Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Το εχουμε ξαναγραψει το Βελγικο amazon ειναι μονον για εσωτερικη τους χρηση δεν στελνουν εξω απο την χωρα τους προς το παρον

• Sad
Reactions: toupia

Olympus OM-D E-M1X + 45mm of 25mm F1.2 PRO lens €1599 @ Olympus​

Πολύ καλή τιμή σαν πακέτο, αν σκεφτούμε μόνο ότι η E-M1X όταν βγήκε έκανε 3.000 ευρώ και τώρα αν αφαιρέσεις το κόστος του φακού βγαίνει το σώμα κάτω από χιλιάρικο….πέρας καιρός μεν άλλη σημαντική πτώση στην τιμή της. Απαξιώνονται εντελώς τα σώματα πλέον μέσα σε μερικά χρόνια.

το γνωριζετε αυτο το καταστημα ?

στην ουσια το σωμα σκοτωνουν κατω απο 500€ βγαινει αν δεν ειναι μουφα

Last edited:
Δεν δεχεται ελληνικο ταχ.κωδικο στην εγγραφη μου ουτε με ουτε χωρις το GR

Μαλλον ετσι διασφαλιζουν οτι θαναι μονον ντοπιοι.

Το εκανε κανεις μη Ολλανδος ?

Kριμα παντως. Μια χαρα τιμη για σωμα m43 αυτη η τιμη ;)
Εγω το είδα αλλιώς. Αγοράζω τον φακό στην κανονική του τιμή και παίρνω ναυαρχίδα Μ4/3 με 500 ευρώ.
Αλλά δεν μας έκατσε...

Εγω το είδα αλλιώς. Αγοράζω τον φακό στην κανονική του τιμή και παίρνω ναυαρχίδα Μ4/3 με 500 ευρώ.
Αλλά δεν μας έκατσε...

Mωρε και εγω ετσι ακριβως θα το εβλεπα ( και θα εδινα τον φακο εννοειται) :ROFLMAO:

Χωρια πουναι και η μοναδικη Μ43 που μπορω να την πιασω ανθρωπινα :D

Χωρια πουναι και η μοναδικη Μ43 που μπορω να την πιασω ανθρωπινα :D
Και η G9 καλή είναι σε μέγεθος. Μεγαλύτερη απο πολλές FF mirrorles. Ισως και κάποιες DSLR.

Εγώ έχω έτοιμο γνωστό που θα έδινα την μηχανή στα 1.200 ευρώ και θα μου έμενε ένας pro φακός f1,2 στα 400 ευρώ…ας όψεται όμως….

n8wWV2_Ie7FXtNHUWczuxHTUtD23NdGiNWA3exkJz-K2Zi2ehCElIY1LVLnYVaPOOb-p_3WbO8HSuK7JBREm5bo7KxrN8xUal5_39iwRmO6gCp2I47JAmorvhAI1PbzacKbp0ng=s0-d-e1-ft

Nεος γυρος προσφορων της Canon Hellas για φακους RF σε ποσοστο περιπου 26%.

Δεν ειναι ολοι οι φακοι αλλα σιγουρα οι βασικοι 24-70, 24-105, 15-35, 70-200, 100 μακρο κοκ

• Like
Reactions: cacau
Η "παλιά" Sony A7 III μόνο σώμα στα 1517€ από amazon.it ...200 και βάλε ευρώ κάτω από την εδώ προσφορά για τους ιθαγενείς... (εντάξει, δίνουν 3 χρόνια εγγύηση).

...Αν βρείτε και κάτι άλλο γράψτε εδώ.

πω ρε συ και εγω αυτην σκεφθομουν να βαλω τωρα. Ειναι βεβαια και σωμα παλιο και με το IV να τρεχει καιρο τωρα

Εμενα μου εμφανιζεται

1.213,26€ ανευ φπα
1.480,18€ με φπα
Επισης σημερα :

Canon RF 800mm F11 IS STM

657,02€ ανευ φπα
801,56€ με φπα

Όταν την βάλεις στο καλάθι θα σου εμφανίσει την τελική, με ελληνικό φπα και μεταφορικά.