Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

προσπαθώ στο Γερμανικό σαιτ της Ολυμπους να κάνω την παραγγελία αλλά δεν με αφήνει στο billing address να βάλω Ελλάδα

Σε πετάει στο αγγλικό site μετά το login; Έχω παραγγείλει κανονικά από εκεί με παράδοση Ολλανδία, τώρα κι' εμένα μόνο Αγγλία με αφήνει να επιλέξω.. Θα δοκίμαζα να στείλω ένα email.

Για δοκιμασε να βαλεις γερμανικη διευθυνση να δεις αν θα σε αφησει....

εναλλακτικα δες και τους ορους της εκπτωσης.

προσπαθώ στο Γερμανικό σαιτ της Ολυμπους να κάνω την παραγγελία αλλά δεν με αφήνει στο billing address να βάλω Ελλάδα
Δυστυχώς η Ελλάδα έχει φάει ban (και δεν είναι η μόνη) στο Olympus shop από όταν το ανέλαβε η OMDS. Γιαυτο δεν υπάρχει και η Ελληνική του έκδοση όπως υπηρχε παλιότερα με την Olympus.

Eχουν τρέξει πολλές προσφορές π.χ. η ΕP7 με δώρο τον 75αρη που δεν μπορούσαμε να τις ακουμπήσουμε.

Ειναι και αλλες ευρωπαϊκές χώρες που δεν έχουν πρόσβαση και αντιστοιχα δεν υπάρχουν και οι αντίστοιχες γλώσσες στα μενού των νέων μηχανων (όπως συμβαίνει και με τα ελληνικά)

Δωρεαν το

Ashampoo Photo Optimizer 8

(για μια χρηση μονον νομιζω)
Είναι σε καλή τιμούλα προσφορά από την Ashampoo το Photo Optimizer 9 μαζί με το Photo Commander 17 στα 20 ευρώ. Τίμια προγράμματα, κάνουν την δουλειά τους εύκολα και απλά, ότι πρέπει για κάποιον που δεν θέλει να μπλεχτεί στα ακριβά και πολύπλοκα προγράμματα επεξεργασίας των γνωστών εταιριών.

Το Photo Optimizer 9 πουλιέται και μόνο του στα 15 ευρώ, έχει και trial 1 μήνα για όποιον θέλει να το δοκιμάσει.

Ωραίο Bundle στα 20 ευρώ είναι και το πρακάτω με το Photo Optimizer 9, Slideshowstudio HD 4 και Snap 14

• Like
Reactions: cacau
εγω παντως που δοκιμασα το optimizer 8 σε προφατες φωτογραφιες μου ( οπου κλασικα κανω πολυ λιγες επεμβασεις μεσω του capture One) τις εκανε ολες χειροτερες.....

Εμένα μια χαρά μου κάνει την δουλειά και είναι ότι πρέπει για γρήγορο και εύκολο editing. Δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα και μάλιστα κάνω τις διορθώσεις μου πιο γρήγορα και εύκολα από αλλά επώνυμα προγράμματα. Γούστα βέβαια είναι αυτά.

Καλή τιμή η Dji Action 2 Dual Screen Combo στα 209 στο Ιταλικό Amazon τελική τιμή με μεταφορικά. Χώμα τιμή για αυτά που πέρνεις…

Εμένα μια χαρά μου κάνει την δουλειά και είναι ότι πρέπει για γρήγορο και εύκολο editing. Δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα και μάλιστα κάνω τις διορθώσεις μου πιο γρήγορα και εύκολα από αλλά επώνυμα προγράμματα. Γούστα βέβαια είναι αυτά.

Δεν ειναι ακριβως γουστα. Τι οθονη εχεις ?

Δεν ειναι ακριβως γουστα. Τι οθονη εχεις ?

Dell Ultrasharp 4K 27´ καλιμπραρισμενη. 700+ ευρώ την είχα πάρει την οθόνη πριν 2-3 χρόνια. Έχω και σαν βοηθητική δεύτερη και μια πρόσφατη LG 27UP650 4Κ.

Μεχρι προχτες τα 3 απο τα 4 business ευρωπαικα αμαζον (.FR, .ES, .IT) και φανταζομαι οτι θα ακολουθησει και το γερμανικο εχουν αποκοψει την παλια επικοινωνια μεσω chat και το αντικατεστησαν με ενα αυτοματο bot βοηθειας.
Επιπλεον βεβαια παρεχουν τηλεφωνικη επικοινωνια αν το επιλεξει ο πελατης σε δυο λεπτα αλλα δεν μου εχει τυχει ακομα για να ξερω αν εχουν αγγλοφωνη υποστηριξη ή αν πρεπει να παρουμε αυτοματο μεταφραστη hardware :sneaky: