ?

Το ψιλό σκέφτομαι για την xe3 κ χαζεύοντας μου έκανε εντύπωση γι αυτο ρωτάω.

Η διαφορά είναι μηδαμινή.
Θα προτιμούσα να τα πάρω ξεχωριστά

Ο φακός έχει παρα πολύ καλές κριτικές ,θεωρείται ο καλύτερος κιτ τα τελευταία χρόνια.
Ομως αρκετοί λένε ότι είναι μεγάλος και αβολος για το μέγεθος της xe3.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι ο φακός είναι πάρα πολύ καλός και ποιοτικός για αυτό που είναι άλλα προσωπικά λόγω μεγέθους άλλα και ότι ξεκινάει από τα 27mm δεν τον κράτησα και έχω τώρα τον fuji 15-45, πολύ πιο μαζεμένος/ μικρός και ελαφρύς, ξεκινάει από τα 22,5mm (τεράστια διαφορά) και σε ποιότητα εικόνας όσο μπόρεσα να τους συγκρίνω είναι παρόμοιοι για να μην πω ότι ο 15-45 ίσως είναι και ένα τσικ καλύτερος. Το μόνο που πράγματι χάνω είναι ένα περίπου 0,7-1 stop φωτεινότητα, άλλα το κέρδος που έχω στο ευρυγώνιο, το κέρδος στο βάρος/όγκο άλλα και στα χρήματα που είναι φτηνότερος αξίζει αυτή η χασούρα στην φωτεινότητα. Προσωπική άποψη πάντα.

Υ.Γ. Η τιμή της X-E3 Που πουλιέται αυτή την στιγμή στα Grey market είναι ίσως το καλύτερο VFM στην αγορά αυτή την στιγμή.

Είχα πάρει πριν λίγους μήνες από e global , Όλα μια χαρά.

Πριν μερικές ημέρες έστειλα 2 μέιλ να τους ρωτήσω για να κάνω μια αγορά.
Τελικα δεν προχώρησα στην παραγγελία καθως εκτος του οτι δεν ελαβα απαντηση ανεβασε και τιμή το προϊόν...

Είχα πάρει πριν λίγους μήνες από e global , Όλα μια χαρά.

Πριν μερικές ημέρες έστειλα 2 μέιλ να τους ρωτήσω για να κάνω μια αγορά.
Τελικα δεν προχώρησα στην παραγγελία καθως εκτος του οτι δεν ελαβα απαντηση ανεβασε και τιμή το προϊόν...

Το eglobal ανεβοκατεβάζει τις τιμές συνεχώς, οπότε πρέπει να πέσεις στην κατάλληλη περίοδο, να έχεις τα χρήματα εκείνη την ώρα και να θες και το προιόν. Η αλήθεια είναι ότι σπάνια απαντάνε σε email.

Όπως το είχα προβλέψει όταν βγήκε ο νέος φακός Mzd 12-45mm/4 η αγορά του θα ήταν συμφέρουσα πακέτο με κάποια μηχανή, ξεκίνησε λοιπόν σε διάθεση με πρώτο πακέτο την ΕΜ1.2 + 12-45/4 όπου στην Γερμανία βγαίνει στα 1400 από επίσημο μεταπωλητή : https://www.foto-mundus.de/digitalk...m-d-e-m1-mark-ii-schwarz-12-45mm-4.0-pro?c=14, νομίζω οτι η προσφορά τρεχει και στην Γαλλία αφού η παραγωγή της ΕΜ1 mkii συνεχίζεται παράλληλα με τις δυο νέες mkiii μηχανές.

Ποστευω σύντομα θα δούμε και πακέτα μα την νέα ΕΜ5.3 για όποιον θέλει το μικρότερο σε μέγεθος / βάρος πακέτο.

Last edited:

Kαι λογικα θα δουμε συντομα και σκετους φακους απο σπασμενα κιτ οπως ακριβως ειχε γεμισει την αγορα παλιοτερα και ο 12-40 pro.

Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

E ναι αφού η ΕΜ1.2 βγήκε σε προσφορές στα 1200 και να πέσει ως σώμα 100-150 ακόμη ο φακός θα βγαίνει σκέτος γύρω στα 300 , θα τεστάρω ένα κομμάτι οταν το βρω και αν η απόδοση του είναι πολύ κοντά στου 12-100/4 ίσως να αποχωριστώ το ταξιδιάρικο θηρίο.

Aντε να δουμε. Θυμιζω οτι η καλυτερη τιμη που ειχε βγει ποτε ο 12-40mm pro ηταν στα 400+ (απο gray) και κοντα στα 500+ απο ευρωπαικες αγορες.

Αν φτασει στην τιμη που λες θα γινει hit.

Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Όπως το είχα προβλέψει όταν βγήκε ο νέος φακός Mzd 12-45mm/4 η αγορά του θα ήταν συμφέρουσα πακέτο με κάποια μηχανή, ξεκίνησε λοιπόν σε διάθεση με πρώτο πακέτο την ΕΜ1.2 + 12-45/4 όπου στην Γερμανία βγαίνει στα 1400 από επίσημο μεταπωλητή : https://www.foto-mundus.de/digitalk...m-d-e-m1-mark-ii-schwarz-12-45mm-4.0-pro?c=14, νομίζω οτι η προσφορά τρεχει και στην Γαλλία αφού η παραγωγή της ΕΜ1 mkii συνεχίζεται παράλληλα με τις δυο νέες mkiii μηχανές.

Ποστευω σύντομα θα δούμε και πακέτα μα την νέα ΕΜ5.3 για όποιον θέλει το μικρότερο σε μέγεθος / βάρος πακέτο.

Οχι και άσχημα Κώστα τα 1.400 η em1II με τον 12-45...αν βγει και τέτοια τιμούλα στην Ελλάδα σίγουρα θα πουλήσει κάμποσα σετ.

Y.Γ. Και από αυτό φαίνεται πόσο ''άσχημα'' τιμολογιμένη είναι η em5III στα 1.250 ευρώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού

Η ΕΜ5 mkiii είναι σε προσφορά στο χιλιάρικο Ελλάδα από την προηγούμενη βδομάδα Νίκο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλι

Η ΕΜ5 mkiii είναι σε προσφορά στο χιλιάρικο Ελλάδα από την προηγούμενη βδομάδα Νίκο.

Στο skroutz πάντως Κώστα παντού 1.250 την έχουν, σε κάθε περίπτωση πάντως ότι πήγε σε ''προσφορά'' στα 1.000 τόσο άμεσα δείχνει αυτό που έλεγα εξαρχής για την τιμή αυτής της μηχανής, ότι ήταν το λιγότερο υπερβολική. Πρέπει να πέσει και άλλο πάντως για να πουλήσει καλά. Η προσφορά που έβαλες με την em1II Και τον 12-45 είναι πολύ καλύτερη από ότι στα 1.000 ευρώ η em5III.

Να ρωτήσω κάτι. Σκέφτομαι να αγοράσω τo redmi note 8 pro από Amazon. Θα εχω κάποιο έξτρα όφελος σε σχέση με σκρουτζομαγαζο? Πωλητής είναι το ίδιο το Amazon αλλά δεν έχω ψωνίσει ξανά κινητό από εκεί. Επίσης έκανα αγορά ένα gimbal ποιο πολύ για δοκιμή και πιθανόν να το επιστρέψω. Γνωρίζει κανείς πόσο καιρό έχω το δικαίωμα επιστροφής για refund, γιατί μπερδεύτηκα με τις 14 μέρες και τα 2 χρόνια... Ευχαριστώ