Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

πριν δυο χρονια που την ειχαμε "παραγγειλει" σε αυτα τα λεφτα και τελικα μας την ακυρωσε η αμαζον καλη ηταν.

Δεν ξερω πλεον αν τα αξιζει και αυτα.

Προσπαθώ να συγκρατηθώ μέχρι την Black Friday αλλά με τρώει το χέρι μου με αυτή την προσφορά στο CVP.

Panasonic Lumix S5 με 20-60mm Kit και 50mm 1.8 στα 1,447€ αποφορολογημένη.

Έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι σύντομα θα βγεί νέο σώμα S5H.

Προσπαθώ να συγκρατηθώ μέχρι την Black Friday αλλά με τρώει το χέρι μου με αυτή την προσφορά στο CVP.

τι διαολο αλλες τιμες βλεπω εγω ?

εκτος αν αλλαξε

€1,636.82€ no vat
€1,964.19 inc Vat

και ενας 50αρης φακος δωρο

Sorry ξέχασα να γράψω τον promo κωδικό PANS522

Τι κάνουμε οι "βιντεάδες" χτυπάμε ή να περιμένουμε ?

Με χαλάει το crop στο 4Κ 50-60p μόνο.

Η Sony με απογοήτευσε με την FX30, για την BM6k G2 θα πήγαινα αλλά είναι πολύ δελεαστική η S5 με FF σένσορα σε αυτή την τιμή και τους δύο φακούς για αρχή.

Φοβάμαι μην βγει η S5H όντως σε κανένα μήνα και φάω πίκρα.

• Like
Reactions: Kosh
παντα ειναι ενα ρισκο αυτο

τον κωδικο που τον ειδες σε κανα newsletter ή το λεει στην σελιδα καπου ?

υγ

κοιτα η BM6k G2 ειναι εξαιρετικη καμερα αλλα θα πηγαινα μαλλον για την Pro εκτος αν την θες μονο για εσωτερικα γυρισματα. Και για να σου πω αποψη συγκριτικα για τι ειδους δουλεια την θες ?

Το s35 γενικως ειναι πιο ευχρηστο απο το FF.

Ευχαριστώ, αν την πετύχεις ξανά και σου είναι εύκολο, θα μπορούσες να ενημερώσεις εδώ.
Ξαναδίνουν "δώρο" το EVF με αγορά 6kG2 ή 6kPro, απλά οι τιμές ειναι ολίγον τσιμπημένες...

• Like
Reactions: GKalantas
Η S5 έτρεχε ιδια η και καλύτερη τιμή με κιτ τον 85άρη αντι του 20-60... Βέβαια γούστα ειναι αυτά...

Για το κιτακι της S5 με τους δυο φακους

βλεπω και στο αγγλικο αμαζον (Αρα πιθανον και στα υπολοιπα ευρωπαικα ) πολυ καλες τιμες και με voucher 200 λιρες.....

£1,281.66 excl. VAT
£1,537.99£1,537.99 incl. VAT

για ψαχτε το λιγο οποιος του γκελαρει γιατι μου μοιαζει πιο συμφερουσα αυτη η τιμη

Η S5 open gate 6k δεν έχει εσωτερικό απο ότι κατάλαβα σε αντίθεση με τις μεγάλες της αδελφές σωστά;

• Like
Reactions: takisot
Παίζει σήμερα Amazon de προσφορά DJI RS2 pro combo -30% αποφορολογημένο στα 530 (629 κανονικά)

Το rs2 είναι εφάμιλλο του 3pro.
Άσε που τον lidar af του 2 κοστίζει 150 ενώ του 3 πάει στα 650...

Νομίζω το RS3 το απλό δεν υποστηρίζει Lidar.

Πολύ καλή τιμή του RS2, είναι τιμή τύπου black friday.

• Like
Reactions: evanfotis

εκανες την κινηση τελικά ?

στο αγγλικο Amazon το πακετο με τον 20-60 συν τον 50αρη βγαινει αποφορολογημενο και χωρις μεταφορικά 1490 ευρω (μετα την αφαιρεση 229,32 ευρω Voucher) και 1300 ευρω περίπου σκετο με τον 50αρη το σωμα, πολυ καλες τιμες

και νεο σωμα να βγει δεν νομιζω να βρεθει σε τετοιες τιμες αμεσα , ισως μετα απο 1 - 1.5 χρόνο

δεν ξερω αν περιέχει αλλους φόρους , αν και οτι εχω παραγγειλει τελευταια απο Αγγλια Αμαζον (ακομα και αν εμφανιζει εξτρα αρχικα δασμους) φροντιζουν και το στελνουν με τιμολογηση απο τα αλλα Ευρωπαικα site (Γερμανια, Ιταλια ) για να μην υπαρχει θεμα ενδοκοινοτικης αγορας και προσθετων φόρων

Last edited:
  • Like
Reactions: pasiner1
Το κανουν χωρις να το ζητησει κανεις ?

Απο το ευρωπαικο SARL ?

Πολυ περιεργο αν ισχυει να ρισκαρει το αμαζον τετοια τακτικη εκτος και αν καλυπτεται απο τον νομο.

Να υπαρχει δηλαδη φορολογηση απο οπου στελνεται απο οποια αποθηκη .

και το τιμολογιο εχει ευρωπαικων χωρων ΑΦΜ ?

Παντως σε 4 διαφορετικα τεστακια που εκανα συμπεριλαμβανομενου και του λινκ που μπηκε παραπανω οταν παω για checkout λαμβανω το παραπανω μηνυμα απο το Amazon.uk

We are unable to dispatch non-digital items internationally to customers identified as businesses. Please choose a domestic delivery address to proceed.

You can visit your domestic Amazon store to access millions of products for delivery to your domestic address.

• Like
Reactions: pasiner1
Το κανουν χωρις να το ζητησει κανεις ?

Απο το ευρωπαικο SARL ?

Πολυ περιεργο αν ισχυει να ρισκαρει το αμαζον τετοια τακτικη εκτος και αν καλυπτεται απο τον νομο.

Να υπαρχει δηλαδη φορολογηση απο οπου στελνεται απο οποια αποθηκη .

και το τιμολογιο εχει ευρωπαικων χωρων ΑΦΜ ?
Ναι κανονικα εχει το αντιστοιχο ΑΦΜ της αποθηκης της χωρας που στελνουν , εχω ψωνισει 2-3 φορες μικροπραγματα και ολα μου ηρθαν ετσι και μαλιστα και ενα απο τριτο πωλήτη για αυτο μου εκανε εντυπωση . Και ειχαν χαμηλότερη τιμή τελικά απο αυτη της παραγγελίας γιατι αφαιρεθηκαν καποια πιθανα εξοδα εξτρα δασμων

Δεν ξερω αν ειναι ρισκο, τακτική ή ετυχε , πρφανως καλυπτονται , αλλωστε πολλές φορες παραγγελνω προιον απο Γερμανια και ερχεται απο Ιταλια , Γαλλία κλπ.

Kαι εμενα μου ερχονται απο πολωνιες κλπ αλλα ολες οι χωρες ειναι ΕΕ .

Ποτε δεν μουρθε κατι απο αγγλικη αποθηκη ενω παρηγγειλα απο ΕΕ (εννοειται μετα το Brexit) και δεν καταλαβαινω πως σε business δεν βγαινει σε ολους το παραπανω μηνυμα που βγαινει σε εμενα.