Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Είχε κάτι προσφορές καλές αλλά έχω καιρό να μπω.

Προσοχή πάντως διαβάστε και τις κριτικές του στο Google maps που είναι με 1 αστεράκι, ενώ η διεύθυνση του vat id που έχουν δηλώσει, οδηγεί σε ένα παλιό κτήριο.

1 Bartolomějská

Αν έχει αγοράσει κανείς ας μας μεταφέρει εντυπώσεις.

Πάντως έχει και pay pal οπότε ίσως αξίζει αν έχει καμία δυνατή προσφορά.

Syntex Praha s.r.o.
Michelská 21
CZ 14100 Praha 4 - Michle
Company ID: 25772716
VAT ID: CZ25772716
Phone: +420 241 482 662

Email: [email protected]
Web: www.syntex.tv

Last edited:
Με PayPal δεν υπάρχει ρίσκο, μόνο δανεισμός για μερικές μέρες αν δεν πάει κάτι καλά. :)

Τώρα αν κανείς παραγγείλει με wire transfer, ε...

• Like
Reactions: cacau
Για όσους είναι Αγγλία παίζει μια αρκετά καλή προσφορά έως τις 16.11.2023

η προσφορα ειναι απο το Wex για την S5ii X με τον LUMIX 14-28mm πακέτο

Normal price είναι £2699 και το έχουν κατεβάσει στις £2499 - αλλά η Panasonic δίνει έξτρα £300 cash back οπότε το ποσο πέφτει στις £2199.

Η έκπληξη έρχεται από το Wex που με τον κωδικό PAN-300 κερδίζεις άλλες £300 !!

Αρα το τελικό ποσο σε λιρες Αγγλιας για το πακέτο πέφτει στις £1899 !!!

• Like
Reactions: cacau
Nikon Z5 μαζί με τον 24-70f4 στα 1.199 ευρώ….νομιζω ότι καλύτερο έχει εμφανιστεί εδώ και καιρό στα φωτογραφικά είδη σε αυτά τα λεφτά. Κάνει οτιδηποτε άλλο να μοιάζει ακριβο. Οποιος θέλει νέα μηχανή σε αυτά τα χρήματα είναι no brainer η αγορά του σετ.

• Like
Reactions: Kosh
αντε να δωσεις τωρα εναμιση χιλιαρικο να παρεις μικροτερου φορμά μηχανη

Ειναι η ευκαιρια να αλλαξει συστημα οποιος δεν εχει FF για εμενα αυτη η προσφορα.

• Like
Reactions: karamela
αντε να δωσεις τωρα εναμιση χιλιαρικο να παρεις μικροτερου φορμά μηχανη

Ειναι η ευκαιρια να αλλαξει συστημα οποιος δεν εχει FF για εμενα αυτη η προσφορα.
Έτσι ακριβώς, και να τονίσω ότι η Z5, είναι μεν FF, αλλά δεν είναι entry level μηχανή. Σώμα μαγνησίου, αδιάβροχη, Joystick, υψηλής ανάλυσης μεγάλο σκόπευτρο, υβριδική εστιαση που έχει πάρει μπόλικα updates, IBIS, 2 κάρτες μνημης, μπαταρία μεγάλης διαρκείας κλπ.

Ενω και ο φακός δεν είναι κανένας πλαστικός της πλάκας φακός. Είναι ποιοτικότατος, αδιαβροχος και sharp.

Αξιόλογη προσφορά είναι και το παρακάτω κιτ της Canon με την RP στα 999 ευρώ, αλλά προσωπικα θεωρώ καλύτερα να δώσει κάποιος 200 ευρώ εχτρα και να παρει το σετ της Nikon, εκτός και αν έχει ήδη φακούς Canon. Πάντως όπως και να έχει καλή περίπτωση και αυτή…άντε μετά να αγοράσεις σε αυτά τα λεφτά σώμα με μικρότερο αισθητήρα.

O 24-105 του προαναφερομενου σετ με την RP δεν ειναι ο f4 αλλα το "καπακι" της ιστοριας.

ο 24-105mm f4 βγηκε στα 1100€ για black friday
Ναι για αυτο ανέφερα ότι η Nikon είναι καλύτερη περίπτωση λόγω ότι την δίνουν με πιο καλο φακό σαν κιτ.
Μια χαρά τιμή ο 24-105f4….Nikon και Canon είναι οι μόνες που δείχνουν ένα σχετικό σεβασμό στο ελληνικό κοινό.

