Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Είναι πανάρχαια όμως Δημήτρη. Μιλάμε για μηχανή δεκαετίας με απαρχαιωμένο σύστημα εστίασης, κακά jpeg, δεν έχει 4κ βίντεο, σταθεροποίηση για γέλια, σκόπευτρο χαμηλής ανάλυσης κλπ. Από αυτή την σειρά αν κάποιος θέλει rx100 πρέπει να δει minimum την rx100v

• Like
Reactions: cacau
Τζάμπα η χαρά
πήγα κι έβαλα παραγγελία την Ricoh. Δεν είναι πλέον διαθέσιμη στο site του
ισως είχε μονο ένα κομμάτι...

• Sad
Reactions: toupia
οποιος προλαβει.....Απο τριτο πωλητη αλλα τα στελνει το Αμαζον οποτε θεωρω οτι ειναι ασφαλης επιλογη

54,78€ ανευ φπα
66,83€ με φπα
Risparmi:44,72€44,72€ (40%)

και με κουπονακι επιπλεον 10%, σπευσατε οσοι θελετε μια μικρη τσαντα καθημερινης χρησης, χαρισμα ειναι (εμενα μαζι με τα μεταφορικα χωρις φπα μου βγαινει λιγοτερο απο 61€)

Manfrotto Advanced Gear III

• Like
Ωραία είναι και σε καλή τιμή, αλλά δεν ανοίγει από το πλάϊ για γρήγορη πρόσβαση...

οποιος προλαβει.....Απο τριτο πωλητη αλλα τα στελνει το Αμαζον οποτε θεωρω οτι ειναι ασφαλης επιλογη

54,78€ ανευ φπα
66,83€ με φπα
Risparmi:44,72€44,72€ (40%)

και με κουπονακι επιπλεον 10%, σπευσατε οσοι θελετε μια μικρη τσαντα καθημερινης χρησης, χαρισμα ειναι (εμενα μαζι με τα μεταφορικα χωρις φπα μου βγαινει λιγοτερο απο 61€)

Manfrotto Advanced Gear III

Εγώ πήρα την manfrotto advance befree 3 πριν κάνα μήνα και είναι πολύ ποιοτικό σακίδιο . Διάλεξα το συγκεκριμένο διότι η πλαϊνή θήκη μεγαλώνει και δέχεται πλήρες μεγάλο τρίποδο μέσα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τρέχει cashback έως 120 ευρω στα ελληνικα φωτομάγαζα από την Sigma σε επιλεγμένους φακούς.

Έχει κανεις θετική ή αρνητική εμπειρία από τους 24mm/2 και 35mm/2 ?

Είναι καλή τιμή πράγματι, βγαίνει στα 750 ευρώ με τα μεταφορικά, μια χαρά για τέτοιο φακό. Ο 25αρης μάλιστα θεωρείται και καλύτερος από τον 17αρη που έχω διαβάσει διφορούμενα σχόλια για αυτόν. Αν δεν είχα πάρει τον 20f1,4 πριν μερικές μέρες θα τον σκεφτόμουν τον 25f1,2 αν και υπερβολικά μεγάλος αλλά εξαιρετικός οπτικά.

Ίσα ίσα τα ανάποδα ισχύουν Νίκο. Ο 17αρης είναι ίσως ο καλύτερος pro από την τριάδα, δες και τα διαγράμματα στο Lenstip. Δεν ξέρω που τα διαβασες αυτά που γράφεις αλλά δεν ισχύουν. Τους είχα και τους τρεις και δοκίμασα 2-3 κοπιες από τον 25αρη, τις δυο τις κράτησα και καιρό.

Αποφασισα να κρατήσω τους δυο , 17/1.2 και 45/1.2 και στα 25mm πήγα στον ελαφρύτερο WR πλέον LEICA 25/1.4 II

Ο 25/1.2 είναι αρκετά soft στα άκρα σε 1.2 , έχει όμως ωραίο γράψιμο ανάλογο με των παλιών αναλογικών φακών. Για πορτρέτο είναι εξαιρετικος , σαν γενικός φακός στα 25/1.2 προτιμώ τον φθηνότερο LEICA

Η εξαιρετικη προσφορά ήταν πριν 2χρονια περίπου που έδιναν την ΕΜ1.2 απο το στοκ με ένα pro δώρο στην τιμή των 1500ευρω και ταυτόχρονα η κατώτερη ΕΜ5.3 είχε χιλιάρικο :)

Παλαβή τιμή για το μικρό backpack Case Logic BRBP104 Black στα 24,90€ από τον Κωτσόβωλο. Αν σας βολεύει αυτό το στυλ, η συγκεκριμένη εταιρεία βγάζει φοβερά ανθεκτικές τσάντες με καλά φερμουάρ. Δυστυχώς δεν έχει πρόσβαση από το πλάϊ αλλιώς θα είχα ψωνίσει ήδη μια...

• Like
Reactions: karamela
οσα φωτογραφικα εχω δει απο την case logic παντως ηταν αρκετα "φθηνα". Καλυτερα να ψαξεις κανεις για προσφορα πιο επωνυμου φωτογραφικου σακιδιου και ας δωσει και τα διπλα

Ειναι το κελυφος στο κατω κατω που προστατευει τα πολυτιμα σου εργαλεια.

Έχω την ακριβώς αντίθετη άποψη. Οι τσάντες της case logic είναι απιστευτα ανθεκτικές με εξαιρετικά φερμουάρ δεν χαλάνε με τίποτα σε σημείο που της βαριέσαι.

• Like
Μια case logic που είχα "λιώσει", την χάρισα σε κολλητό μου πριν 6-7 χρόνια και χαίρομαι να την βλέπω στα χέρια του. Η τσάντα είναι... 34 ετών!

• Haha
Reactions: kbouk
Επανέρχομαι γιατί παρατήρησα ότι ο Kotsovolos σιγά-σιγά βγάζει κι άλλες τσάντες σε μισή τιμή, όπως οι ακόλουθες:

Case Logic TBC-411K Black Θήκη DSLR

Case Logic TBC410K Black Τσάντα Φωτογραφικής

...Η δεύτερη ανοίγει και από το πλάϊ αλλά παραείναι μικρή ακόμα και για μένα! Επίσης το είδα γραμμένο και θυμήθηκα ότι η case logic δίνει εγγύηση... 25 χρόνια! ;)