Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Καλημέρα
Ευχαριστώ πολύ
Το περίμενα

Ο Μπεζος θα γίνει πλουσιότερος

Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

130,45 χωρις φπα
157,85 με φπα
+ 5,71 εξοδα αποστολης

Πρεπει να κατεβηκε κι αλλο

Τον είχα 2 φορές αυτό τον φακό, είναι με διαφορά ο χειρότερος σε απόδοση prime φακός που είχα ποτέ, βασικά δεν νομίζω να υπάρχει χειρότερος φακός prime σε Mirrorless με αυτόματη εστίαση native από οποιοδήποτε κατασκευαστή. Χοντρικά τον είχα πάρει γύρω στα 70 ευρώ μεταχειρισμένο και δεν ξέρω αν και αυτά τα άξιζε. Για μένα μακριά. Ο 20αρης της Sony είναι καλύτερος, αυτός αξίζει αν τον βρείς μέχρι 150-170 ευρώ.

Υ.Γ. Ούτε καν φωτεινός δεν είναι.

Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

PolarPro Filtre ND Variable 82 mm (2 à 5 arrêts) – Peter McKinnon Edition

Prix : 140,22 HT
168,27 TTC

ασυλληπτη τιμη για οποιον θελει 82αρι φιλτρο.
Και μικρότερη διάσταση, με ένα stepdown των10 ευρώ καθαρίζεις.
Το σκέφτομαι σοβαρά, κ από φορολογημένο γύρω στα 130 βγαίνει.

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

τρεχοντας Evan....... εγω θα προτιμουσα το 82 για να ειμαι future proof, τα βαριεμαι τα διαφορετικα stepup

PANASONIC Lumix G9 στα 849 ευρώ στο e-infinity.
(Προσωπικά δεν μπόρεσα να αντισταθώ και τη χτύπησα)

Canon RF 35mm f/1,8 Macro IS STM

Στο ισπανικο Αμαζον μαλλον η χαμηλοτερη τιμη που εχει πεσει ποτε ο φακος

350,58 χωρις ΦΠΑ
424,20 με ΦΠΑ

και 6 ευρω μεταφορικα.

Δεν μας παρατατε λεω εγω ......:flipout:

Ειναι μερες τωρα αυτη η προσφορα Τηνιακέ.

Ειναι προκληση, εγω την χτυπησα και απο τα πρωτα δειγματα που ειδα ειναι τιμη χωμα για τα λεφτα της .

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Με τρώει και εμένα λόγω τιμής και απόδοσης γιατί στα ίδια χρήματα η Gopro 7 είναι ναυάγιο. Προχτές φίλου 2 φορές κόλλησε και αποφορτισε τη μπαταρία στο πρώτο 5λεπτο.
Το μόνο που με προβληματίζει στην Dji είναι η στεγανοποίηση γιατί 9/10 φορές θα τη βάλω θάλασσα.

40-50 ευρω εχει το δικο της housing. Δεν ειναι τρομερο εξοδο. Και εχεις λυσει την ανασφαλεια μια και καλη και για μεγαλυτερα βαθη. Προσωπικα σε θαλασσινο νερο δεν θα την εβαζα χωρις housing...

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Η Canon EOS RP Body + EOS EF-R Adapter Black εδώ και ένα μήνα είναι στα 1000 ευρώ στην Ελλάδα, καλύτερη τιμή και από grey market.
https://www.skroutz.gr/s/17581140/Canon-EOS-RP-Body-EOS-EF-R-Adapter-Black.html

Αδιανοητη τιμη για FF σωμα. Μου ειχε αφησει αριστες εντυπωσεις.

Υποψιν ειναι ακομα πιο φτηνη απο οταν ειχα παρει εγω την R (στα 1345 συμπεριλαμβανομενου φπα)

Δεν παει το μυαλο μου οτι θα την σταματησουν με την ελευση των R5, R6

Στα ιδια σχεδον χρηματα (50 ευρω πανω) την εχουν τα ευρωπαικα Αμαζον.

https://www.amazon.es/dp/B07NJJ59J4?tag=haggle-web-es-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1

Αδιανοητη τιμη για FF σωμα. Μου ειχε αφησει αριστες εντυπωσεις.

Υποψιν ειναι ακομα πιο φτηνη απο οταν ειχα παρει εγω την R (στα 1345 συμπεριλαμβανομενου φπα)

Δεν παει το μυαλο μου οτι θα την σταματησουν με την ελευση των R5, R6

Στα ιδια σχεδον χρηματα (50 ευρω πανω) την εχουν τα ευρωπαικα Αμαζον.

https://www.amazon.es/dp/B07NJJ59J4?tag=haggle-web-es-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1

Τώρα μεταξύ μας για μηχανή χωρίς IBIS, με κακό βίντεο που δεν έχει καν dual pixel σε 4Κ (και με crop), κακή μπαταρία κλπ. Ε δεν μπορεί να κάνει και παραπάνω. Στην πράξη πέρα από το μέγεθος δεν προσφέρει και κάτι παραπάνω από π.χ. την Nikon D610 ή παλιές mirrorless FF π.χ. Sony A7ii που έχει και ibis. Για 1.000 ευρώ είναι μια χαρά, παραπάνω δεν αξίζει κατά την γνώμη μου, ειδικά αν βάλεις στην εξίσωση τους λίγους και σε φωτιά τιμή φακούς RF, καλά αν βάλεις πάνω αντάπτορα παίρνεις και την 6Dii.

Πολύ καλές τιμές και οι 2 Παναγιώτη, ειδικά για την Canon, για αυτό έλεγα πριν μέρες ότι τα 1.000 που την δίνουν στην Ελλάδα είναι καλή τιμή άλλα μέχρι εκει, δεν αξίζει και πολύ παραπάνω, στην Αμερική με λιγότερα χρήματα παίρνεις και φακό!!χαχα
Και η Oympus φανταστική τιμή, οι 2 φακοί μόνο κάνουν κανένα 300, σου βγαίνει η μηχανή 150 ευρώ....μια χαρά!! Τσάμπα...