Οι προσφορές της Νικον δεν υπάρχουν.
Αν δεν είχα Ζ5...θα έπαιρνα τώρα!:D

Και σχετικά με τον 24-70mm f/4 που αναφέρθηκε.
Αυτός ο φακός δεν είναι ο κλασικός κιτ φακός. Εχει τα δύο καλύτερα χαρακτηριστικά των ποιοτικών φακών. Οξύτητα και τέρμα ανοικτός και τέρμα wide. CA ελάχιστο και μόνο κατα περιπτώσεις.
Εχω δουλέψει αρκετά ακριβότερους φακούς που ήταν πολύ χειρότεροι και το μονο που είχαν να επιδείξουν ήταν γρηγορότερο διάφραγμα.
Οκ, όποιος θέλει "μποκεδάκι" κρέμα, δεν κάνει ο φακός. Αλλά για όλα τα άλλα κάνει.

Άντε να κάνει και καμιά καλή προσφορά στους καλούς φακούς της η Νικον, να χτυπήσουμε κανέναν.
Ή έστω η tamron. Αυτόν τον 35-150mm f/2-2.8 τον λιγουρεύομαι απο τότε που βγήκε για Ζ. Ενας για όλα!

• Like
Reactions: karamela
Εγώ που περίμενα εκπτώσεις στον 14-35 f4 της Canon, δε βλέπω τίποτα. Ενώ στον 15-35 f2.8 έχουν μια καλή έκπτωση που τον φτάνει κοντά στην τιμή του 14-35.

Και είχα αποφασίσει να πάω με τον πρώτο λόγω κυρίως του βάρους.

Πάντως βλέπω μια πολύ πολύ καλή έκπτωση στην Canon R6, που χρησιμοποιώ και εγώ. 1400 ευρώ νομίζω. Που για τη μηχανή αυτή θεωρώ πολύ πολύ χαμηλή τιμή.

Εγώ που περίμενα εκπτώσεις στον 14-35 f4 της Canon, δε βλέπω τίποτα. Ενώ στον 15-35 f2.8 έχουν μια καλή έκπτωση που τον φτάνει κοντά στην τιμή του 14-35.

Και είχα αποφασίσει να πάω με τον πρώτο λόγω κυρίως του βάρους.

Πάντως βλέπω μια πολύ πολύ καλή έκπτωση στην Canon R6, που χρησιμοποιώ και εγώ. 1400 ευρώ νομίζω. Που για τη μηχανή αυτή θεωρώ πολύ πολύ χαμηλή τιμή.
Είναι πολύ καλή τιμή τα 1.400 για την R6. Απλά αν κάποιος δεν έχει φακούς της Canon τα 800 ευρώ που δίνει η Nikon την Z5 είναι ληστεία. Στα 1.200 δε με τον 24-70f4 είναι μάλλον η καλύτερη πρόταση που έχω δει εδώ και χρόνια σε αυτά τα χρήματα.

• Like
Reactions: zipo

οταν κοιταζα τις πρωτες εκπτωσεις χθες αυτο ειδα και εγω .

Παντως εμπειρικα αν θυμαμαι καλα απο περσι που πηρα τον 24-70 μου λιγο μετα το BF ισως ακολουθησει και δευτερο μπαραζ εκπτωσεων πριν κλεισει ο χρονος (Εκτος του BF εννοω)

• Like
Reactions: zipo
Επειδή βάσει εμπειρίας μας τις ανακοινώσεις ΔΕΝ τις πολυδιαβάζετε, το βάζω εδώ:

Ισχύει μέχρι την Δευτέρα 13/11/2023
Πήραμε και μέρος, και δηλώσαμε χώρα ...Italy!
Απαράδεκτο το ότι δεν έχει χώρα Ελλάδα για τις συμμετοχές ενώ αναφέρει πως συμμετέχουν όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ελπίζω να μην πετάξει έξω την συμμετοχή!

Edit: Βλέπω την προσθέσανε. Πάλι καλά!

εχει Ελλαδα κανονικα .
Όταν πήρα μέρος δεν είχε. Τους το ανέφερα και στην σελίδα τους και το διόρθωσαν προφανώς.

Τώρα σκέφτομαι...πρέπει να ξαναπάρω μέρος; Επειδή το newsletter τους μου έρχεται στα Ιταλικά!