Το λέω καλοπροαίρετα ότι ενοχλεί όπως είναι έτσι και δεν είμαι ο μόνος, άλλο που άλλοι δεν μιλάνε.
Ακριβώς αυτό που γράφεις Δημήτρη, πας στο τελευταίο βήμα βλέπεις με τα πάντα μέσα με έξοδα αποστολής κλπ πόσο έχει και το ποστάρεις. Από εκει και πέρα ο καθένας ανάλογα που βρίσκεται και ανάλογα με την επαγγελματική του θέση πράττει ανάλογα. Νιώθω ότι είμαστε ένα forum που απευθύνεται σε όλους και όχι μόνο σε επαγγελματίες. Αν κάνω λάθος να μου το πείτε.Προσωπικά όταν πρόκειται για αγορές εξωτερικού, μπαίνω στον κόπο να βάλω στο καλάθι το προϊόν και να προχωρήσω ένα κλικ πριν την παραγγελία, ώστε να έχω τελική τιμή με Ελληνικό φπα + έξοδα αποστολής. Όποιος θέλει (και μπορεί) να αγοράσει χωρίς φόρους ή ζει εξωτερικό, μπορεί να κάνει τους υπολογισμούς του.
Πέραν αυτού, ο καθένας μπορεί να τα γράφει όπως προτιμά - αλλά όντως η εικόνα που δείχνουμε ως φόρουμ, αν έχουμε ΠΡΩΤΑ τις τιμές χωρίς φόρους, δημιουργεί την αίσθηση ότι βρίσκεσαι κάπου που μιλάνε αναμεταξύ τους μόνο επαγγελματίες.
και τι θα κανουμε τωρα γκαλοπ ποσοι κοβουν τιμολογια ?
η σωστη αναγραφη μιας τιμης αυτη ειναι . Στο νημα τιμων εξωτερικου δεν ειμαστε ?
Οταν καταργηθει ο ΦΠΑ σε ολον τον πλανητη το συζηταμε
Ο ερασιτέχνης - ειδικά ο άπειρος - αν δει τιμή χωρίς φπα - και μάλιστα όπως λες πιο πάνω "Μεγαλη Βρεττανια πλεον πολλες φορες ο φορος δεν μπαινει στην τελικη αλλα υπολογιζεται εδω." - μπορεί να πατήσει την πεπονόφλουδα, κι όταν έρθει το πακέτο τελωνείο, να τραβάει τα μαλλιά του...
...Πιστεύω να έγινα πλήρως αντιληπτός - από κει και πέρα, όπως σας αρέσει και πιστεύετε ότι είναι σωστότερο...
Και στο ίδιο κατάστημα η OM-1 στα 1499 ευρώ.OM-5 body στα 799 ευρώ.
Νομίζω ότι είναι η φθηνότερη τιμή που έχει παίξει καικατάστημα.
![]()
Olympus OM-5 Silver-the body
Σημ:τελευταία κομμάτια,μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. OM SYSTEM OM-5 KEY FEATURES ● Συμπαγές και ελαφρύ σώμα φωτογραφικής μηχανής ● IP53 dust- and splash proof standard – Freeze proof up to -10°C ● Σταθεροποίηση 5 αξόνων στο σώμα έως και 7.5EV steps ● 4Κ, 1080p,www.fotodesmos.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.