Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Καλα κανεις και ενημερωνεις και εγω αν ειχα τετοια εμπειρια αυτο θα εκανα.

Απλα ειχα την εντελως αντιθετη εμπειρια ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

Σε επιπεδο που επαθα πλακα συγκριτικα με το τι εμπειρια ειχα απο τα elta courier εως τωρα.

Ισως να ειναι το συγκεκριμενο γραφειο ? (αγιας παρασκευης)

Δεν ξερω απλα δεν ανησυχω πλεον οταν δεν βλεπω την ups (σε αναλογια 2:1 μου ερχονται πλεον υπερ της ελληνικης εταιρειας)

Sony A1 ( η ναυαρχιδα της εταιρειας ) σε εξαιρετικη τιμη απο το ολλανδικο καταστημα

Η τιμη που αναγραφει ειναι € 6,012.40 Incl. Tax που με την αφαιρεση και του ΦΠΑ απο αυτην παιρνετε ενα κορυφαιο σωμα σε μια τιμη κοντα στα 5000 (δεν θυμαμαι ακριβως το ποσοστο VAT των ολλανδων)

Θέλοντας να αγοράσω ένα laptop από ebay βρήκα μια καλή προσφορά από UK στα 350€ .
Ο πωλητής επιμένει πως το επιπλέον που θα πληρώσω είναι το ΦΠΑ συν περίπου 15€ στην DHL για την διαδικασία πληρωμής του ΦΠΑ.
Να τον εμπιστευτώ;
Εχει βάσει αυτό που λέει η θα μου ρθουν και έξτρα χρεώσεις ;

Καλησπέρα έχετε άποψη τον τελευταίο καιρό για αγορά από e-infinity?
Πληρώνουμε τις τιμές που λέει η έχουμε έξτρα ΦΠΑ?

Τελευταια ημερα σημερα για αγορα φακων Canon RF με εκπτωση αμεση 25% στην τελικη τιμη απο τα ελληνικα καταστηματα.....

Τι φαγουρα ειναι αυτη......

Υπαρχει παντα η περιπτωση για ακριβως το αναποδο.

Να δωσει λεφτα και να γλυτωσει την παντοφλα. ;)

Για ενα μεσαιο ζουμ με τρωει η παλαμη μου αλλα εχω ενα δυο :ROFLMAO: ΕF και αναρωτιεμαι αν εχει νοημα να παρω και τον RF

Υποψιν μιλαμε για τιμη λιανικης και να για υπαρχει ενα παραδειγμα γυρω στα 1930€ με πτωτικες τασεις με φπα για τον 24-70mm f2,8 IS

• Like
Reactions: cacau
Mε τον ΙΙ οχι πολλες

Εγω βεβαια δεν τον εχω τον ΙΙ , χρησιμοποιω εναν tamron G1 ( με σταθεροποιηση) που δεν ειναι δικος μου.

Last edited:
FR-FR_ABPEAS045_LU2_Storefront-1c-Desktop-Hero-Short-1500x150.jpg.png

ερχεται διημερο φωτια :ROFLMAO:

€2,199.00 - €1,847.90

Δεν ειναι κακη τιμη για οσους θελουν την 6k αλλα οχι την Pro και να παρουν και το evf μαζι.