Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Ειναι μαγικο φακουδακι αυτο το μονο Sigma ( mft) που κρατησα

280 ευρω βγαινει χωρις το φπα....κανα 60αρι ευρω φτηνοτερα απο Ελλαδα.

• Like
Reactions: toupia
Τι είναι αυτό ακριβώς;

αντιγραφω απο τα lagonika.gr ( δεν βαζω λινκ απο εκει γιατι εχουν συνδεσμους με προμηθεια)

Ξεκίνησε πριν λίγο το 2ήμερο προσφορών των Amazon Prime Days που φέτος θα κρατήσουν μέχρι την Τετάρτη 13 Ιουλίου

Όποιος επιθυμεί να επωφεληθεί των προσφορών & εκπτώσεων θα πρέπει να ενεργοποιήσει τη δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή 30-ημερών (Free trial):

Ενδεχομένως να ζητηθεί η διεύθυνση χρέωσης (Billing address) να είναι μια οποιαδήποτε διεύθυνση της χώρας που γινόμαστε Prime συνδρομητές.

Πριν το τέλος του δοκιμαστικού μήνα θα πρέπει να γίνει διακοπή της υπηρεσίας, διαφορετικά θα γίνει αυτόματη ανανέωση με την κανονική χρέωση. Η διακοπή γίνεται πηγαίνοντας στον Prime λογαριασμό στην η επιλογή Manage Membership -> End Membership.

• Like
Εγω ειδα σημερα το πρωι την Lumix S5 με το 20-60 σε φοβερη Αμαζον prime τιμη , γυρω στα 1700 ευρωπουλα
Είχε για πολλούς μήνες 1400€ σώμα με ένα τριποδακι και σε cvp λίγο παραπάνω με πολλά πακέτα για να διαλέξεις, πχ με μπαταρία, φακό, 2 φακους (ο ένας δώρο) και cashback.

Γενικά τα prime day δεν πολυαξιζουν ή μάλλον αξίζουν σε ελάχιστες και συγκεκριμένες περιπτώσεις. Συνήθως μικρές διαφορές στις τιμές, ενώ σε πολλά προϊόντα η τιμή είναι ίδια με skroutz/best price και δεν "αναγκάζεσαι" να το πάρεις άμεσα λόγο "προσφοράς"

Απλά όπως και η black Friday απενοχοποίουν τον υπέρμετρο καταναλωτισμό του μέσου πολίτη "λόγο προσφοράς" για κάτι που συνήθως δεν χρειάζεται, τουλάχιστον άμεσα.

Aσε Αμερική εκει εχει και φόρους ενω παιζουν τρελές προσφορες που δεν ερχονται ποτε Ευρωπη, 3 χρονια περιμενω να βρω την κανονική τιμη Αμερικης για τον Leica 50-200 που δινουν εξτρα και τον πολλαπλασιαστη μαζι :cool:

εδώ Ευρωπη κοιτωντας το keepa σε ολα τα Ευρωπαικα Αμαζον το τελευταιο τριμηνο κατεβηκε ενα πενταημερο τον Μαιο στο Αγγλικο (που εχει εξτρα φορους πλεον) και ενα αντιστοιχο τον Ιουνη στο Γερμανικο στα 1500ευρω περίπου το σωμα και στα 1700 το πακετο .

Προσφορές ηταν και αυτες (δεν ειναι προφανως η τιμη του προιοντος) και μαλιστα ολιγοημερες εκτος αν το keepa δεν κανει σωστό history tracking , οποιος τις ειδε τις ειδε , εδω δεν γραφτηκαν πάντως απο οσο θυμαμαι (αν ειχε 1400 το σώμα με ΦΠΑ θα ηταν σουπερ ευκαιρια και πιθανόν θα την ειχα τσιμπησει για το μεγεθος του σωματος αφου η S1/S1R ειναι πολυ μεγάλες) ,

η πολιτική του Αμαζον προφανως και ειναι να περνανε τις προσφορές αυτες και στις prime days που διαφημιζονται περισσοτερο, αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι προσφορές

Last edited:
Τρεχει μια προσφορα για φακους sony απο μεθαυριο

Παρασκευή 15 Ιουλίου
έως
Κυριακή 17 Ιουλίου

Άμεσο κέρδος έως και 250€
σε επιλεγμένους φακούς Sony E-mount

Για "αμερικανακια"

291705583_5379624348769929_341112902618178000_n.png
291419425_5379620885436942_2168952346961496560_n.png

Κοιτα πρακτικα εγω ειμαι κομπλε πλεον εχοντας στα f1,4 τον 28αρη (που περιμενω συντομα απο αμαζον) τον 40αρη που πηρα περσι και θεωρω οτι καλυτερο οπτικα εχει περασει απο τα χερια μου και τον εξαιρετικο RF 85mm της Samyang μιας και δεν τρελλαθηκα να δωσω 2500-3000€ για τον Canon RF και ο Samyang ηταν τα μισα λεφτα (στα 350€ τον ειχα παρει τωρα αντε βρεστον) του 85mm Art.

Ομως επειδη τον εχω δει και δοκιμασει τον 105 μιλαμε για πραγματικο επιτευγμα οπτικης. Για τον απολυτο φακο πορτρετου ΑΝ δεν παθεις κραμπα σηκωνοντας τον ...:ROFLMAO:

Μιλαμε οτι κλαιμε με το 1200gr του 40αρη αλλα εκει μιλαμε για επιπλεον μισο κιλο !!! Και για φακο πορτρετου που 90% τον εχεις στο χερι.......

Eτσι λεμε αλλα οταν τον βρεις σε τρελλη τιμη σουρχεται τουλαχιστον να τον δοκιμασεις.

Τον τσιμπησα απο το γαλλικο αμαζον warehouse σε τιμη σχεδον 30% κατω και μαλλον βλεπω να κανω το ιδιο και με τον Sigma 105 macro που εχει μια επιπλεον εκπτωση 20% (στο ισπανικο αμαζον) απο την αναγραφομενη του warehouse

Ριξτε μια ματια σε ολα τα amazon warehouses γιατι τρεχει μια προσφορα για καποια ειδη τους επιπλεον αυτο το 20% επι της ηδη χαμηλης τιμης τους.

πχ η DJI action 2 που με το 20% φτανει κανα 150αρι ευρω !!!! χωρις το φπα .

υγ

Υποψιν γιατι αναρωτηθηκα και εγω (ειδικα για προιοντα warehouse με ανοιγμενα κουτια και χρησιμοποιημενα) η επιστροφη τους στο διαστημα των 30 ημερων ισχυει ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

• Like
Δεν ξερω αν η δικη μας Elta courier εχει αναδιοργανωθει αλλα διαβλεπω μια πολυ πιο επαγγελματικη πλεον αποδοση στις παραδοσεις της που προερχονται απο την Αμαζον.

Ειχαμε τρομαξει προ καιρου οταν ειχε ανακοινωθει η συνεργασια μαζι τους ( και ενω ειχαμε καλομαθει με τις UPS κυριως που ειναι η απολυτη εταιρεια για εμενα αλλα με την DHL) αλλα τολμω να ομολογησω οτι ολες οι τελευταιες μου παραδοσεις απο τον αξονα

ACRPI - Εlta courier​

Ειναι υποδειγματικες. πχ ειχα μηνυμα απο ημερων για σημερινη παραδοση και σημερα το πρωι εμφανιστηκε μηνυμα για παραδοση εως την 8η εσπερινη.

Ε πρωι πρωι εμφανιστηκαν.

Μακαρι να εχει αλλαξει η κατασταση παντως μιλαω για δειγμα 5 διαφορετικων παραδοσεων τον τελευταιο μηνα ολες στα επιπεδα της ups.

Προσωπικά έχω τη χειρότερη εμπειρία απο ACRPI - Εlta courier.
Ποτέ δεν μου έχει παραδοθεί δέμα.
Όποτε καλώ μου λένε λόγο Κορωνοϊού, Αυγούστου κλπ κλπ... έχουμε μειωμένο προσωπικό αν το θέλετε άμεσα ελάτε να παραλάβετε αλλιώς θα σας αποσταλεί σε 2 εβδομάδες..
Οπότε αναγκάζομαι και πηγαίνω να παραλάβω.

Έχω κάνει escalate το θέμα και σε Άμαζον Γερμανίας αλλά και σε ΟΤΕ, όπου περίμενα μια αντικατάσταση ρούτερ τον Αύγουστο συγκεκριμένη μέρα και ώρα και τα Ελτά μου είπαν το "ά δεν ισχύουν οι ημερομηνίες του ΟΤΕ"...

Κι εγώ τα ίδια… 2 χαμένα δέματα τους τελευταίους μήνες.
Ποτε πριν δεν είχα θέμα.

Κι εκτός αυτού, πολύ πιο αργές παραδόσεις ακόμα και σε δέματα που στέλνονται express!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Να προσθέσω, οτι σε αγορά απο Άμαζον, είχαν ενημερώσει την Αμαζον οτι ήρθαν και δε με βρήκαν, ενω ουδέποτε ήρθαν...